Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Inglot Slim Gel Lipstick # 44 Review - SKJøNNHET 2023
Inglot Slim Gel Lipstick # 44 Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Inglot Slim Gel Lipstick # 44 Review

Hei skjønnhetene,

I dag skal jeg se på en leppestift fra et merke, som tilhører sminkeformet merkevare tilgjengelig i India. Dens tilgjengelighet er begrenset til noen byer i India, men den er tilgjengelig online til en viss grad. Jeg så først denne leppestift på IMBB, og prøvde å få noen fra samme merke. Mine to leppestifter fra dette merket hadde nådd sitt utløp (selv om jeg ikke hadde fullført dem); og så var det bedre for meg å få noe som jeg antar; Jeg vil være i stand til å fullføre innen kort holdbarhet dette merket har.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Pris:

Rs. 850 / - for 1,8 g produkt (tidligere Rs 680 / -). Jeg fant dette litt for mye siden dette gir kun 1,8 gm produkt. Jeg antar, på mengde til prisbasis, vil en MAC-leppestift bli billigere.

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Inglot Slim Gel Lipstick # 44:

Denne leppestiften, selv om den ikke tilhører det aller høyeste skjønnhetsmerket; har en veldig slank emballasje. Den kommer i en svart boksemballasje (som med alle andre produkter av dette merket); også leppestiftet kommer i en tynn svart emballasje, med lommen festet tett med saken; og lukkes i et snap. Kulen har et skråt spiss; og leppestiftens lengde og diameter er svært egnet for reise; så vel som enkel å bruke. Det ser nesten ut som MAC Slim skinner.

Image
Image

Tekstur:Tekstur er veldig gel som jeg antar. Det går ganske ren til å begynne med, men innen 2-3 swipes kan den bygges opp til full dekning. Lippestiften går ganske jevnt på leppene; uten noen åpenbar riving. Det glir ikke på leppene. Denne leppestiften fukter leppene, tørker den ikke ut. På leppene forlater det en glans, som forblir på for en stund. Det inneholder ingen åpenbar glans som sådan. Under hele oppholdet bløder det i det hele tatt.

Image
Image

Skygge: Skyggen er veldig egnet for disse kalde, vintermånedene. Det er en dristig rød med forskjellige oransje undertoner. Skyggen er mørk, så det vil skjule noen pigmentering av leppene. Det er ikke en unik nyanse; du får det over mange merker. Men tekstur og varig kraft vil få meg til å velge denne leppestiften igjen og igjen; når jeg vil ha denne nyansen.

Image
Image

Oppholdsstyrke:Selv om denne leppestiften fortsetter ren i begynnelsen, og er fuktighetsgivende og skinnende; dette forblir på i ganske lang tid. Uten måltider forblir den på i 5-6 timer, og etterlater en flekk som forblir på til jeg fjerner den. Med lette måltider går glansen av; men en vakker mørk flekk forblir bak.

Det eneste jeg fant i denne leppestift i seg selv var lukten, en merkelig metallisk og nesten rusten lukt som ikke er til min smak. Heldigvis varer det ikke lenge.
Det eneste jeg fant i denne leppestift i seg selv var lukten, en merkelig metallisk og nesten rusten lukt som ikke er til min smak. Heldigvis varer det ikke lenge.

Fordeler med Inglot Slim Gel Lipstick # 44:

  • Elegant emballasje.
  • Vakker rød med oransje undertoner.
  • Fuktighetsgivende.
  • Tørker ikke ut leppene.
  • Bløder ikke.
  • Varer 5-6 timer uten måltider.
  • Leaves bak en nydelig flekk.

Ulemper med Inglot Slim Gel Lipstick # 44:

  • Morsom metallisk lukt.
  • Ikke noe navn på nyanser.
  • Dyrt.

IMBB Rating:

4.7/5

Vil jeg anbefale Inglot Slim Gel Lipstick # 44?

Ja, siden du kanskje faktisk kan fullføre denne leppestiften. Det er varmt, levende rødt, veldig egnet for alle hudtoner og kveld, festtidsslitasje. Du kan definitivt få noen nyanser fra dette området.

Inglot Slim Gel Lipstick # 59 Inglot Slim Gel Lipstick Shade nr. 42 Inglot Slim Gel Lipstick nr. 43 Inglot Slim Gel Lipstick 53 Best Inglot Lipsticks Tilgjengelig i India Inglot Matte leppestift 411 Inglot Lipstick -Shade 231

Populært emne