Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Deborah Milano Rossetto Milano Rød # 11 Leppestift er oh-så-oransje! - HUDPLEIE 2023
Deborah Milano Rossetto Milano Rød # 11 Leppestift er oh-så-oransje! - HUDPLEIE 2023
Anonim

Deborah Milano Rossetto Milano Rød # 11 Leppestift er oh-så-oransje!

Produkt detaljer:

Den nye "MilanoRed" leppestiften har en banebrytende formel som gir intens farge, absolutt komfort og fuktighet i opptil 10 timer *. Inneholder kolor- og skinnforbedrende Ruby-støv, MILANORED forlater leppene med en glansfull skinnende overflate. Formelen inneholder også hyaluronsyrebasert "filler" som etterlater lepper mykere og synlig "replumped". I tillegg inneholder formelen en blanding av naturlige voks avledet fra Jojoba, Mimosa og Solsikke for å nærme lepper og sikre at produktet glir lett. SPF15 beskytter leppene mot solens sterke stråler. Med sin delikate violette duft, er MILANORED av Deborah Milano hypoallergenic.

Image
Image

Pris:

INR 695

Image
Image

emballasje:

Lippestiften kommer i en stilig gylden emballasje. Røret er asymmetrisk i form og gylden i farge, noe som føles litt voluminøst på bunnen og leppestiftet er plassert i en vridningsveske. Du finner et fargekodet klistremerke øverst på lokket og nederst. Lippestifterne har et navn, men det er ikke nevnt hvor som helst i emballasjen. Når det gjelder navnet, kan du be SA om å se på produktrekordboken og fortelle skyggenavnet som svarer til nummeret.

Image
Image

Min erfaring med Deborah Milano Rossetto Milano Rød # 11 Leppestift:

Skygge: Orange Brocade er en gul-basert oransje nyanse, den kan kalles en neon oransje farge. Skyggen har ekstremt finmalte glitrende partikler, noe som gir den en varm tone og gylden glans. Skyggen kan ikke passe til mange hudtoner på grunn av neonskinnet til det.

Image
Image
Image
Image

Tekstur og finish:Tekstur av leppestift er veldig kremaktig og glatt, og glir lett på leppene. Formelen av leppestift er pigmentert og skinnende, snarere enn kremaktig tykk. Det føles veldig kremaktig og smelter som smør på lepper, men det ville ikke bløde i det hele tatt. Lippestiften er veldig fuktig, holder leppene godt hydrert og myk. Jeg liker leppestiftets glans, men fargepigmentene har en tendens til å bli samlet i de indre hjørnene av leppene, noe som kan se dårlig ut. Lippestiften vil overdrive flakete, hakkede lepper litt, så eksfolierende lepper før påføring vil fungere godt. Lippestiften gir en fin, kremaktig, matt type finish på leppene med et mildt snev av gylden glans.

Image
Image

pigmentering: Som jeg har nevnt, er leppestiften en blank med en myk og fuktighetsgivende formel, slik at pigmenteringen i en sveipe er ganske ren, men fargen er ekstremt byggbar. Den dekker mine litt pigmenterte lepper i to lag. Påføring av leppestift har en tendens til å være ujevn og ujevn på grunn av den dårlige formelen, så jeg vil foreslå kvinner med alvorlig pigmenterte lepper for ikke å velge denne nyansen; i stedet kan de velge de mørkere nyanser fra dette området.

Image
Image

Oppholdsstyrke:Lippestiften gir meg en slitestid på 3 timer og så, uten å spise eller drikke noe. Det jevne lag av farge begynner å falme etter 2 timers påføring, og deretter holder et mildt ujevnt fargelag på leppene. Ja! Lippestiften fades veldig ujevnt fra leppene. Som tekstur er slik overfører leppestift mye. Det vil ikke overleve snacks eller måltid; re-applikasjon er nødvendig etter å ha spist noe.

Image
Image
Image
Image

Fordeler av Deborah Milano Rossetto Milano Rød # 11 Leppestift:

 • Skyggen er en veldig pen oransje farge, perfekt for vintre.
 • Rett hudtoner vil rocke denne nyansen.
 • Glatt tekstur.
 • Formelen er veldig fuktig og behagelig på leppene.
 • Hvis du liker ren glanset leppestift, vil du sikkert elske denne.
 • Lippestiften ville ikke blø litt.
 • Emballasje ser flott ut og anstendig.
 • Legg merke til litt fullere / plumping effekt siden tekstur er så skinnende.
 • SPF 15.

Ulemper med Deborah Milano Rossetto Milano Rød # 11 Lipstick:

 • Den rene og dunne formelen av leppestiften er god for ikke-pigmenterte og tørre lepper, men ikke egnet for intenst pigmenterte lepper.
 • Skyggen kan ikke passe noen hudtoner.
 • Fader bort veldig ujevnt fra leppene.
 • Søknaden er svært ujevn, og flaky lepper vil hemme riktig applikasjon enda mer.
 • Ikke en langvarig leppestift.
 • Prisen er en con for meg.
 • Lippestiften har en sterk parfyme til det, og det er sikkert å bryte følsomme neser.

Vil jeg anbefale Deborah Milano Rossetto Milano Rød Orange Brokade Leppestift?

Siden ulemper er mer enn proffene, ville jeg ikke foreslå denne spesielle skyggen. Hvis du liker proppene, kan du gå videre. Prøv på telleren for å sjekke pigmenteringen.

IMBB Rating:

3.9 / 5, jeg har merket det med tanke på den vakre fargen og kremete tekstur.

Hei, jeg gjorde litt Essence, Revlon og noen andre merker. Håper at alle vil like det. Jeg kjøpte Essence mono eyeshadows i skyggen, "Yes Eyes Can", "Happy Hour", "Absolut Nature" og "Chocolate Jewellery," "Swirl it baby", og "seriøst blandet opp." Jeg kjøpte en øyeskyggepalett i nyanser "South Beach", en øyeskygge Quattro i skygge XOXO og en øyeskygge duo i skyggen Rapanui og to leppestifter i skyggen "Glamour Queen", "More To Love" og Stylist satt øyenbrynssett. Jeg kjøpte også Lakme Absolute gloss stylist i skygge, Vin Shine og Revlon Colorstay eyeliner i skygge jade, lipglans i Adorned og Suede leppestift i Couture. Og noen Maxfactor max effekt lip glosses i Sweet Rose og lip liner i Red Rush.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Deborah Milano Rossetto MilanoRed leppestift 15 beste Deborah Milano Lipsticks Deborah Milano IL Rossetto leppestift i skygge 808 Deborah Milano ILRossetto Lipstick - Shade 603 Deborah Milano Rosetto Atomisk rød mat leppestift 03 Deborah Milano IL Rossetto Lipstick Shade 516 Sally Hansen Lip Gloss-Brocade Beste Orange Lipsticks Tilgjengelig i India Lakme Absolute Matte Sunset Orange Lippestift

Populært emne