Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Makeup Revolution Redemption Iconic 1 Eye Shadow Palette er nær perfekt - MOTE 2023
Makeup Revolution Redemption Iconic 1 Eye Shadow Palette er nær perfekt - MOTE 2023
Anonim

Makeup Revolution Redemption Iconic 1 Eye Shadow Palette

Hei alle sammen!

Jeg hadde spilt de nære palettene i Urban Decay i veldig lang tid nå, og sannheten ble fortalt, jeg sparte litt penger for å kjøpe alle tre sammen på samme tid. Bare for et par dager siden, da jeg var på jakt etter dupes av de nakenpalettene, kom jeg over anmeldelsen av Makeup Revolution Londons Redemption Iconic Palettes. Uten å kaste bort noen tid, bestilte jeg to av disse, hvorav jeg vurderer i dag, dvs. Makeup Revolution Redemption Iconic 1-paletten. Les videre for å finne ut hvordan det gikk for meg.

Image
Image

Produktbeskrivelse: helt samleobjekt og en ren utsalg.

Produktpris:

GBP 4. Det er tilgjengelig i India online, hvor jeg kjøpte det fra INR 1200 (for tiden er det rabatt på 50%, så skynd deg opp damer og bestill det hvis du liker anmeldelsen)

Min ta på Makeup Revolution Redemption Iconic 1 Eye Shadow Palette:

emballasje: for en øyeskyggepalett som selger for rundt 4 GBP, kommer denne i en ganske anstendig emballasje. Det er laget av fin kvalitet plast og jeg vet at det ikke er lett breakable, fordi jeg har droppet det på gulvet et par ganger, og glasset har ingen ripe på den. den svarte gir emballasjen en mer stilig kant, og det ser bare veldig pen ut. Det er også solid og veldig reisevennlig hvis du ikke har noe imot å bære hele paletten med deg på ferier etc.

Image
Image
Image
Image

Shades: Denne ikoniske 1-paletten er en eksakt dupe av Urban Decay's Naked 1-palett. Nyansene er super like i begge palettene og til og med rekkefølgen på nyanser som de er plassert i begge palettene, er de samme. Nyansene i ikonet 1-paletten er egentlig ikke navngitt som nyanser i Naked Palette er. Så enkelt, merket jeg nyanser som 1, 2, 3 … som i bildene. Nyanser i denne paletten er beskrevet nedenfor:

Shade 1- Det er en highlighter nyanse med en fin perlefinish. Pigmenteringen er stor, og jeg bruker den til å markere pannebenet. Shade 2- det er også en highlighter nyanse bare lettere enn den første skyggen. Pigmenteringen er gjennomsnittlig. Shade 3- Det er en matt lysebrun nyanse med igjen, gjennomsnittlig pigmentering. Jeg bruker det hovedsakelig som en base på dekslene. Skygge 4 - det er en skinnende, silvery brun skygge. Flott for overgangsfarge. Shade 5- Det er en skikkelig matt brun skygge og jeg bruker den i krøllen. Shade 6- Dette er min favorittfarge i paletten. Det er en skinnende gylden som bare skriker glam. Skygge 7- Det er en skinnende brun farge. Fungerer bra for et ombre utseende når det brukes med skygge 5. Shade8-det er en perlefinish grå farge. Fint for et mykt, smokende øyeutseende. Shade9-det er en skinnende rosa farge. Pigmentering er gjennomsnittlig. Skygge 10 - det er en gråaktig brun nyanse med perlefinish. Skygge 11 - Det er en vakker mørkegrå skinnende nyanse, og jeg elsker det for et røykaktig øyeutseende. Skygge 12 - det er en denimblå nyanse med glitrende finish. Igjen, det ser helt nydelig ut på øynene.

Image
Image

Tekstur: Jeg liker tekstur av disse øyeskyggene. Nyanser med matt og perlefinish er glatte som en drøm, selv om to av de glitrende nyanser føles litt gritty, men jeg klager ikke. Øyenskyggen varer meg for 6+ timer lett og med en primer, jeg håper det vil vare enda lenger. Fargebetaling er ganske bra for en palett så rimelig priset. Jeg tror jeg skal passere Urban Decay's Naked palettes nå, da jeg har funnet disse "ikoniske" skjønnhetene.

Image
Image
Image
Image

Pros av Makeup Revolution Redemption Iconic 1 Eye Shadow Palette:

• Rimelig pris. • Lett tilgjengelig online (nå tilgjengelig med 50% rabatt på nettet). • Eksakte dupes av Urban Decay Naked 1-paletten som selger for 6 ganger prisen på denne paletten (Ha!). • Emballasje er robust og reisevennlig. • Det finnes en rekke utseende som kan gjøres med denne paletten. • Har nyanser med perle, matte og glitrende overflate. • Perlefinish nyanser har en jevn og silkeaktig finish. Jeg elsker ferdig! • Flott oppholdsstyrke - forblir lett på meg i 6-8 timer. • Fargepengene er gode (bortsett fra bare to nyanser som nesten ikke vises på huden min)

Ulemper med Makeup Revolution Redemption Iconic 1 Eye Shadow Palette:

• Folk som kjøper den med forventning om at den har tekstur akkurat som Urban Decay Naked Palette, vil bli svært skuffet. • To nyanser (skygge 2 og 3) vises nesten ikke på meg. • De lyse glitrende nyanser har en grusete tekstur.

Image
Image

Vil jeg tilbakekjøp / anbefaler jeg Makeup Revolution Redemption Iconic 1 Eye Shadow Palette?

Ja, jeg vil tilbakekjøp det og ja, jeg anbefaler det.

Jeg MBB Rating:

4.5/5

Konklusjon på Makeup Revolution Redemption Iconic 1 Eye Shadow Palette:

Hvis du lurer på Urban Decay Naked paletten også (akkurat som jeg var til jeg kjøpte denne skjønnheten), red deg selv 5 / 6th av prisen på Naked Palette og gå til Makeup Revolution's Redemption Iconic Palette. Du vil ikke bli skuffet!

Er "Makeup Revolution London's, Redemption Palette Hot Røkt" The Perfect Dupe for Urban Decay's Naked Palette? Dupes of Urban Decay Naken Grunnleggende Palette: Spør IMBB Coastal Scents 88 Farge øye skyggepalett gjennomgang, bilder Coastal Scents 28 Piece Eye Shadow Neutral Palette Review + MAC Dupes Alv. Studio Blush Palette - Mørk ELF Studio Makeup Clutch Palette Review BH Cosmetics 120 Farge Øyenskygge Palette-1. utgave gjennomgang Makeup Revolution London Hot Powder Blush Review

Populært emne