Makeup Revolution Salvation Palette i det du venter på gjennomgang

Hei mine skjønnhetsengler! Først av alt, en stor takk til dere alle for en så overveldende respons på min haul post. Jeg elsker dere alle. 🙂 🙂

For alle de som kjenner meg, inkludert IMBB-familien, vet at jeg er en sucker for to ting så langt som min sminke og skjønnhet er bekymret; klar hud og naken naturlig utseende. Stol på meg, etter å ha prøvd så mange naturlige utseende, uansett hvor jeg går, kan jeg ærlig si at det krever mer tid og krefter enn en blingy eller fest sminke. No-makeup-utseendet krever en klar hud, gode baseprodukter, gode applikatorer og nyanser som passer til hudtonen din. Så var det åpenbart at når denne elegante nakenøya fra Makeup Revolution var tilgjengelig på en så fristende rabatt, måtte jeg plukke den opp. Synger du? Fordi jeg absolutt er. 😉

"Hva du venter Hva du venter Hva du venter Hva du venter Hva venter du på !?

Tikk takk Tikk takk Tikk takk Tikk takk"

For de som ikke vet, er det en sang av Gwen Stefani, og paletten samt alle nyanser inni, har blitt oppkalt etter sangen og dens tekster. Kult, ikke sant? La oss begynne denne musikalske gjennomgangen. Tick ​​tock, tick tock, tick tock .... 😉

Pris: Makeup Revolution Salvation Palette i det du venter på kommer til en pris av Rs. 1550 / -. Jeg fikk det for Rs. 700 / - inkludert frakt. Helt ærlig, jeg vet ikke om jeg ville ha kjøpt den til full pris, fordi e-handel nettsteder tilbyr rabatter på merkevaren.

emballasje: Emballasjen er fantastisk, som vanlig. Den har en slank ytre emballasje av papp, som inneholder en slankere og glatt palett inne, med et innebygget speil. Emballasjen er veldig solid. Det eneste jeg finner er at den glatte emballasjen fører til fingeravtrykksspredning. Ta en titt på bildene.

Jeg hadde aldri brukt paletter, og sett på anmeldelser av luksuriøse merker som Urban Decay og Sleek, jeg ønsket alltid å eie en. Svaret på mine bønner kom i form av Makeup Revolution, et budsjett internasjonalt merke, og som også skryter av at du har merker som Urban Decay og Sleek.

Nyanser: Makeup Revolution Salvation Palette i det du venter på, inneholder 12 shimmer nyanser og 6 mattes, alle for det meste forskjellige nyanser av brune, plommer og pinks, perfekt for daglig bruk, og også for kveldsslitasje, hvis du vet hvordan du skal blande og match, og juster fargenes intensitet på dekslene dine. Noen av de lyse shimmer nyanser kan ha litt fallout, men de fleste av dem bosetter seg i en satin finish. Faktisk føler jeg at å bruke en primer eller en concealer under vil løse det nedfallsproblemet med noen nyanser også. Mattes er hvor jeg har virkelig og hodet over hælene ble forelsket. Disse er fantastiske og fantastiske. Nyanser er så nydelige at de bare åpner øynene dine og gir dem den definisjonen du alltid har ønsket, for et naturlig utseende.

Pigmentering: Nyanser er superpigmenterte. Noen få nyanser kan ikke være det pigmenterte skjønt, men jeg har observert at nyanser i denne paletten blir mer pigmentert etter 1. eller 2. bruk, når du begynner å grave inn. Farger og pigmentering kommer ut tydelig og vakkert, være det en plomme eller et brunt definert og mykt utseende, du kan ikke gå galt her.

Tekstur: Som sagt, er teksturen til glitrende nyanser jevn og satin, og utelukker en eller to lettere nyanser, ingen har problemet med nedfall. Mattes er til å dø for, med perfekt kremaktig og chocolaty konsistens.

Søknad: Fingre og børster, begge fungerer bra. Imidlertid vil jeg foreslå børster, da bedre søknad bringer ut det beste utseendet. Applikatoren på innsiden kan brukes til berøringsberedninger, ikke noe mer, og jeg forventer ikke engang at det skulle være til nytte. 😛

Levetid: 7 til 8 timer !! Det er nesten en hel dag ute. Kanskje forblir det lenge, da dette er min erfaring, da jeg hadde vært ute så lenge. Dette er en perle av et produkt.

Pros av Makeup Revolution Salvation Palette i det du venter på:

  • Fantastisk skygge utvalg. Perfekt for en subtil dag utseende eller et definert, men skinnende og naturlig bronseatt utseende.
  • Satiny finish av Shimmer nyanser og Creaminess av de matte.
  • Bor på for en looooong tid. Må fjernes med en skikkelig sminkefjerner eller babyolje.
  • Superb pigmentering. Viser mer med fortsatt bruk.
  • Tilgjengelig på rabatter for det meste. Selv uten rabatt er det verdt pengene dine.

Ulemper med Makeup Revolution Salvation Palette i det du venter på:

  • Fallouts i tilfelle noen shimmer nyanser. Så når du pakker den inn, hold den inne i pappkassen som følger med den.
  • Parabener kan være en con for noen.
  • Begrenset tilgjengelighet. Selv om det er visse online portaler i India som selger det, og den offisielle Makeup Revolution London-nettsiden også leverer til India.

IMBB Rating:

4.5/5

Kjøp denne paletten for noen av de nydelig nydelige nyanser som du kanskje finner til daglig bruk. Mattes er spesielt min anbefaling.

Vil jeg anbefale Makeup Revolution Salvation Palette i det du venter på?

Ja! Absolutt. Dette er en undervurdert merkevare som har kommet med et smell! Ta tak i det til selgerne tilbyr rabatter. Lag den opp. Du kommer ikke til å bli skuffet. 😀 😀

Makeup Revolution London ONE Foundation in Shade 15 Review Makeup Revolution Cover og Conceal Palette og min Mega GOSF Beauty Haul! Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Eyes Som Angels Palette Review Oriflame fot Frelse Krem Coastal Scents 88 Farge øye skyggepalett gjennomgang, bilder MAKE UP FOR EVER 5 Camouflage Cream Palette No 4 Review, Swatch, FOTD Slank Makeup Oh Så Spesiell Øyenskygge Palette Review, Stikkord ELF Studio Makeup Clutch Palette Review MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette Urban Decay Naked Palette Review, fargeprøver Bh Cosmetics 88 Farger Cool Shimmer Eyeshadow Palette Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: