Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Velvet Underground Lipstick Review - SKJøNNHET 2023
Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Velvet Underground Lipstick Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Velvet Underground Fallen From Lipstick Tree Lipstick

Hei alle sammen. Håper dere alle har det bra.

I dag har jeg en god opplevelse for dere. Jeg har nylig hatt et lite drag fra det nylig lanserte merkevaren i USA, luksusmerket Charlotte Tilbury. Så forvent vurderinger av dem som kommer deg i de kommende dagene. Vurder dette som en ferie gave til alle.

Image
Image

Om merket:

Charlotte Tilbury er en britisk makeup artist som har jobbet med mange kjente fotografer og har jobbet med sminke på supermodeller som Kate Moss og Gisele Bündchen. Hun har sin egen YouTube-kanal og blogg og nå sin egen sminkelinje, som ble lansert i fjor i Storbritannia og i år i USA.

Om produktet: (Fra Tilbury egen hjemmeside)

Beriket med et gjennombrudd, hemmelig ingrediens, Lipstick Tree, en antioksidant som naturlig beskytter lepper mot UV-skade og ekstern forurensning, slik at kashmir blir myk og uimotståelig. Blandet med spesielle voks og klare lysdiffuserende pigmenter for fulle, ultra briljante lepper som sikrer at du gir et varig inntrykk!

 • Lip Stick Tree elsker leppene dine, beskytter dem mot UV-skade og bekjemper oksidativt stress, slik at leppene blir myke, soothed og hydrert. En tropisk plante som kommer fra Amerika, de klumpete, men stikkende røde fruktene ser ut som pouting-lepper som blåser kyss på deg når du går forbi. Fargen fra frøene ble opprinnelig brukt av indianere til å male og beskytte sine lepper.
 • Også inneholder lysdiffuserende pigmenter som gir leppene en strålende, lysende, flerdimensjonal overflate - de fanger lyset over leppene og reflekterer det tilbake for en fullfylt effekt.
 • En spesiell blanding av voks betyr at denne leppestiften er en drøm å bruke og glir over konturene av leppene dine. Resultatet er fargerikt og byggbart, formelen bløder ikke utenfor leppe linjen.
 • Uten parabener.

ingredienser:

Image
Image

Pris:

$32

Min erfaring med Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Velvet Underground Lipstick:

emballasje: Lippestiften kommer i en super glamorøs utseende Rose gullkule med CT-logoen på toppen av lokket. Luken lukkes veldig trygt med et klikk og kulen er veldig solid. Jeg elsker ryggene på hele røret som hjelper det ikke å tiltrekke fingeravtrykk og beskytte det mot riper.

Jeg liker ikke det faktum at all leppestift kommer i samme rør uten tegn på skyggefarge, bortsett fra navnet som er trykt på bunnen av røret. Så hvis noen som eier et par av denne leppestiften som meg, må jeg flippe røret hver gang for å finne fargen jeg leter etter.

Image
Image

Farge og pigmentering: Skyggen "Velvet Underground" er en lys fuchsia, som ser fantastisk ut og oppmerksomhet griper på leppene. Selv om det er superklart, er det en veldig slitesterk skygge, da den ikke har neonkvaliteten til den. Jeg føler at det vil smette mange hudfarger. Pigmenteringen er super ugjennomsiktig. En swipe gir deg full farge og vil gjemme selv de mest pigmenterte leppene under.

Den har en kremglansfinish, som ikke er for skinnende. Den sitter komfortabel på leppene uten å gjøre leppene mine føle et snev av tørrhet gjennom slitestiden. Etter noen timer med slitasje, tørker overflaten ned til en satin finish. Det bløder ikke i det hele tatt.

Image
Image

Tekstur: Leppestift glir på super glatt og jevnt. Det går ikke usammenhengende og krever ikke at du gir flere overlappende eller belegget som en sveipe er mer enn nok.

Forbli kraft: Dette er en virkelig slitesterkt leppestift. Jeg kan gå 7-8 timer med dette på uten noen berøringsoppgaver som kreves. Det fortsetter å se nystekte på hele. Det gjør ikke leppene mine tørre i det hele tatt, mine lepper føles veldig glatte og hydrerte.

Det overfører svært lite, og det kan til og med overleve gjennom snacking og til og med et lett måltid med litt fading på innsiden av leppene. Det flekker leppene, derfor trenger du en sminkefjerner for å få all farge av på slutten av dagen.

Image
Image

Parfyme: Den har en vanilje-duft, som ligner på Mac-leppestifter.

Alt i alt. Super imponert over dette produktet. Den leverer alt jeg vil ha i en leppestift, og med den prislappen ble det ikke slått meg ned. Jeg vil absolutt anbefale dette produktet.

Image
Image
Image
Image

Pros fra Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Velvet Underground Lipstick

 • Super pigmentert, en swipe gir full farge
 • Veldig kremaktig, Glides på lepper uten noen slæbebåt
 • Veldig lys, men likevel bærbar nyanse, vil flette mange hudtoner
 • Veldig imponerende oppholdskraft
 • Vakker å se emballasje
 • Hyggelig vanilje duft

Ulemper med Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Velvet Underground Lipstick:

 • Alle leppestiftkulene ser ut akkurat det samme og trenger å se etiketten under for å finne skyggen du leter etter.

IMBB Rating:

5/5

Topp 5 steder å gå og handle i London MAC Velvet Teddy Lipstick Review, Swatch, FOTD 6 Colorbar Velvet Matte Lipstick Bilder, fargeprøver Colorbar Velvet Matt Lipstick Peach Tango 09P Review Beste under øye kremer for å redusere mørke sirkler Tips om Shopping for High End Makeup - Lipsticks Hvilke internasjonale high-end produktanmeldelser vil du ha på IMBB? Tips om Shopping for High End Makeup - Del 2 Shopping: Topp 5 Online Makeup Butikker Shiseido Perfect Rouge Sublime RD142 gjennomgang Nars Fathom Shimmer Eyeshadow gjør deg skinnende eller ikke? Prada Infusion d'Iris Eau De Parfum gjennomgang

Populært emne