Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Tom Ford Cheek Color - 06 Wicked Review - MOTE 2023
Tom Ford Cheek Color - 06 Wicked Review - MOTE 2023
Anonim

Tom Ford Cheek Color - 06 Wicked Review

Jeg ønsket å være den første til å gjennomgå et Tom Ford-produkt på IMBB, men da noen slo meg til slag, ble jeg eksepsjonelt sløv om å introdusere denne skjønnheten til deg. Jeg har tidligere vurdert Tom Ford Lipsticks i Wild Ginger and Violete Fatale! I dag presenterer jeg for deg Tom Ford Cheek Color i skyggen Wicked! Rati har tidligere vurdert skyggen Flush for deg alle. La oss sjekke ut mer informasjon om "Wicked."

Image
Image

Produktdetaljer (fra nettsted):

Sculpt dine cheekbones og få dem til å pope med cheek color blush av Tom Ford. Pulverblusset er designet for å levere lag med mulighet til sminkeapplikasjonen din, fra en sexy glød til et dramatisk fargerikt utseende, slik at du kan velge den stilen som passer best for dine behov. Den er formulert med sfæriske perler og rike emollients å glide på huden din med komfort og for å gi deg en lysende finish.

Image
Image

Pris:

USD $ 57 for 8 gm. Ja, prisen er bratt. Man må huske at dette er Tom Ford. Du får mer produkt enn de fleste high-end rødmer som vanligvis varierer fra 4-6 gm.

Image
Image

emballasje:

Produktet leveres pakket i et pent elegant tilfelle med gulldetaljering. Saken har et stort speil, men ingen applikator. Som de fleste high-end merkevarer, er det plassert i et ruskinddeksel, pakket i en kortbrett. Emballasjen er elegant og høy end.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Tom Ford Cheek Color - 06 Wicked:

Farge:Skyggen er bringebærrosa med fin rosa glimmer i den. Skyggen i seg selv kan ikke virke veldig unik, men er noe som parrer lett med en rekke leppestifter. Shimmeren er så fin at du ikke ser partikkel av glimmer på huden din, det er mer som en glødende glans. Jeg føler at denne fargen er helt flatterende og vil se pen ut på en rekke hudtoner. Det perks opp i ansiktet og ser veldig pen ut.

Image
Image

Tekstur:Finmalet, så så jevn og veldig blandbar tekstur. Den kommer lett ut på børsten eller fingeren og gjelder naturlig. Det gjelder jevnt, det er ingen patchiness. Det føles kremaktig å røre - selv om det er et pulverprodukt sikkert. Blushen er så lett blandbar at du ikke virkelig trenger å gjøre noe for å blande, et par slag og du er ferdig. Dette er den mykeste og beste teksten jeg noensinne har kommet over i en rødme.

Image
Image

pigmentering:Utmerket pigmentering. Denne er svært pigmentert, så litt går langt. Det er lett å få et mykt eller mer uttalt utseende med denne. Det er ikke noe du trenger å bruke tid på å bygge opp.

Image
Image

Varig kraft:Enda en gang lyser rødmen også i dette aspektet. Du bruker det om morgenen, du vil fortsatt se det der du dro det om kvelden - etter 9-10 timers slitasje. Du kan faktisk sette den, stenge den og glem det!

Image
Image

Sikt på hudtone:Fargen dukker opp lett, en forsiktig bøyning gir en fantastisk pigmentering. Fair skinned jenter må gå veldig forsiktig med denne.

Image
Image

Fordeler av Tom Ford Cheek Color - 06 Wicked:

  • Finmalt, glatt, lett blandbar - nesten kremaktig i tekstur.
  • Utmerket pigmentering.
  • Varte godt over 9-10 timer på mitt oljeholdige ansikt (med fundament).
  • Fargen fungerer bra både dag og natt.
  • Produktet har en fantastisk glans som ikke accentuerer porene.
  • Ikke bryte meg ut.

Ulemper med Tom Ford Cheek Color - 06 Wicked:

  • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating:

5/5

Samlet tenkning:

Jeg tenkte og debatterte så mye om å splurge på denne - jeg tilbrakte omtrent 4,5k på dette. Dette var mitt første Tom Ford-produkt. Fargen selv er ikke unik, lett dupe-stand, men kvaliteten på denne er helt fantastisk - det smelter bare inn i huden. Hvis du har prøvd NARS rødme eller hørt hvor utrolig de er; Vel, denne slår buksene ut av NARS også. Så der, nå vet du hvor strålende dette er. Jeg vil absolutt anbefale det.

Tom Ford Flush (03) Cheek Color Tom Ford Eye Definer Pen - Dypere Tom Ford Casablanca (03), True Coral (09), Flamingo (08) Lip Color Tom Ford Brow Sculptor Espresso Tom Ford Foundation Brush Tom Ford Lip Color - Wild Ginger Clinique Chubby Stick Cheek Color Balm - Plumped Peony Kroppshandelen Alt-i-ett kinnfarge - kake Kroppsbutikken Alt i ett kinn Farge 02 Ginger Kroppsbutikken Alt i en kinnfarge - Bubblegum Kroppsbutikken Alt i en kinnfarge - Guava Colorbar Perfect Pout Lip Gloss-Wicked Lancome ColorFever Lipstick Wicked Brown ULTA Cheek Color i søte kinn

Populært emne