Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NYX Black Shimmer Eye / Eyebrow Pencil for en Intense Look - SKJøNNHET 2023
NYX Black Shimmer Eye / Eyebrow Pencil for en Intense Look - SKJøNNHET 2023
Anonim

NYX Black Shimmer Eye / Eyebrow Pencil

Jeg fant endelig en butikk i Delhi som lagrer NYX-produktet i en ikke-så-eskalert pris (Ja! Jeg ser på deg Sephora: P) Jeg kjøpte denne øye blyanten fra den butikken selv. Les videre for å finne ut om du burde plukke opp dette eller ikke.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Slim, trim men aldri prim. Våre slanke øye blyanter kommer i en rekke entrancing nyanser - fra seafoam grønn til svart glimmer. Den kremete, slitesterke øyenlinerformelen går lett og motstår blødning. Tilgjengelig i 40 fantastiske nyanser!

Pris:

275 INR / 3,5 USD

Min erfaring med NYX Eye / Eyebrow pencil i Black Shimmer:

emballasje: Det er en enkel blyant som må skarpgjøres. Ikke noe fancy, men da har jeg ikke noe problem med å skarpere blyantene mine siden vi får mer produkt i slike pennelys enn å dreie opp.

Image
Image

Tekstur: Øyepennen glir ganske jevnt og ikke slenger. Selv om blyanten er glatt, men en gang spisset, forblir spissen ganske lang. Så jeg antar at en enkelt blyant vil gå langt.

Skygge: Det er en svart eyeliner blyant med sølv glimmer i den. Det ser vakkert ut i seg selv og røyket ut, kan nås med dette på kort tid. Jeg har kjedet meg med den svarte kajalen for en stund nå, så jeg synes det er fint å legge gnist i øynene dine (hva det betyr). 😛

Image
Image

Bor på strøm: Dette er den dårlige delen om denne blyanten. De smelter dårlig og folk med oljede øyelokk hele året bør hoppe over dette. Shimmeren forblir satt skjønt på dekslene. Jeg har tørre øyelokk om vinteren, så det holder seg i 3-4 timer. Trikset er å pulver øyelokkene før og også etter og deretter legge til et annet lag. Du kan røyke det ut til en liten bit. Det ser flott ut i røykende øyne.

Image
Image

pigmentering: Pigmentering er fantastisk som alle NYX-produkter. En swipe er alt du trenger.

Pros av NYX Eye / Eyebrow pencil i Black Shimmer:

 • Ganske svart skinnende farge.
 • Rimelig.
 • Glider jevnt.
 • God pigmentering.
 • Fint alternativ til kjedelige, svarte kajaler.

  Image
  Image

Ulemper med NYX Eye / Eyebrow pencil i Black Shimmer:

 • Fyller mye.
 • Ikke tilgjengelig mye i India.
 • Fades av etter 3-4 timer.

IMBB-vurdering: 3.75/5

Siste ord på NYX Black Shimmer Eye / Eyebrow Pencil:

Du bør definitivt eie en nyanse eller to fra dette området. De har noen flotte og uvanlige farger.

NYX Eye / Eyebrow Pencil in Velvet NYX Eye / Eyebrow Pencil - Hvit Pearl NYX Eye / Eyebrow Pencil-Brown 902 NYX Eye / Eyebrow Pencil Grey NYX 925 24 karat øye / øyenbryn blyant NYX Slim Eye Pencil 930 Teal NYX Slim Eye Pencil - Gul Max Factor Eyebrow Pencil i 1 Ebony NYX Auto Eye Pencil i Brown

Populært emne