Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Cargo 3 Triple Action Mascara Review - UTSEENDE 2023
Cargo 3 Triple Action Mascara Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Cargo 3 Triple Action Mascara

Og Cargo Girl er tilbake 😀! Jeg burde bli sin merkevareambassadør, rett folk? For dagens gjennomgang tok jeg tak i en av deres mascara. For å være ærlig, ikke topp mascara min liste over hverdagslige sminke nødvendigheter, i motsetning til i vest. Jeg vil helst gå ut av huset uten å ha på seg det, enn utsette øynene mine gjennom torturet for å ta det av! For å gjøre det mye lettere for mine øyne, går jeg alltid for en mascara som ikke er vanntett og kan tas av uten problemer. Dette er ikke en vanntett mascara, og derfor bestemte jeg meg for å prøve den!

Image
Image

Påstander:

På Cargo er innovasjon alltid nøkkelen. Ved å bruke den nyeste teknologien i pigmenter og styling-polymerer har vi vært i stand til å skape en tredimensjonal mascara som tykker, forlenger og krøller alt i ett. Det er som din favoritt 3 mascaraer i 1!

Funksjoner og fordeler • Unikke stylingspolymerer og en spesiell børste skille og skjule dine lashes mens du fortykker og forlenger. • Ultrarike, jet-svarte pigmenter gir definisjon og drama til lashene. • Inneholder antioksidanter og 11 aminosyrer som er essensielle for follikelhelsen, og tilstanden er styrket. • Lang slitesterk og ikke-smussende formel som skylles av med varmt vann og rensemiddel. Hvordan å bruke • For øyeblikkelig volum gjelder ett lag på lashene som begynner svært nær roten av lash linjen og flytte børsten gjennom viskene til spissene. Shimmy børsten frem og tilbake mens du beveger deg langs viskene for å belegge og skille lashene. • For ekstremt volum, fortsett å påføre ytterligere strøk til ønsket volum er oppnådd. • Fjern forsiktig massasjevisker med varm såpe og vann og forsiktig trykk.

Image
Image

Pris og antall: $ 20 for 9 ml

Hovedinnhold:

Image
Image

Min erfaring med Cargo 3 Triple Action Mascara:

Den jet black mascara kommer i en kjent svart sylindrisk rørbeholder. Den mest slående egenskapen til denne mascaraen er dens børste. Den er laget av svært små, mange og like fordelte børster som ikke er for skarpe eller stive. Selve børsten er fleksibel, noe som gjør prosessen med påføring lettere i øynets indre og ytre hjørner. På en eller annen måte finner jeg det litt vanskelig å beskrive penselen, men jeg tror at når du ser det på bildet, kan du få en ide om hva jeg prøver å si. Det strøk hver lash, uten å være for klumpete. En annen applikasjon så bra ut, men litt klumpet.

Sluttresultatet er fint, langstrakte vipper, som ser litt tett ut. Det gjør det imidlertid ikke en god jobb med å krølle øynene mine. Jeg brukte dette uten en krøller på ett øye og med en krøller på det andre øyet, som bare bekreftet mangelen på krøllingsevne. Det gjør at øynene mine ser mye større ut, og det faktum at jeg er mest fornøyd med er at den er absolutt ikke vanntett. Det smelter ikke i det hele tatt, og varer til vann rører ved det. Også mine øyenvipper føler ikke superstiv, noe som vanligvis skjer med mye mascara. For å ta det helt av, er en mild rensemiddel mer enn nok. Jeg liker å bruke denne mascaraen på daglig basis, men for anledninger hvor du må kaste en tåre, ville dette aldri være din beste innsats! Med mindre man kan bli for opprørt at den ikke krøller øyene på egenhånd, er det et godt valg å ha på seg for daglig drift. Siden det ikke er lett tilgjengelig i India, vil jeg si at du ikke trenger å fryde mye over å prøve dette ut. Maybelline mascaras gjør en god jobb på den nøyaktige måten. Men hvis du klarer å finne den, vil jeg si å kjøpe det meste på grunn av den fantastiske børsten.

Pros fra Cargo 3 Triple Action Mascara:

 Lengrer øyevippene.  Volumizing.  Klumper ikke mye.  presis mengde produkt blir plukket opp av staven.  Korte børster gjør det lettere å belegge hver øyehals.  Sprøytetett.  Kan lett fjernes med vann.  Irriterer ikke øynene.

Cons of Cargo 3 Triple Action Mascara:

 Har en dårlig jobb med krøllevisker.  Tilgjengelighet.

Image
Image
Image
Image

IMBB Rating: 3.9/5

Ville jeg kjøpe eller anbefale Cargo 3 Triple Action Mascara?

Jeg kan kjøpe det igjen bare fordi det ikke er et problem å ta det av. Men fordi det ikke utfører et av hovedpunktet det hevder, vil jeg ikke virkelig anbefale det. Maybelline mascaras gjør en god jobb til en pris mindre enn dette. Prøv det meste på grunn av den fantastiske børsten.

Estee Lauder Overdådig Bold Volumløft Mascara Lancome Virtuose Divine Lasting Curves Mascara MaxFactor Vibrerende kurveffekt Lip Gloss # 14 Majeste Coloressence Vanntett All Day Wear Mascara Dior Diorshow Vanntett Mascara Cargo Eyeshadow Yukon Cargo Dubai Essential Lip Color Cargo Cosmetics Suede Blush i Montebello

Populært emne