Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Støvler No7 Beautiful Skin Eye Make-Up Remover Review - MOTE 2023
Støvler No7 Beautiful Skin Eye Make-Up Remover Review - MOTE 2023
Anonim

Støvler No7 Beautiful Skin Eye Make-Up Remover Review

Hei IMBB,

Jeg er tilbake igjen med en annen anmeldelse for deg alle, og denne gangen er det på No7 Eye Makeup Remover i "Beautiful Skin" -området. Jeg skrev et innlegg om den varme klutrenseren fra dette området, som jeg elsket absolutt, så jeg hadde høye forhåpninger fra dette produktet. Flasken jeg eier er en liten reisestørrelsesversjon av produktet fordi jeg fikk den i et sett, men den fullstendige versjonen av dette produktet kan kjøpes fra Boots. Uansett størrelse, er produktet fortsatt nøyaktig det samme, og så hvis du vil vite tankene mine om dette produktet, vennligst fortsett å lese!

Image
Image

Pris:

£ 8,50 (full størrelse - 100 ml).

ingredienser:

Image
Image

Produktkrav:

Image
Image

My Take Boots No7 Beautiful Skin Eye Make-Up Remover:

Som navnet på dette produktet antyder, er denne sminkefjerneren designet for å fjerne øye sminke; Jeg har imidlertid funnet at det fjerner all sminke, ikke bare øye sminke. Produktet kommer i en gjennomsiktig flaske og har en dyseapplikator og flasken må presses for å spre produktet. Jeg er ikke sikker på om dette er tilfellet med den fullstendige versjonen, men med den store versjonen, er dysen ganske tynn, så bare en liten mengde produkt blir presset ut hver gang. En god ting om dette er at mindre produkt er bortkastet, siden dysen er ganske tynn, har produktet en tendens til å bare sprute ut som er irriterende.

Den faktiske konsistensen av dette produktet er en blanding mellom micellar vann og en olje rengjøringsmiddel fordi det er ganske rennende og vannaktig, men det føles også ganske fet på ansiktet. Rengjøringen er et bi-faseprodukt, som betyr at det består av en vannbasert rengjøringsmiddel og også en oljefasevæske, og derfor er det to separate lag i øyesminkefjerneren. Det er derfor, før du fjerner sminken din, må du riste opp sminkefjerneren for å blande begge lagene sammen.

Image
Image

Når jeg fjerner øyesminke, prøver jeg ikke å trekke eller dra mine øyne, da dette kan føre til tidlig aldring av huden rundt øynene, da huden er tynn og delikat i det området. Jeg rist på renset, heller litt på en bomullspute og legg det over øynene mine i noen sekunder, for å la rengjøringen bryte ned sminken og så tørker jeg den forsiktig av.

Jeg eier også Garnier beroligende 2 i 1 makeup remover, som ligner denne No7 sminke remover; Imidlertid har jeg funnet ut at dette produktet er mindre fet og også vannlaget og oljelaget er mindre tydelige, mens med Garnier-rengjøringsmiddelet, kan du se hvilket lag oljelaget og hvilket lag er vannlaget.

Jeg må si at jeg liker at dette rengjøringsmiddelet ikke er så fet som Garnier-rengjøringsmiddelet og etterlater mindre oljeaktig rester på ansiktet.
Jeg må si at jeg liker at dette rengjøringsmiddelet ikke er så fet som Garnier-rengjøringsmiddelet og etterlater mindre oljeaktig rester på ansiktet.

Denne rengjøringen er også duftfri, så det er bra for sensitiv hud og ganske mild, det har ikke forverret huden min eller noe. Når det gjelder hvor god denne rengjøringen er, for å være ærlig, har jeg ikke funnet det fantastisk, men jeg har heller ikke funnet det forferdelig. Jeg tror bare det er en vanlig rengjøringsmiddel og definitivt ikke verdt prisen fordi produkter som Garnier micellar-vann har fire ganger mer flytende enn full størrelse No 7 sminkefjerner, men det er billigere enn No 7 Eye Makeup Remover, og det er bedre, etter min mening.

Så, hvis du vil kjøpe en god sminkefjerner, foreslår jeg å prøve andre produkter, da dette produktet ikke er så fantastisk. Som jeg har nevnt, er Garnier micellarvannet stort og det er billigere og også en større størrelse - hva er det ikke å like ?!

Pros av Boots No7 Beautiful Skin Eye Make-Up Remover:

  • Duftfri.
  • Ganske mild.
  • Ikke mye oljeaktig rester er igjen.

Ulemper med støvler No7 Beautiful Skin Eye Make-Up Remover:

  • Dyrt.
  • Svært gjennomsnittlig rengjøringsmiddel.
  • Ikke en stor mengde i full størrelse versjon.

Ville jeg gjenkjøre Boots No7 Beautiful Skin Eye Make-Up Remover?

Nei.

IMBB Rating:

3/5

Hvis jeg er ærlig med dere, har jeg faktisk slitt meg for å skrive mye om dette produktet, fordi det er en så vanlig sminkefjerner, og det er ikke så mye å si om det. Det er ikke en forferdelig rensemiddel, jeg er bare skuffet fordi jeg hadde forventet mer fra det, da den varme klutens rengjøringsmidler fra samme område er fantastisk. Jeg tror ikke det er så godt som Garnier micellarvannet sikkert og enda bedre, jeg har funnet ut at rensoljer gjør det mye bedre å fjerne sminke!

Det er synd at jeg ikke likte dette produktet mye, siden jeg elsket den varme klutrenseren, men i det minste brukte jeg ikke pengene mine på den fullstendige versjonen! Takk for at du lest min anmeldelse, og jeg håper å være tilbake snart med en annen anmeldelse!

Støvler nr. 7 Beautiful Skin Hot Cloth Cleanser Støvler No7 Beautiful Skin Foaming Cleanser Støvler nr. 7 Oppladbart manikyrsett Støvler nr. 7 Mineral leppe 20 Søt plomme leppestift Støvler No7 Natural Blush i 10 Soft Damson Aromamagisk vakker hudolje 5 Potet Face Packs For Beautiful Skin Ayurvedic Face Packs For Beautiful Skin Sephora Vanntett Eye Makeup Remover L'oreal Lip and Eye Makeup Remover Hvordan lage hjemmelaget øye makeup Remover Clarins Instant Eye Makeup Remover MAC Pro Eye Makeup Remover

Populært emne