Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Bio Beaute av Nuxe Detox Face Mask er din perfekte Travel Partner - HUDPLEIE 2023
Bio Beaute av Nuxe Detox Face Mask er din perfekte Travel Partner - HUDPLEIE 2023
Anonim

Bio Beaute av Nuxe Detox Face Mask er din perfekte Travel Partner

Image
Image

Påstander: Bio Beauté Vitamin-Rich Detox Mask med oransje vann ble spesielt laget for å avgifte all hudtype. Ultra-sensorisk og med sin vitaminrike duft av Essenser av Oransje og Mandarin, fjerner den lette tekstur av denne masken urenheter takket være oransje vann og Myrtle ekstrakter. Det detoxifies huden, forandrer huden som blir klar, strålende og vakker. Ikke komedogen. Uten parabener.

Pris: Rs 350 for 15 ml krukke

Kjøpt fra: Fransk apotek, men du får det på Sephora i India. I Europa fant jeg det på de fleste store varehusene som Coup.

Påstander: Påfør et tykt lag, la deg gå på jobb 5 minutter og deretter massasje. Gelen vil forvandle seg til en fin olje, som blir en melkemulsjon ved kontakt med vann for ekspresvask.

Ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Bio Beaute av Nuxe Detox Face Mask

Så denne gangen jeg reiste jeg plukket opp flere krukker med mindre produkter enn å kjøpe større glass. For det meste var det lettere å pakke og bære ting underveis. Dette er min andre krukke med denne fantastiske masken.

Det er en veldig unik maske, noe jeg ikke har prøvd før. Så du bruker denne gelen som maske på huden din og la den stå i 10-15 minutter, masser den deretter og det blir olje. Ved påføring av vann blir det melkeaktig og renses av lett. Hele prosessen er litt spennende. Til slutt, alt etterlater huden frisk og ren.

  • Det er en klebrig gel som maske som fortsetter på huden din. Jeg fant det så passende for å bruke det i fly. Fordi unntatt å gjøre ansiktet ditt ser fet ut, er det ganske gjennomsiktig. Så du ville ikke få rart utseende fra folk rundt deg. Du kan gjerne nyte avslappende tid. 😀
  • Det lukter fantastisk … som friske appelsinskall. Masken inneholder oransje vann.
  • Den inneholder også myrtekstrakt som brukes som en antiseptisk og akneforebyggende ingrediens i mange hudpleieprodukter.
  • Det etterlater huden så ren og forynget. Jeg kaller det en våkne maske. Det er også et perfekt post-ferie produkt. 🙂
  • Når du bruker den som en pakke, fungerer den som en hudforynger. Når du masserer det virker det som en dyp rensemiddel. Hei, ren hud!
  • Det tørker ikke ut huden min, men siden jeg har tørr hud til å begynne med, føler jeg behovet for å fuktighet etterpå.
  • Ingrediensene som brukes er alle organiske.
  • Den kan brukes til alle hudtyper.
  • Det er parabenfritt og ikke komedogent.

Totalt elsker jeg denne masken. Jeg er definitley å gjøre dette som en del av min hudpleie rutine. Det gjør huden min til å føle seg så ren og frisk hver gang jeg bruker den. Forvent ikke at det er en mirakuløs maske som ville forsvinne alle dine hudproblemer. Men det ville definitivt ta vare på huden din og få det til å se så bra ut.

En annen god finner under reisen. 🙂

Vurdering: 5/5

Image
Image
Swatch:
Swatch:
Image
Image

Nuxe Reve de Miel Lip Balm Review Nuxe Sun SPF 30 Delicious Cream For Face High Protection Review Nuxe Huile Prodigieuse ELLER Multi-bruk Dry Oil Golden Shimmer Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Use Dry Oil Makeup, Hudpleie og Fitness Secrets of a Air Hostess Hjemmelaget Detox Drikker Alt om Detox Diet Detox Foot Bath - Tips og Oppskrifter

Populært emne