Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Makeup Revolution Amazing Raspberry Lip Gloss - Du vil falle for denne vakre fargen - HåR 2023
Makeup Revolution Amazing Raspberry Lip Gloss - Du vil falle for denne vakre fargen - HåR 2023
Anonim

Makeup Revolution Amazing Raspberry Lip Gloss - Du vil falle for denne vakre fargen

Hallo jenter,

Beklager for å være MIA i nesten en uke, faktisk er det en lang historie som jeg sikkert skal fortell. Min venn (faktisk vår familievenn) inviterte meg til sin nieses første ris (annaprasana) seremoni. Da jeg trodde det skulle være en en dagstur til min hjemby og også hjemme hos henne, bærte jeg ikke min bærbare med meg, men i dag ba onkelen meg om å bli hos dem til jul og dessverre, jeg fikk tillatelse til å bli hos min mor også. Ok, så historien slutter og her kommer anmeldelsen. Det er godt å se at Makeup Revolution (MUR) vurderinger er flom IMBB, men jeg tror jeg er den første som vurderer et leppeprodukt fra dem.

Image
Image

Produkt detaljer:

Meget pigmentert og høyglans lip gloss, vil du bli overrasket over kvaliteten til den fantastiske verdien av bare £ 1 hver! Finnes i 6 bærbare nyanser som gjør at leppene dine ser fyldigere og blanke ut.

Pris:

INR 500, men online er den tilgjengelig for INR 250 for 2,5 ml.

Image
Image

emballasje:

Glansen kommer i et gjennomsiktig glansrør med en svart lue med doe-fot svamp applikator. Applikatoren plukker liten mengde glans, derfor må du dyppe applikatoren flere ganger i røret for å dekke begge leppene. De gyldne store skrifttyper på glansrøret legger virkelig til emballasjen. Samlet sett er emballasjen rettferdiggjort for prisen og ser bra ut.

Image
Image

Min erfaring med Makeup Revolution Amazing Raspberry Lip Gloss:

Skygge:Raspberry er en fin, kaldt-tonet, dyprosa eller noe nær bringebærrosa farge med meget liten gylden glimmer. Skimmeren kan ses i røret, men er neppe synlig på leppene. Fargen ser veldig naturlig og subtil på lepper, derfor er en perfekt nyanse å bære hver dag; faktisk vintre er tiden der vi kan bære tung eller nøytral sminke veldig enkelt ved bare å parre med den riktige typen antrekk.

Image
Image

Tekstur og pigmentering:

Glansens struktur er veldig kremaktig glatt, den glir lett på leppene. Glansens formel er meget hydratiserende, det føles veldig fuktighetsgivende og holder leppene myke og smidige lenger. Glansen føles ikke klebrig eller voksaktig og bløder ikke i det hele tatt; Den forblir på plass selv om du lagrer den på. Glansen har et speil som glanset glans og gir en fin, klumpete effekt på leppene. Lipglossen har ren pigmentering, men nok farge at den kan bæres alene, og den gir bare den lille fargepartiet på leppene. Fargen kan ikke bygges opp, men er perfekt til lag med rosa leppestifter. Hvis du har ekstremt pigmenterte lepper, foreslår jeg at du kan hoppe over denne skyggen. Glansen lukter veldig yummy og hyggelig som jeg ikke kan forklare, men det er sikkert ikke å plage noen.

Image
Image

Oppholdsstyrke:

Glansen varet på meg i 3-4 timer, men ikke med fargen på leppene. Den merkbare fargen på leppene fades etter 1,5 timers påføring og etterpå forblir en veldig mild rosa fargestoff bak. Glansen overlever ikke tunge måltider, men det ville overleve lett snacking.

Image
Image

Pros av Makeup Revolution Amazing Raspberry Lip Gloss:

 • Hyggelig bringebærrosa farge som er en veldig slitesterk skygge og passer for enhver hudtone.
 • Tekstur er kremaktig glatt.
 • Glider veldig lett på leppene.
 • Glansen har veldig glanset og glansfull overflate.
 • Prisen er svært rimelig for glansens kvalitet.
 • Glansen vil ikke bløe selv om den er lagdelt.
 • Gir en fin pop av farge, som ser veldig naturlig ut.
 • Formelen er veldig hydratiserende og glatter ut tørre, tørre lepper.
 • Glansen lukter veldig yummy.
 • Tatt i betraktning det er en glans, klærne er ganske bra i 3-4 timer.
Image
Image
Image
Image

Ulemper med Makeup Revolution Amazing Raspberry Lip Gloss:

 • Jeg fant ingen ingrediensliste selv på plastfolien.
 • Ikke veldig egnet for intenst pigmenterte lepper, ellers ingen.

Vil jeg anbefale Makeup Revolution Amazing Raspberry Lip Gloss?

Absolutt ja, glansen tilfredsstiller meg spesielt for prisen, og hvis du er mer av en glansperson, kan du gå for denne gode glansen, noe som gir bare en liten farge på leppene og er veldig bra å ha på vintre, som det glatter lekkede lepper og hydrering er langvarig. Jeg vil sikkert prøve den andre nyansen av dette.

IMBB Rating:

4.6/5

Makeup Revolution Matt Brights Redemption Palette for Bright Colored Lovers Makeup Revolution London Behandler pulverblush Makeup Revolution London Heat Levende Blush Lakk Makeup Revolution London Hot Powder Blush Makeup Revolution Redemption Iconic 1 Eye Shadow Palette er nær perfekt Makeup Revolution Blush i sukker, perfekt for en søn kysset utseende For ansikt Amazing Face Skin Balancing Foundation Powder 17 fantastiske produkter for kvinner på farten Maybelline baby lepper-drue vin lukter og føles fantastisk på lepper! 9 fantastiske tips for å få en fantastisk makeover Faces Canada Go Chic Lip Gloss i Raspberry Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss - Raspberry Reflections Nivea Vitamin Shake Cranberry og Raspberry Lip Balm Nivea Lip Butter Raspberry Rose Kiss

Populært emne