Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Er Dr Hauschka Rose Nurturing Body Moisturizer en velsignelse for tørr hud? - KROPP 2023
Er Dr Hauschka Rose Nurturing Body Moisturizer en velsignelse for tørr hud? - KROPP 2023
Anonim

Er Dr Hauschka Rose Nurturing Body Moisturizer en velsignelse for tørr hud?

Image
Image

Påstander: Med den omsluttende duften av roser, gir denne ikoniske kroppskremen varme og beskyttelse mot hud og sanser. Raskt absorbert, denne rike, luksuriøse kroppens fuktighetskrem støtter hudens naturlige barrierefunksjon for intensiv pleie og beskyttelse. Lett nok til barns delikat hud.

formulering: Rose voks, rose essensiell olje og dyrebare ekstrakter fra vilde rosen hofter og rosenbladene hydrater huden og beskytter mot tørrhet. Organisk shea smør er kombinert med mandel og jojoba oljer for silkeaktig, myk hud.

De har omdøpt dette produktet til Rose Nurturing Body Cream, og nå kommer det pakket i et rør.

Ingredienser:

Image
Image

Pris: $ 39,95 / Rs 2500 INR for 150 ml flaske.

Image
Image

Min erfaring med Dr. Hauschka Rose Nurturing Body Moisturizer

Det er nesten vanskelig å tro at noe så lett er en så kraftig fuktighetsgivende fuktighetskrem.

  • Dette er en fuktighetskrem for normal til tørr hud og det holder huden hydrert i dette kalde været også.
  • Jeg har normal til tørr hud, og jeg stole mye på tykke kroppsrør og oljer om vinteren. Men denne fuktighetskrem viste seg for å være bare fantastisk. Når jeg har fått fuktighet i morgen, blir huden min tørr eller flakket hele dagen. Selv om jeg ville føle behovet for å fukte huden min om natten.
  • Det er veldig lett og synker i huden innen få sekunder.
  • Det føles ikke tungt eller fettete.
  • Det etterlater huden myk.
  • Det lukter tydelig av roser, men ummm … det er ikke de universelt sympatiske roser som duft. Det føles en blanding av roser med noen urte ting. Jeg er greit med det, men ikke min favoritt duft skjønt.
  • Den består av mange naturlige ingredienser. (Rose voks, rose essensiell olje og dyrebare ekstrakter fra vilde rosen hofter og rosenblad hydrater huden og beskytter mot tørrhet. Organisk shea smør kombineres med mandel og jojoba oljer.)
  • Emballasjen er definitivt et problem. De har forandret emballasjen nå til et rør, og jeg kan forstå hvorfor. Det er en tykk fuktighetskrem, og uansett hva du prøver en hel del produkt, sitter fast i flasken på sidene. I tillegg er dette en tung glassflaske. Hvis det går i stykker, vil fuktighetskremet være bortkastet.

Totalt anbefales det absolutt hvis du har normal til tørr hud. Ikke en må ha, men hvem vet dette kan vise seg å være din HG kropp fuktighetskrem. Selv om jeg føler at det er mange kroppsbefuktere som du kan prøve fra ulike merker tilgjengelig. Jeg elsker absolutt å bruke den og vil bruke den til den aller siste dråpen, men kan ikke tilbakekjøp denne. Dette er en god engang luksus som jeg helhjertet vil glede meg over! 🙂

Vurdering: 3.9/5

Image
Image
Swatch
Swatch
Image
Image

Dr. Hauschka Rose Day Cream er en frelser for tørr hud Dr. Hauschka Lip Care Stick er verdt hver eneste penny Forest Essentials Indian Rose Absolute Ultra Rich Body Lotion Body Shop White Musk Rose Body Lotion Review Body Shop Atlas Mountain Rose Body Lotion Review Marks and Spencer Rose Moisturizing Body Cream Review

Populært emne