Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Maybelline The Falsies Big Eyes Vanntett Mascara Review - MOTE 2023
Maybelline The Falsies Big Eyes Vanntett Mascara Review - MOTE 2023
Anonim

Maybelline The Falsies Big Eyes Vanntett Mascara Review

Hei skjønnhetene,

Festsesongen er rett rundt hjørnet, og jeg vurderer en ny mascara i byen. Jeg må gjøre meg klar for festivalen; og det gjør dere alle. Jeg har allerede vurdert Lakme Face Stylist Concealer i skyggehunne, som skal være bra sammen med grunnlaget for å skape en feilfri hud. For øynene kan du bruke noen kohl kajal (Lakme Absolute Kohl Kajal) eller annen mørk kajal du foretrekker. Du kan også bruke noen metalliske eyeliners (som Clinique Quickliner Intense) til dine øyne. For å fullføre øyesminke, vurderer jeg denne mascaraen; som er en ny (minst i India); og helt frisk for feiringen. Jeg vil neste gjennomgå noen dristige leppestift nyanser for festsesongen. La oss alle bli klare til å ønske velkommen det nye året; i et veldig friskt og naturlig utseende.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Revolusjonerende dual-ended mascara for 360 graders Allround Lash Glam. To børster spesielt designet for topp og bunnvisker. Spesiell rask, tørr formel inneholder visker på plass. Hvorfor vil du elske det: Nå forsterker vippene 360! Den øvre børsten skyver visker over toppen mens den nedre mikrobørsten griper hver liten bunnvinkel for en full sirkel effekt. For best resultat: Påfør øvre pensel mot de øverste vippene og fei fra rot til spiss til et rent, voluminøst utseende oppnås, etterfulgt av den nedre linjen ved hjelp av Micro Brush. Ikke la tørke mellom strøk. Fjerner med såpevann eller med Maybelline Clean Express Eye Makeup Remover.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Pris:

Rs. 599 / - for 8,7 ml produkt.

Min erfaring med Maybelline The Falsies Big Eyes Vanntett Mascara:

Jeg har hatt en god opplevelse med Maybelline "The Falsies" mascara. Men siden jeg er på en ny øye makeup rutine, bestemte jeg meg for å kjøpe en ny. Uansett, kaster jeg min mascara hver 3-4 måneder; for hygiene skyld 🙂

Image
Image

emballasje:Mascara-røret kommer pakket i papp, med plastfolie. som alle opplysninger er nevnt på. Macara-røret i seg selv hadde to farger - fuchsia rosa og svart. Det er to ender i dette røret, og hver ende kan åpnes separat. Midtdelen har to typer spoolies, en større for de øvre vippene og en mindre for de nederste vippene. Jeg likte dette konseptet, siden jeg alltid sliter med mine nedre vipper. Så faktisk får du to mascara til prisen!

Image
Image
Image
Image

Formel:Formelen er ikke ren i det hele tatt. Faktisk har den en gel som konsistens, som ikke går tom for flasken. Formelen er litt våt på vippene, men tørker opp ganske raskt, slik at den ikke smelter på det omkringliggende øyet. Dette er en vanntett mascara; veldig bra for dagtid eller festslitasje, da det ikke smusser i det hele tatt. Det kan fjernes ved hjelp av en olje-basert rengjøringsmiddel eller en øye makeup remover.

pigmentering:Skyggen heter "Very Black", og det er faktisk ganske svart skygge, den er den svarte av svart, men det er ganske anstendig for et friskt utseende på dagtid, eller en festlig look også.

Image
Image

Varig tid:Det varer ganske bra, rundt hele dagen på 7-8 timer. Faktisk kommer den av når jeg tar den av.

Applikasjon: Jeg ville virkelig likte de to ender, som kommer av, for å holde spooliene, i stedet for midtdelen, men det er min preferanse. Bortsett fra det, liker jeg de spooliene som tilbys. Den øvre visker spoolie gir tilstrekkelig og jevnt belegg av viskene. Det gir litt volum og krøll til lashene. Hvis du har krøllet øyenvippene, vil dette holde krøllen ganske bra. Dette er imidlertid ikke en krølling eller volumiserende mascara av seg selv. Det skiller viskene ganske anstendig, men hvis du bruker mer enn to strøk, er det noen problemer med clumping, som du trenger en separat ren spoolie. Den nedre lash mascara-applikatoren er veldig god, det adskiller skarpe visker, smelter ikke inn i det omkringliggende området, og man kan virkelig komme inn i kroker og hjørner med disse applikatorene. Begge applikatorene er ganske anstendig, og gir et mer enn gjennomsnittlig utseende for dagtid eller små partier.

Image
Image

Fordeler av Maybelline The False Big Eyes Vanntett Mascara:

 • Allment tilgjengelig.
 • Vanntett.
 • God pigmentering.
 • To applikator spoolies, for øvre og nedre visker.
 • Lett å komme inn i øyets indre hjørne.
 • Skiller viskene godt.
 • Ikke flekker.
 • Varer lenge.
 • Lett fjernet med en olje rengjøringsmiddel eller øye sminke remover.
 • Godt for slitasje på dagen.
 • Har ikke irritert øynene mine.

Cons of Maybelline The Falsies Big Eyes Vanntett Mascara:

 • Ytterligere strøk kan forårsake klemming av friske øyne.
 • Søknad kan være problematisk for noen.
 • Ikke en volumiserende mascara.
 • Legger ikke til krøll; men kan holde krøll.

IMBB Rating:

4.2/5

Vil jeg anbefale Maybelline The Falsies Big Eyes Vanntett Mascara?

Ja, jeg vil. Det er lett tilgjengelig, og bra for slitasje på dagen. Det irriterer ikke øynene og har separate applikatorer for de to øyene. Den går inn i alle kroker og hjørner og gir et anstendig utseende. Du bør definitivt prøve dette ut.

Maybelline The Falsies Mascara Beste Maybelline Mascaras Maybelline Hypercurl Volum 'Express Mascara Maybelline The Falsies Volum 'Express Mascara Maybelline Volum Express Pumped up Colossal Mascara Maybelline Volum 'Express The Rocket Mascara Maybelline Great Lash Big Washable Mascara - Blackest Black Neutral Big Eyes Makeup Tutorial Bollywood Style Eye Makeup For Små Øyne Hvordan få øynene dine til å se større ut Benefit Kosmetikk Big Beautiful Eyes Palette Beste vanntette mascaraer tilgjengelig i India Dior Diorshow Vanntett Mascara Bourjois Volum 1 Sekund Vanntett Mascara L'Oreal False Lash Architect 4 Dimensjoner Effekt Vanntett Mascara

Populært emne