Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Sigma 3DHD Precision Brush Review - KROPP 2023
Sigma 3DHD Precision Brush Review - KROPP 2023
Anonim

Sigma 3DHD Precision Brush Review

Hola skjønnheter!

Jeg håper dere har det bra! Så sist gang jeg ravedte og delte min kjærlighet til Sigma 3DHD Kabuki børste. Denne gangen tar jeg med deg det choti behen, Precision Brush. Nå har jeg aldri tenkt å kjøpe dette, fordi jeg planla å manøvrere Kabuki-børsten selv rundt de mindre områdene i ansiktet mitt, spesielt under øynene. Faktoren som ba meg om å få dette er at jeg aldri eide en concealer børste, og jeg ønsket å ha en ment bare for det formålet. Jeg bruker ikke grunnlag så mye som jeg bruker en concealer med jevne mellomrom, derfor syntes det bare å få hendene mine på dette. Dessuten, når du blir forelsket i Sigma børster, blir et av dine motiv i livet automatisk å eie hver eneste børste av dem. 😀 La oss finne ut hva som er spesielt med dette!

Image
Image

Påstander:

3DHD ™ Precision er en multifunksjonell børste konstruert til perfeksjon. Det var unikt designet for mindre områder av ansiktet for å bruke væske, krem og pulverprodukter jevnt på hver kurve, krøll og vinkel. Patentanmeldt. • Rygg: Den funksjonelle åsen øverst på børsten har den perfekte vinkelen for å bruke væske, krem eller pulverprodukter som når hver kurve, krøll og vinkel. 3DHD ™ er designet med en struktur som er enkelt multifunksjonell, og gjør alt arbeidet for deg uten å måtte flytte en enkelt muskel i ansiktet. • Dobbelt kile flat overflate: Tillater bruk av væske, krem eller pulverprodukter på flate eller svakt buede områder i ansiktet i to enkle trinn. Først, bruk produktet ved hjelp av en side av kilen, bruk deretter den andre (rene) siden av børsten for å jevne overflaten og eliminere streker. • Punkt: Det skarpe punktet på børsten kan brukes til høy presis anvendelse av krem, væske og pulverprodukter. Poenget gjør at produktene kan brukes perfekt i øyet og rundt munnen. • Dimensjoner og tetthet av fibre: Dimensjonene på børstehodet ble utviklet for å gi rask produktapplikasjon, mens tettheten av fibrene tillater bøyningsprodukter på huden. De fine fibrene tillater dekning av hudporer.

Image
Image

Pris: $ 19

Min erfaring med Sigma 3DHD Precision Brush:

Dette er akkurat som en mindre versjon av 3DHD Kabuki Brush.It kommer i nyanser av svarte, hvite og rosa håndtak. Bredden på børsten er perfekt for et godt grep. Borstene er ekstremt myke, tette og faste. Som med Kabuki børsten, liker jeg å bruke bare en side for en enkelt applikasjon, noe som gir meg en renere side til neste bruk. Ryggen på børsten gjør det mye lettere å nå øynene på øynene, uten problemer. Jeg liker å bruke den i en tappende bevegelse, noe som forhindrer at strikker dannes. Åsen gjør det også lettere å tegne konturlinjer på nesen og kinnene. Jeg har også brukt denne penselen til å markere. Dette indikerer ganske enkelt at det fungerer like bra med både flytende og pulverprodukter. Du kan definitivt bruke denne penselen for å sikre at produktet har nådd alle de små stedene i ansiktet. Alt i alt kjøpte jeg denne børsten med det eneste formål å bruke den som en concealer børste, men jeg har definitivt funnet den nyttig for andre oppgaver også. Det renser godt og det tørker fort, uten å skure en børste.

Image
Image

Nå er det det som er litt irriterende. Håndtaket er litt for langt etter min smak. Jeg er en chashmish, og når jeg gjør øye sminke, liker jeg å bli ekte i nærheten av speilet. Håndtaket holder på å skyve speilet, som påminner meg om å ta et skritt tilbake. For noen er dette kanskje ikke et problem i det hele tatt.

Så her er mitt råd: Hvis du allerede eier F80 eller F81, tror jeg ikke du bør kjøpe 3DHD Kabuki børste, men å eie Precision Brush vil være veldig nyttig. Hvis du ikke har F80 eller F81, og du ønsker å investere i bare en børste, så gå til 3DHD Kabuki børste. Hvis du allerede eier en flott grunnbørste, og du bare vil ha en mindre børste for en presis concealer (eller highlighter) applikasjon, ville dette være den perfekte investeringen.

Image
Image

Fordeler med Sigma 3DHD Precision Brush:

  • Fantastisk, gjør en god jobb med søknad.
  • Lettere å nå hver nook og hjørne av ansiktet.
  • Bustene er myke, tette.
  • Kan brukes til å markere og spore konturlinjer.
  • Skyll ikke på rengjøring.

Cons av Sigma 3DHD Precision Brush:

 Håndtaket er litt tadere.

Image
Image

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg kjøpe eller anbefale Sigma 3DHD Precision Brush?

Dette er et vinnerprodukt av Sigma, og jeg elsker å bruke det! Absolutt anbefalt!

Sigma Sigmax Pensler Gjør meg gal lilla Profesjonelle børster: Ansiktsbørster Profesjonell børster gjennomgang Min andre kjøp fra Ebay: Kabuki Sigma Professional Makeup Brush Kit Sneak Peek Sigma Professional Brush Kit Review: Ansiktsbørster Sigma E25 Blending Pensel Sigma Tapered Highlighter Pensel F35 Colorbar Emphaseyes Eye Blending Brush ELF Studio Small Precision Brush Review

Populært emne