Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Cargo Swimmables Bali Vannbestandig Blush er Wow! - HUDPLEIE 2023
Cargo Swimmables Bali Vannbestandig Blush er Wow! - HUDPLEIE 2023
Anonim

Last Swimmables Bali Vannmotstandsdyktig Blush

Du kan like godt endre navnet mitt til 'That Cargo Chick', siden jeg er smittet av dette enkle merkevaren og ikke kan slutte å raske om det. 😀 Denne gangen fikk jeg tak i deres vannbestandige rødme, ikke for den presise funksjonen, men for fargen det meste. La oss se om dette kan være det du leter etter!

Påstander:

Denne sveisetette, værbestandige rødmen har blitt testet av sminkeartisterne for Dancing With the Stars på den nyeste live-turneringen. Vannbestandig Blush sto opptil flere timer med dans! Denne slitesterke formelen tåler fuktighet, slik at du ikke trenger å vri på nytt med påføring. Spesielt formulert med et unikt silikonbelagt pulver som gir bedre vedheft til huden og tåler vann.

Image
Image

Funksjoner og fordeler:

• Silikonbelagte pigmenter gir bedre vedheft til huden og tåler vann. • L-lysin, en aminosyre som finnes naturlig i huden, øker de slitesterke og vanntette egenskapene på grunn av sin naturlige hudafhengighet.

Hvordan å bruke: Bruk en fluffy rødme børste, bruk produktet til eplene og blande tilbake langs kindbenet mot øret. For et konturert utseende, velg en nøytral tone og bruk i heklene i kinnbenet.

Image
Image

Pris: $ 26 for 11g

Hovedinnhold:

Image
Image

Min erfaring med Cargo Swimmables Bali Vannmotstandsdyktig Blush:

Dette er en myk, rosa rosa rødme, med et snev av glans i den. Den kommer i den kjente tinnemballasje som er synonymt med de fleste av Cargo-produktene. Det er reisevennlig i emballasjen, men mangelen på en rødme børste overbeviser meg ikke om å ha den i posen min. Tekstur er fløyelsaktig og matt, men den har en diskret glans på den. Jeg har en rettferdig medium hud og jeg trenger ikke for mye til å bygge opp dette. Jeg tror ikke dette vil dukke opp for godt på mørkere hudfarger skjønt. Når jeg bygger den til intensiteten jeg liker, det ser ganske naturlig ut og ingenting for OTT. Glansen gjør huden min glødende, nesten opptatt som en høylys. Nå er den store ulempen det, det er ikke veldig langvarig hvis jeg ikke bærer grunnlag. Min hud er normal på kinnene, men på en eller annen måte klir ikke rødmen for lenge hvis jeg bare legger den. Men når jeg har grunnlag på, virker det ganske bra. Etter ca 4-5 timer reduseres lyset og intensiteten av fargen. Tatt i betraktning at det er kalt en vanntett rødme, føler jeg ikke at den lever helt opp til navnet sitt. Du kan også se på bildene der jeg gjorde et lite vanneksperiment for å bare teste det ut. De kunne virkelig ha kalt den langvarig, fuktig motstandsdyktig eller noe annet, i stedet for å kalle det vanntett. I all ærlighet liker jeg å bruke det, og jeg kommer ut for dette. Tatt i betraktning størrelsen, dette kommer til å vare meg veldig veldig lenge!

Image
Image
Image
Image

Pros av last svømmebaner Bali Vannbestandig rødme:

 Lys, rosa rosa farge.  Meget pigmentert.  Fløyete, jevn tekstur.  Kan bygges.  Lett blandbar.  Har en diskret glans. Produktet varer veldig lenge.

Image
Image
Image
Image

Cons of Cargo Swimmables Bali Vannmotstandsdyktig Blush:

 Vedvarende kraft er ikke sterk, med mindre det brukes til et fundament.  Intensiteten til farge og glans reduseres med tiden.  Noen kanskje ikke liker glansen (det er veldig merkbart i person).  Kan ikke dukke opp på mørke skinnede skjønnheter.  Ikke akkurat vannbestandig.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg kjøpe eller anbefale last svømmebelysning Bali Vannbestandig Blush?

Hvis du er rettferdig til middels tonet, tror jeg du kan like det! Dette vil vare meg lenge, så jeg kan ikke kjøpe dette når som helst snart. Men hvis du liker en naturlig utseende rødme, så er dette et godt alternativ, hvis du kan gi et blikk øye med ulemper!

Cargo Eyeshadow Yukon Cargo Dubai Essential Lip Color Cargo Cosmetics Suede Blush i Montebello Gjøre opp for Ever HD Foundation

Populært emne