Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask anbefales - VEKTTAP 2023
Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask anbefales - VEKTTAP 2023
Anonim

Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask

Hei herlige damer!

Jeg har kommet i dag med gjennomgang av et produkt som hevder å kontrollere sebumproduksjonen, absorbere dype seter urenheter og bidra til å redusere porestørrelsen. Virker som en engels velsignelse, nei?: P Produktet er Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask. La oss se hvordan dette høyt anerkjente produktet egentlig har gått for meg.

Image
Image

Pris: Rs. 950 for 100 ml

produktbeskrivelse:

6-i-1 pleiepleie Kontraktporer + Kontrollerer sebum + Exfoliate + Deep Cleanse + Brighten Tone + Cooling Jeju vulkansk leire er laget med Jeju vulkanisk mineral fra eksplosjonen av Jeju vulkan. Det er en alkalescency ressurs, kategorisert som en bevart ressurs, og er effektiv i å fjerne sebum og andre urenheter. Det forårsaket sterk fjerning av sebum gjennom Super Volcanic Capsule Når kapselen bryter, eksfolierer den eventuelle døde hudceller. AHA-elementet hjelper kjemisk peeling og glatter ut huden. Sterk absorpsjon av talg og kjøleeffekt av leire oppfrisker huden og samler porene.

Image
Image

ingredienser: Dessverre har produktemballasje en prisliste på toppen av ingredienslisten. Likevel har jeg forsøkt å fange de fleste av dem for deg damer.

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask:

Den kommer i en solid karbonemballasje som ser ganske fin ut. Dessverre er det som er skrevet på det helt ulastelig for meg som det er skrevet på koreansk. Jeg ønsker virkelig at det var engelske veibeskrivelser om hvordan du bruker, detaljerte fordeler, ingredienser etc.

Uansett, noe må gi. Emballasjen er ganske kompakt og reisevennlig. Selv om jeg skulle ønske de hadde gitt en spatel å skape ut produktet.

Image
Image
Image
Image

Nå vil jeg komme til den delen som jeg bokstavelig talt forakter om dette produktet. Konsistensen er like tykk som tørket ler! Det er ekstremt vanskelig å ta ut (jeg må bokstavelig talt bruke en skarp skje). Det er veldig vrerrry vanskelig å lage en pasta ut av det, noe som tar en god fem minutters kraftig blanding. Masken selv gir en umiddelbar kjølesensasjon, selv etter 15 minutter blir det ikke, du vet, tørket ut … og sprekker ikke som annen leire masker. Det er en veldig god ting som det ikke ville forårsake rynker eller overstrøk huden. Etter rensing føles huden myk og mattified.I t tørker ikke ut huden min, men etter en leirmask er fuktighetskrem alltid anbefalt.

Innisfree pore leire masken hevder å finpine porene ved å adsorbere dype sitte urenheter. Så jeg ventet at det skal bokstavelig talt avgjøre huden min. Selv om det ikke har vært en mirakelarbeider, føler jeg fremdeles at det har vært en av de beste leiremasker jeg noensinne har brukt.

Image
Image

Pros av Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask:

  • En veldig god leiremaske
  • Ikke strekker eller tørker huden ut
  • Gir en kjølefølelse
  • Fornuftig pris
  • Stor mengde som ville vare lenge
  • Fri for harde kjemikalier
  • Grusomhet fri

Ulemper med Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask:

  • Det er veldig vanskelig å jobbe med.
  • Tilgjengelighet er et problem.

IMBB Rating: 3.8/5

Endelig dom på Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask:

Det er et fint produkt, men vanskelig å jobbe med. Jeg ville ikke tilbakekjøp da jeg liker å prøve nye masker 😛

MAC Mineraliser Volcanic Ash Exfoliator Review Kan Innisfree Det er ekte grønn teemask gjør huden din strålende? Beauty Formulas Agurk 3 Minute Clay Mask Review 30 beste leire masker tilgjengelig i India for fet hud Freeman Clay Mask med Avokado og Havregryn Freeman Superfruits Detoxifying Clay Facial Mask The Body Shop Seaweed Iconic Clay Mask Khadi Mauri lerbasert ansiktsmaske

Populært emne