Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

DIY - Hair Tonic for langt og sterkt hår - SKJøNNHET 2023
DIY - Hair Tonic for langt og sterkt hår - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei damer, Vi bruker alle håroljer, men noen hårproblemer kan ikke løses med håroljer alene. Og alle disse problemene reduserer vår naturlige vekst av hår. Dette håret tonic er helt naturlig med noen flotte lett tilgjengelige ingredienser. Det virker utrolig for alle slags hår og er også trygt for farget hår. Så la oss komme i gang.

ingredienser:
ingredienser:
Image
Image

• amla: Amla (indisk stikkelsbær) gjør håret sterkt og det er perfekt for hårvekst. Det fungerer også som en anti-skink ingrediens. Det kan håndtere ulike hårproblemer som kjedelig, grovt hår, tørr hodebunn, hårtap, splitte ender.

• Kokosolje: Kokosolje er den beste håroljen for alle slags hår. Det holder håret glatt og mykt. Det gir dyp næring for å tørke hår og holde håret sterkt fra innsiden. Det fremmer også hårvekst og kontrollerer hårfall.

• Oliven olje: Olivenolje er en veldig kjent hårpleie ingrediens. Det gjør håret silkeaktig og fungerer som et naturlig balsam.

• Hvitløk: Hvitløk kjemper mot bakterier og infeksjoner. Det fremmer hårvekst og kontrollerer hårfall. Det bidrar faktisk til å fremme blodsirkulasjonen i hodebunnen og holder den sunn. Det holder håret flassfritt og friskt.

• Vitamin E E-vitamin holder håret ekstremt mykt og håndterbart. Det er en god ingrediens for å fremme hårvekst. Det gjør håret skinnende og skinnende. Det reduserer også hårfallet i stor grad.

Fremgangsmåte: 1. Legg 2 store spiseskjeer av kokosnøttolje i en varm panne og legg til 1/3 kopp olivenolje til det. Kok blandingen i 1 minutt.

Image
Image

2. Legg hvitløkpastaen i pannen og bland den med oljen pent. La det steke i noen minutter.

Image
Image

3. Legg hakkede Amla i den pannen og bland godt sammen.

Image
Image

4. Stek alle ingrediensene til de blir brune.

Image
Image

5. Når blandingen ser brun ut, slå av flammen.

Image
Image

6. Filter oljen med en muslin / bomullsklut og klem kluten pent.

Image
Image

7. Ta nå 2 vitamin E kapsler og legg til den spente oljen. 8. Oppbevar tonic i en krukke for videre bruk.

Applikasjon: Siden dette er en hårfarge, kan du bruke dette rett over hårbunnen og røttene av håret ditt. Masser det forsiktig i 10-15 minutter og hold det over natten. På neste dag vasker du håret pent. Som det har en sterk lukt av hvitløk, trenger den en god sjampovask. Du kan også blande denne tonicen med vanlig hårolje som mandel- eller kokosnøtthårolje.

Resultat: Jeg har brukt dette håret tonic for siste måned og det virker utrolig på håret mitt. For det første styrer det hårfall og gjør håret sterkt fra røtter. Det gir en sunn glans til håret ditt. Det holder håret glatt og mykt. Dette er ikke et klebrig hår tonic. Det holder også hårbunnen skred fri og glatt. Jeg har limt hår, men det gjør ikke håret oljeaktig. Det gir et sunt bouncy-utseende til håret mitt. Det trenger tid til å fungere skikkelig for hårvekst, men skinn og mykhet er merkbar etter få bruksområder. Det fungerer så godt på tørt, problematisk hår. Jeg elsker virkelig å bruke dette og håper du liker dette også.

Naturlig Hårspray Behandling hjemme - DIY Intensive Hair Treatment for Hair Re-growth: DIY DIY Hårolje for å få mørkt, lyst og langt hår DIY Hair Pack for sunt hår DIY: Hjemmelaget Overnight Hair Mask Hvilken DIY Hair Treatment bør du bruke? DIY All-Natural Hair Serum for Frizzy Hair!

Populært emne