Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Dr. Hauschka Rose Day Cream er en frelser for tørr hud - HUDPLEIE 2023
Dr. Hauschka Rose Day Cream er en frelser for tørr hud - HUDPLEIE 2023
Anonim

Dr. Hauschka Rose Day Cream er en frelser for tørr hud

Image
Image

Påstander: En hudpleie-klassiker, og midtpunktet i Dr. Hauschka-serien, Rose Day Cream fanger opp styrke og mykhet i rosen for å nærme og beskytte normal, tørr og sensitiv hud.

Spesielt gunstig for huden utsatt for rødhet, irritasjon og kupperose. Den rike, luksuriøse formuleringen harmonerer olje- og fuktighetsinnholdet, fører forsiktig huden til en tilstand av komfort, balanse og utstråling.

Formulering: Precious ekstrakter av rosenblad og vilde rosen hofter pleie og balansere huden. Shea smør, rosenblad voks og avocado olje beskytte og bidrar til å beholde fuktighet. Ekstrakter av marshmallow og St. John's wort berolige rødhet, hydrat og styrke.

Hudtilstand

For tørr, sensitiv og sliten hud.

Ingredienser:

Image
Image

Tilgjengelighet: De fleste apotek i utlandet bærer dette merket. I India kan du få det fra luxola.con eller amazon.in De selger i mer enn 30 land. Du kan sjekke hele listen HER

Pris: USD 42,95 / RS 2700 ca 30 ml rør

 • Virkelig naturlig og økologisk kosmetikk, sertifisert til NATRUE og / eller BDIH standarder
 • Fri fra syntetiske dufter, fargestoffer og konserveringsmidler
 • Fri fra mineraloljer, parabener, silikon og PEG
 • Dermatologisk testet for sensitiv hud
 • Når det er mulig, kommer alle råmaterialer fra kontrollert organisk eller Demeter dyrking og gjenvinnes under rimelige forhold
Image
Image

Min erfaring med Dr Hauschka Rose Day Cream:

Jeg begynte å bruke denne fløten når huden min gråte etter hjelp. Den konstante reisen og værendringen hadde tatt toll på huden min. Jeg trengte noe super fuktig og noe som kunne hjelpe meg å få huden min tilbake. Dette viste seg å være slik gud sendt. Jeg har brukt det i nesten 15 dager nå, og jeg elsker absolutt dette.

 • Det er veldig tykk dagkrem. Ummm … slags konsistensen av den blå Nivea-fløten. Den beste måten jeg fant på å bruke denne krem, er ved å dote den på ansiktet og gni den i seksjon etter seksjon. Vær tålmodig med det skjønt. Hvis du bruker for mye av det, tar det litt tid å absorbere. Så søk mindre og gjelde i seksjoner.
 • Det lukter av rosevann. Absolutt elsker det.
 • Det fukter og hydrerer huden som ingen andre. Min hud ble suuper tørr og flaky spesielt rundt nesen og denne krem hjalp meg med å bli kvitt den innen 2 dager.
 • Jeg må si at det er bra for de med tørr til veldig tørr hud. Men noen ganger fet hud / kombinasjon hud står overfor problemet med tørrhet eller peeling på enkelte områder av huden, de kan helt bruke den.
 • Det etterlater en nydelig dewiness på huden. Jeg liker det helt, men det er veldig spesielt et vinterpleieprodukt. Jeg kan ikke forestille meg å bruke det på sommeren.
 • Det bidro til å bekjempe tørrheten i huden min, legg til mykhet og definitley har forbedret tekstur av huden min. I en uke brukte jeg det hele tiden uten å bruke resultater uten at huden min ikke følte seg elastisk eller tørr. Men jeg la merke til en slik forbedring i huden min da dager gikk forbi. Selv om det er en dagkrem, foretrekker jeg å bruke den om natten mer fordi jeg synes det er for rik å bruke i løpet av dagen. Den huden ser bare ren ut og selv når jeg våkner om morgenen.
 • Det kommer i et kjedelig presse rør, men jo bra!
 • Det har ikke forårsaket noen breakouts. Det har bare hjulpet med å forbedre huden min.
 • Noen av ingrediensene er virkelig imponerende.
 • Det er organisk. Fri fra syntetiske dufter, fargestoffer og konserveringsmidler. Fri fra mineraloljer, parabener, silikon og PEG.

Samlet sett har dette blitt min favoritt vinter hudpleie krem. Jeg skulle ønske at konsistensen var litt tynn. Jeg foretrekker at ansiktskremer mine lett kan bevege seg på huden min. Med dette må du passe på at du ikke drar huden for mye. Hvis jeg kunne, ville jeg plukke opp neste vintre definitley.

Vurdering: 4.5/5

Image
Image
Swatch:
Swatch:
Image
Image

Dr. Hauschka Lip Care Stick er verdt hver eneste penny Sisley Black Rose Cream Mask Review Kroppsbutikken Wild Rose Hand Cream Review Marks and Spencer Rose Moisturizing Body Cream Review Bourjois Cream Blush # 3 Rose Tender Review L'Occitane Rose 4 Reines Hånd Cream Review

Populært emne