Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

YSL Pur Couture Mats # 208 Fuchsia Fetiche Lipstick er nytt! - HUDPLEIE 2023
YSL Pur Couture Mats # 208 Fuchsia Fetiche Lipstick er nytt! - HUDPLEIE 2023
Anonim

YSL Pur Couture Mats # 208 Fuchsia Fetiche Lipstick

Jeg er tilbake med en lippy anmeldelse - meg og leppestifter kan ikke bli for langt fra hverandre. Dette er mitt siste kjøp fra det ettertraktede merket YSL. Sist, coz YSL har stengt butikk og flyttet ut av India. Dens disheartening å se en mye elsket merkevare permisjon.

Image
Image

Jeg så fargene i denne fargen på nettet og ble umiddelbart forelsket. Jeg prøvde så hardt å få hendene mine på dette, men nyanser hadde ikke blitt løslatt i India, og det var ikke noe håp om at det kom heller. Til slutt kom min venn til min redning og fikk denne til meg fra Sephora Dubai! Takk tonn Mini !! Jeg er så glad for å dele denne med deg alle …

Produktdetaljer (fra nettsiden):

Den må ha den perfekte matte leppe utseende. Rik, kremaktig formel er infundert med et fløyels kompleks for en luksuriøst jevn applikasjon, og jojobaolje for langvarig komfort. Intense fargepigmenter for en pulserende touch av farge som varer.

Formulert med "Velvet Complex", en kombinasjon av sfæriske pulver og silkeolje, Rouge Pur Couture The Mats gir leppene en perfekt matt finish, en sensuell glans og 6-timers fargelag som aldri svinder eller smusser.

Påfør leppestift fra midten av leppene og arbeid mot munnens hjørner. For å forbedre leppestiftslitasjen, bruk Touche Éclat på leppekonturen.

Image
Image
Image
Image

Pris:

$ 35 i USA / Om INR 3200 etter konvertering - Dubai Sephora er dyre gutter !!

Image
Image

emballasje:

Lippestiften kommer pakket i et gyldent tilfelle som har en anstendig vekt - ikke for tung. Den bærer YSL-logoen på den ene siden. Ser ekstremt stilig ut, men er ganske en fingeravtrykkmagnet. Selve kulen har også YSl etset på den - jeg vet mange merker, inkludert apotek, gjør det nå, men for meg ser det fortsatt uber kul. Lippestiften kommer pakket i en gylden pappkasse.

Grouse med emballasjen - igjen, ingen indikasjon på farge (hvis du har mer enn en). Også koden på lippy bunnen nevner bare tallet, ikke navnet!

Min erfaring med YSL Pur Couture Mats # 208 Fuchsia Fetiche:

Farge: Dessverre har Mats fra YSL et svært begrenset utvalg av nyanser. Jeg er ikke veldig sikker på hvorfor YSL ikke har utviklet denne linjen mye. Skyggen i spørsmålet er full på Fuchsia - fet og intens. Noen ganger ser det ut som MAC Flat Out Fabulous (FOF), men FOF har en mer uttalt fiolett stripe til den. Jeg elsker bare denne skyggen - det er en så fin, lys nyanse med masse holdning. De kule tonene er sterke og fremtredende. Likevel vil det passe alle skinntoner og vil ikke se ut som en Mac Candy Yum Yum kan på noen skinntoner. Mats-serien har ingen glans eller glans til det - men det er ikke kjedelig eller flat farge. Den rike dristige skyggen.

Image
Image

Tekstur: Tekstur er kremaktig, lys, fløyel glatt, matt, ikke-tørking og veldig behagelig. Den glir jevnt og ser bare fantastisk ut. Ingen blødning, ingen tørrhet. Elsker tekstur på denne! En av de mest komfortable matte leppestifter som jeg har kommet over!

pigmentering: Full på pigmentering - 100% fargepost i en enkelt sveipe. Denne er en drøm! Jeg elsker pigmenterte leppestifter - dette er perfekt fra det aspektet!

Image
Image

Varig kraft: Produktet varte omtrent 7 timer + på meg og forlot fortsatt en flekk. Du kan gjøre en hel dag med det, og det ser ut til at leppestiften fortsatt er på slutten av dagen. Den resterende flekken er så sterk. Du trenger en god sminkefjerner for å få det helt av.

Image
Image

T o summer dette opp for deg

Fordeler med YSL Pur Couture Mats # 208 Fuchsia Fetiche Lipstick:

1. En vakker fet farge. 2. Lett fløyete matt tekstur. 3. Lett å påføre og vedlikeholde leppekonturen. 4. Utmerket pigmentering - Ugjennomsiktig i en enkelt sveipe. 5. Ekstremt behagelig - ikke fuktighetsgivende, men behagelig. 6. Lippestiften gjelder jevnt - ingen sløyfe eller trekk! 7. Sett seg ikke inn i de fine linjene i leppene. 8. Ingen fjerning eller blødning - en stor YAY for en så dyp farge. 9. Praktisk emballasje - enkel å påføre og lett å bære - tar ikke mye plass i posen.

Ulemper med YSL Pur Couture Mats # 208 Fuchsia Fetiche Lipstick:

1. Utilgjengelighet i India

IMBB Rating:

Et klart 6/5 produkt.

Mats-formelen er helt fantastisk - en ekte vinner. Jeg er veldig overrasket over ikke å lese mer omtale på Mats-linjen - sannsynligvis på grunn av det begrensede skyggeområdet. Det er bare 10-12 nyanser. Ya, 10-12 er et godt nummer. Men med NARS introduserer 40shades på en gang - 10-12 høres veldig lame!

Anbefaler jeg YSL Pur Couture Mats # 208 Fuchsia Fetiche Lipstick?

JA! En absolutt ja! Jeg betalte en konges løsesum for å få denne - Dubai Sephora er dyrt. Men det var vel verdt det! Dette er den absolutt perfekte Fuchsia-skyggen og varer hele dagen også!

YSL Rouge Pur Couture Mat # 202 Rose Crazy Review YSL Le Rouge # 1 Rouge Pur Couture leppestift YSL Rouge Pur Couture Glanset Flekk - Rouge Laque YSL Rouge Pur Couture Matte # 202 Rose Crazy YSL Rouge Pur Couture Glanset Flekk - Rose Tempura YSL Rouge Pur Couture leppestift # 27 Fuchsia Innocent Yves Saint Laurent Pur Couture Ren Farge Satiny Radiance # 13 Le Orange

Populært emne