Makeup Revolution London Heat Levende Lacquer Blush

Hei herlige damer!

Makeup Revolution - det er et merke som jeg ventet på å få hendene på. Den har noen fantastiske leppestifter og øyenskygge. Men jeg var veldig fascinert av deres lakkblush - bare fordi de ser søte ut, og jeg eier ikke en rødme med en pumpeemballasje. Jeg har plukket opp alle nyanser som er tilgjengelige (du kjenner meg -;) - super grådig for sminke) og jeg må si at alle er bare nydelige og jeg angrer ikke å få dem blindt. Så i dag, vil jeg se på min favoritt nyanse fra dette området - Makeup Revolution Levende Lacquer Blush i skyggen Heat.

Pris: Rs 750 for 10gm.

ingredienser:

Isododekan, cyklopentasiloksan, 1-decen-homopolymerhydrogenert, talkum, kaolin, hydrogenert styren / isopren-kopolymer, C12-18-alkyldimetikon, nylon 12, silika, propylparaben, BHT, [+/-: CI 77891, CI 77491, CI 77492, Cl 77499, CI 15850, CI 15850.]

Påstander:

Ultraintensiv flytende rødme for intens fargetrykk og lett å blande En kremaktig rødme som skaper en rik, langvarig, levende farge på kinnene. Lett blandbar over kinnene for en naturlig og lett å bygge skyggen opp på noen hudtone. Og gir huden en naturlig, myk og matt finish. Revolusjonstips: En liten liten prikk går langt!

Min erfaring med Makeup Revolution London Heat Levende Blush Lakk:

Makeup Revolution Levende Lacquer Blush kommer i en søt plastpumpemballasje med en svart hette til den. Det gjennomsiktige rørlegemet viser mengden av produkt igjen, og du kan se fargen på væsken rødme inne, noe som gjør det enkelt å finne skyggen du leter etter i sminkehåndlaget. Pumpesystemet gjør det veldig hygienisk å bruke, men mye produkt er bortkastet hvis du ikke holder kontrollen. Skyggenavnet er nevnt på klistremerket på siden av røret.

Varme er en nydelig dyp ferskenskygge. Det er en så vakker nyanse som kan se perfekt og naturlig for dagen og glamorøse for natten. Den varme ferskenfargen vil smigre hver hudfarget skjønnhet og vil lyse opp ansiktet uten å se over toppen. Denne nyansen har ingen irriterende glimmer i det, så alle damene som elsker matte sminke vil sikkert elske dette.

Denne rødmen er glatt og kremaktig i tekstur, med en tykk nesten gel som konsistens. Kremaktig formel gjør det enkelt å påføre, og blande seg inn i huden. Men sørg for at huden din er godt fuktet, slik at rødmen ikke legger seg inn i de tørre områdene i huden. Selv om du kan bruke denne rødmen med fingrene, men en stippling børste gir en mer raffinert, ikke-patchy finish.

En stor nedre side for meg er at en sprøytepumpen er altfor mye - en halv sprøyte er nok tilstrekkelig til å få nok farge, men det er veldig vanskelig å få så liten en mengde ut, så det gjør at jeg må sprute en litt på hånden min, bruk det jeg trenger, og vask deretter resten bort. Bildet viser hvor mye produktet kommer fra en sprute - alt for mye til å gjelde på kinnene på en gang.

Hvis du synes størrelsen på denne rødmen er for liten, så er det ikke noe problem fordi du trenger så liten mengde for å få en god dybdefarge, at denne lille røret vil vare i veldig lang tid. Denne levende lakkblussen er utrolig pigmentert. Du trenger en liten dråpe av rødmen for å få fullverdig farge på kinnene dine. Pass på at du bare bruker den minste klemmen av produktet om gangen og bland den før du legger til mer, slik at du ikke lander opp og gjør deg selv til en klovn.

Denne kremblushen legger seg til en matt overflate innen kort tid, slik at du skal blande produktet raskt, og når det setter det - det varer veldig lenge - det er nesten 8-10 timer hvis du har på seg det over fundamentet og for 6-7 timer eller så hvis du ikke har noen base brukt under. For alle folk med en sensitiv nese, vil du være glad for å vite at dette produktet ikke har lukt i det.

Pros av Makeup Revolution London Heat Levende Blush Lakk:

-Rimelig. -Cute og hygienisk emballasje. -Lovely dyp fersken skygge. -Ingen glimmer. -Smøtt og kremaktig i tekstur. -Klar i konsistens. -Little går langt. -Sett til en matt finish. -Extremt pigmentert. -Last virkelig lang. -Nei lukt.

Cons of Makeup Revolution London Heat Levende Blush Lakk:

-Produktavfall, ettersom mye produkt dispenseres ut med en enkelt pumpe. -Blending bør gjøres raskt.

IMBB Rating:

4.9/5

Total, Makeup Revolution Levende lakk blush i skyggen Heat er en nydelig dyp ferskenfargeløs rødme som er sint pigmentert og varer super lang, slik at du kan glemme å røre opp din rødme for hele dagen. Jeg har aldri prøvd en rødme som er langvarig som dette før. Hvis du liker matte rødmer som kan dukke opp på kinnene dine for hele dagen, så bør du definitivt prøve denne rødmen - jeg er sikker på at du vil elske det!

Makeup Revolution London ONE Foundation in Shade 15 Review Makeup Revolution Blush i sukker, perfekt for en søn kysset utseende Makeup Revolution Cover og Conceal Palette og min Mega GOSF Beauty Haul! Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Eyes Som Angels Palette Review Makeup Revolution London ONE Foundation in Shade 15 Review Urban Decay Revolution Lipstick i Slå på for rosa rosa varme lepper NYX Rouge Cream Blush Review - Naturlig NYX Rouge Cream Blush Red Cheeks Review, Swatch Alv. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder Review Forest Essentials Cane Sugar Lip Scrub Review Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Sugar Honey Review, Stikkprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: