Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Bitch Perfect Lipstick Review, fargeprøver - KROPP 2023
Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Bitch Perfect Lipstick Review, fargeprøver - KROPP 2023
Anonim

Charlotte Tilbury Bitch Perfekt K.I.S.S.I.N.G Lipstick Falt fra Lipstick Tree Lipstick

Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang vil være Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G leppestift i skyggen Bitch Perfect.

Image
Image

Om produktet:

Beriket med et gjennombrudd, hemmelig ingrediens, Lipstick Tree, en antioksidant som naturlig beskytter lepper mot UV-skade og ekstern forurensning, slik at kashmir blir myk og uimotståelig. Blandet med spesielle voks og klare lysdiffuserende pigmenter for fulle, ultra briljante lepper som sikrer at du gir et varig inntrykk!

• Lip Stick Tree elsker leppene dine, beskytter dem mot UV-skade og bekjemper oksidativt stress, slik at leppene blir myke, soothed og hydrert. En tropisk plante som kommer fra Amerika, de klumpete, men stikkende røde fruktene ser ut som pouting-lepper som blåser kyss på deg når du går forbi. Fargen fra frøene ble opprinnelig brukt av indianere til å male og beskytte sine lepper. • inneholder også lysdiffuserende pigmenter som gir leppene en strålende, lysende, flerdimensjonal overflate - de fanger lyset over leppene og reflekterer det tilbake for en fullfylt effekt. • En spesiell blanding av voks betyr at denne leppestiften er en drøm å bruke og glir over konturene av leppene dine. Resultatet er fargerik og byggbar, formelen bløder ikke utenfor leppe linjen. • Uten parabener.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Pris: $32

Min erfaring med Charlotte Tilbury Bitch Perfekt K.I.S.S.I.N.G Lipstick:

Jeg har tidligere anmeldt 2 av Charlotte Tilbury Lip-produktene - "Velvet Underground" leppestift og "Pillow Talk" -lips og har vært svært imponert over dem begge. Sjekk dem også ut.

Image
Image

emballasje:

Veldig luksuriøst og nydelig rose gullrør. Den eneste klagen jeg har med emballasjen er at alle leppestiftrørene ser nøyaktig ut på samme måte, derfor blir det litt vanskelig å finne den skyggen du vil ha, med mindre du ser navnet som er trykt på bunnen av røret.

Skygge:

Skyggen Bitch Perfect er en nydelig pinky naken. Det er ikke den slags naken som vasker ut ansiktet ditt og gir deg døde lepper. Jeg føler at det vil smigre mest fallende mellom lys-medium hudtoner rekkevidde. Denne spesielle nyansen er veldig passende for dagtidsklær og det vil også se bra ut sammen med et mørkt, røykaktig øyeutseende.

Den har liten flekk med sølvskinn som ikke er så tydelig på leppene. Det gir bare en vakker kremglansfinish på leppene. Glitteren i leppestiftet gir den litt grusete tekstur på leppene, og denne spesielle nyansen er ikke så glatt som Velvet Underground shade.
Den har liten flekk med sølvskinn som ikke er så tydelig på leppene. Det gir bare en vakker kremglansfinish på leppene. Glitteren i leppestiftet gir den litt grusete tekstur på leppene, og denne spesielle nyansen er ikke så glatt som Velvet Underground shade.

Denne nyansen trenger 1-2 strøk for å gi den en fullstendig ugjennomsiktig og jevn finish. Den glir veldig jevnt på leppene uten å slep eller hoppe over. Det fremhever ikke tørrhet eller fine linjer på leppene, men det er alltid bedre å exfoliere lepper før påføring.

Image
Image

Forbli kraft:

Den har en god oppholdsstyrke 4-5 timer, hvorpå den begynner å falme. Siden dette er en lysere nyanse, er det ikke så lenge på seg som de andre mørkere nyanser.

Parfyme:

Den har en vanilje duft som ligner på MAC-leppestift.

Alt i alt; Jeg liker virkelig denne leppestiften, og hver jente skal ha en flatterende naken leppestift i samlingen deres, og hvis du søker etter en jeg anbefaler, gir du dette en prøve.

Image
Image
Image
Image

Pros fra Charlotte Tilbury Bitch Perfekt K.I.S.S.I.N.G Leppestift:

• Luksuriøst rør. • Vakker rosa naken skygge. • Glatt kremaktig applikasjon. • Ingen sløyfe eller hoppe over lepper. • Fremhever ikke tørrhet eller fine linjer. • Cream sheen finish gjør leppene ser sunne ut. • God oppholdsstyrke

Image
Image

Ulemper med Charlotte Tilbury Bitch Perfekt K.I.S.S.I.N.G Lipstick:

• Leppestiftens skygge er ikke tydelig fra røret. • Det har noen flekker av glimmer som gjør leppestiftet litt svakt.

IMBB Rating:

4/5

Topp 5 steder å gå og handle i London MAC Velvet Teddy Lipstick Review, Swatch, FOTD 6 Colorbar Velvet Matte Lipstick Bilder, fargeprøver Colorbar Velvet Matt Lipstick Peach Tango 09P Review Beste under øye kremer for å redusere mørke sirkler Tips om Shopping for High End Makeup - Lipsticks Hvilke internasjonale high-end produktanmeldelser vil du ha på IMBB? Tips om Shopping for High End Makeup - Del 2 Shopping: Topp 5 Online Makeup Butikker Shiseido Perfect Rouge Sublime RD142 gjennomgang Nars Fathom Shimmer Eyeshadow gjør deg skinnende eller ikke? Prada Infusion d'Iris Eau De Parfum gjennomgang Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Velvet Underground Lipstick Review Charlotte Tilbury Magic Cream Treat og Transform Moisturizer Review

Populært emne