Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Estee Lauder Misunnelig Pure Colour Envy Sculpting Leppestift Review, fargeprøver - MOTE 2023
Estee Lauder Misunnelig Pure Colour Envy Sculpting Leppestift Review, fargeprøver - MOTE 2023
Anonim

Estee Lauder Misunnelig Pure Color Envy Sculpting Lipstick

Ok damer, ikke drep meg, men jeg har en annen Estee Lauder Envy leppestift nyanse å dele! I en linje som heter "ENVY", måtte jeg plukke opp skyggen som heter "misunnelig". Det for meg burde vært signaturfarge. Det er skyggen brukt i markedsføringskampanjene. Lar oss finne ut mer om det.

Image
Image

Produktet:

Farge med kraften til å forandre leppene dine, ditt utseende, din holdning.

INTENSIFISERER Saturates-lepper med høy intensitet, farger i ett slag. Lip-sculpting statement nyanser for alle hudtoner. SCULPTS Flerfasetterte pigmenter skaper definisjon. Lippene ser vakkert ut, skulpturert, kurvete. HYDRATER Tidutgitt fuktkompleks hjelper med å fange og tette inn hydrering. Lepper føles kontinuerlig fuktig hele dagen. Super kremaktig, glir på uten problemer, dekker jevnt. Sensuelt myk og glatt, luksuriøst behagelig. Lippestiftkulen er formet for å skape kurvene på leppene dine. Saken føles som luksus i hendene dine. Og med ett klikk, saken lukket. FORMULA FAKTA Full Dekning 6-timers slitasje

fordeler: Den første sculpting leppestift Forvandler leppene dine

Image
Image
Image
Image

Pris:

$ 30 i US / INR 2300 Original Pure Color-linjen er priset til INR1750

Image
Image
Image
Image

emballasje:

Envy leppestifter er i en klassisk firkant dyp kongeblå rør med topp og base gylden i farge. Øverst har Estee Lauder gravert på den, så gjør det indre røret. Det er ingen EL etset på selve lippyen - det ville vært en fin touch. Lippestikkene kommer i en kongeblå pappeske. Boksen er forseglet i plast - sikrer hygiene og ikke-forurensning.

Image
Image

Min erfaring med Estee Lauder Envious Pure Color Envy Sculpting Leppestift:

T han farge: Skyggen som er signaturskyggen for linjen, måtte tydeligvis være en skygge av rødt. Beskrevet som "varm, lys poppy-rød" er helt egnet. Skyggen er lyse valmue rød med varme undertoner og en lysende finish med utseende skinnende. Det er en lett rød å bære som det egentlig ikke neon-ish eller for intens. Det er som en lykkelig rød. Skyggen vil se fantastisk ut over skinntonens spektrum og gi stor oppmerksomhet. Siden fargen er litt dempet rød, bør det være lett å bære for noen som har lyst til å prøve røde lepper, men har ikke gitt det et skudd ennå.

Image
Image
Image
Image

Tekstur:

Som med alle tidligere nyanser, teksturen er lett, kremaktig, glir lett på leppene og klemmer dem med farge. Jeg har vanligvis ikke problemer med blødning, men teksten til disse lippene er slik at folk ikke vil ha dette problemet, noe som er flott for en rød nyanse - som det ser forferdelig ut når en rød lippy bløder. Fargen klemmer leppene, skulpturer dem perfekt, uten å fremheve fine linjer. Det var fuktighetsgivende og veldig behagelig å ha på seg.

pigmentering:

Utmerket pigmentering - 100% fargepost i en enkelt sveipe. Elsker den mettede, fargede fargen når du sveiper lippen på.

Varig kraft:

Som jeg har nevnt tidligere, hevder selskapet 6 timer med full dekning. Lippestiften leverer definitivt på løftet og varer faktisk litt lenger, og etterlater en resterende flekk som gir leppene et annet par slitasje.

Å summere dette opp for deg:

Pros av Estee Lauder Misunnelig Pure Color Envy Sculpting Leppestift:

 • Nydelig nyanse - en nydelig lett å ha på seg rødt!
 • Sculpts leppene med vanvittig pigmentering.
 • Lett å påføre fra røret.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Farge varer i 6 timer pluss.
 • Føler seg hydrering.
 • Fargen klemmer leppene pent - ingen fjæring eller blødning - til tross for den sterke fargen.
 • Skjuler lip pigmentering godt.
 • Luxe og stilig følelse av røret og saken!
 • Vanilje duft.

Cons av Estee Lauder Misunnelig Pure Color Envy Sculpting Leppestift:

 • Enkel tilgjengelighet i India.
Image
Image

IMBB Rating: 5/5

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen - dette er trolig den beste leppestiftformelen i markedet akkurat nå! Du må virkelig splurge på dette. Og den beste delen er at det finnes så mange nyanser at du definitivt vil finne en som er mer opp i smuget ditt. Jeg hadde dette til jul og nøt det godt! Så hva synes du om denne skyggen av rødt?

Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Wildly Pink Estee Lauder Pure Color Levende Shine Lipstick - Poppy Love Estee Lauder Pure Color Lip Gloss-Fuchsia Fantasy Estee Lauder Intense Naken Pure Farge Envy Sculpting Lipstick Review, fargeprøver Estee Lauder Insolent Plum Pure Color Envy Sculpting Lipstick er en bombe av en farge Tips & Toes Eksotiske øyne - misunnelig Grønn, stikkord, EOTD Estee Lauder Misunnelig Pure Colour Envy Sculpting Leppestift Review, fargeprøver

Populært emne