Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Chambor Extreme Matte Long Wear # 04 Aztec Brick Lip Color Review - VEKTTAP 2023
Chambor Extreme Matte Long Wear # 04 Aztec Brick Lip Color Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Chambor Extreme Matte Long Wear # 04 Aztec Brick Lip Color Review

7 dager, 7 leppestifter

Hei skjønnhetene,

Håper alle dere er virkelig denne festlige med alle dine nær og kjære. Dagens skygge er en annen rød nyanse bortsett fra Fiery Red, som Chambor hadde gitt ut i sin oppstilling for noen måneder siden. Det er ikke en veldig lys rød, heller en veldig edru rød; som alle kan bære av lett. Håper du alle nyter denne anmeldelsen.

Image
Image

Produkt detaljer:

Det er mer enn en leppestift - det er en matt leppestift. Vi presenterer de hotteste nyanser av sesongen i en fløyelsaktig matt finish. Den Extreme Matte Long Wear Lipcolour.Perfect for å gjøre et brennende inntrykk. Ikke-tørrende formel. Vanntett. Myk og Creamy Texture. Overlegen fargeutbetaling. Super lang slitasje. Ikke-fjærende. Ikke testet på dyr. Utmerket dekning. Fri for mineralolje, paraffin og dyreingredienser.

Image
Image
Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Pris:

Rs. 795 / - for 2,8 g produkt.

Min erfaring med Chambor Extreme Matte Long Wear # 04 Aztec Brick Lip Farge:

Leppestoppene ble tatt rundt en måned tilbake, da jeg hadde tatt en tur og det snødde der. Jeg vil bare vise denne røds sterkhet mot et veldig hvitt, tørt og lyst klima. Min forkjærlighet for røde leppestifter er velkjent, og dette var en rød som jeg bar med meg, for å teste den matte tekstur av denne leppestiften. Dette er en ekstremt edru sort, som man lett kan bære under dagsturer og shopping og ting. Bare en dra av dette over leppene, og du trenger ikke noen annen sminke på ansiktet ditt. Dette er bare perfekt for å lyse opp ansiktet ditt.

Image
Image

emballasje:Lippestiften er egentlig en leppefargestift, som har en selvfarget kropp, med skyggenavnet skrevet på det; og lukkes med en gjennomsiktig hette. Hetten passer godt inn i fargestiften, og utgjør ikke noe problem under reiser. Den kommer inn i en eskeemballasje, som kunne vært bedre jeg føler.

Tekstur:Disse leppefargene er ekstremt myke og kremete i tekstur så mye at spissen av dette krystallet faktisk brøt da jeg påførte litt mer trykk, ingenting som en knivskarpe ikke kunne reparere. Lekkekritonen går faktisk veldig jevnt; nesten glide på leppene; uten å slepe eller trekke i det hele tatt. Det er kremaktig, men fuktgjør ikke leppene; og tørker heller ikke ut leppene (selv i iskaldt vær). Det går på ekstremt matt, nesten som en flekk fra øyeblikket, GO …. og ikke fjær i det hele tatt.

Image
Image

Skygge og pigmentering: Skyggen er en vakker dempet rød nyanse med små koraller undertoner; og har en liten stund gullmikro-glimmer i den. Jeg kunne ha gjort uten shimmer, men ærlig talt, det bryr meg ikke mye. Det viser ikke for mye på leppene; og har en tendens til å bringe ut mursteinen som farge enda mer. Pigmenteringen er litt mindre enn jordrød rød; siden dette er en dempet type skygge.

Image
Image

Varig tid:Det varer ganske lang tid, nesten 5-6 timer, hvorefter det har en tendens til å forlate en veldig mild flekk. Shimmer har en tendens til å slites av med fargen, så det er ikke tilfelle av fargen som slites av, og bare skinner på leppene. Alt i alt, jeg elsker denne nyansen, og bruke denne dempet rød når som helst, hvor som helst, når jeg føler stemningen til. Det løfter øyeblikkelig opp ansiktet mitt og perks opp mitt humør.

Image
Image

Pros av Chambor Extreme Matte Long Wear # 04 Aztec Brick Lip Farge:

 • Lett å bære fargestiften emballasje.
 • Skygge kan enkelt identifiseres.
 • Skygge er en dempet rød nyanse med korallundertoner og gylden mikroskinn.
 • Passer alle hudtoner.
 • Veldig glatt og kremaktig.
 • Går jevnt på lepper, uten å slepe.
 • Ingen blødning eller tørking.
 • Ikke fjær.
 • Overfører ikke mye.
 • Varer nesten 5-6 timer.
 • Leaves bak en mild flekk.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Fri for mineralolje, paraffin og dyreingredienser.
Image
Image

Ulemper med Chambor Extreme Matte Long Wear # 04 Aztec Brick Lip Farge:

 • Trenger å bli skjerpet.
 • Ingen skjerp forsynt.
 • Micro-shimmer kan ikke likt av noen.

IMBB Rating:

4.5/5

Vil jeg anbefale Chambor Extreme Matte Long Wear # 04 Aztec Brick Lip Color?

Hvis du er komfortabel med ikke så i ditt ansikt, slags mikro-glimmer, vil jeg definitivt anbefale denne nydelige røde leppefargeblyanten-cum-flekken til alle dere.

Chambor Fiery Red, eksotisk Fuchsia Extreme Matte Long Wear Lipcolor Chambor Extreme Matte Long Wear Lip Color - Blazing Orange Chambor Extreme Matte Long Wear Lip Farge i # 06 Earthy Red Colorbar Full Finish Long Wear Lipstick Colorbar Full Finish Long Wear Leppestift - Vintage MAC Pro Longwear Lipglass - Whoops! Ulta Extreme Wear Matt Finish Mousse Blush In Peach Glow Aztec Secret Indian Healing Clay MAC Brick Lip Pencil Lakme Absolutt Lip Color - Brick Lakme 9 til 5 Lip Liner - Brick Rose Maybelline Color Sensational Moisture Extreme Lip Farge Brick Rose Laura Mercier Lip Color - Dusk L'Oreal Color Riche Lip Farge - Raspberry Rush

Populært emne