Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Estee Lauder Insolent Plum Pure Color Envy Sculpting Lipstick er en bombe av en farge - UTSEENDE 2023
Estee Lauder Insolent Plum Pure Color Envy Sculpting Lipstick er en bombe av en farge - UTSEENDE 2023
Anonim

Estee Lauder Insolent Plum Pure Color Envy Sculpting leppestift

Hei!

Jeg nevnte et par dager tilbake at jeg hadde et lite drag fra Estee Lauder godteri. Dens juletid, og vi har alle lov til å kjøpe litt godteri, er vi ikke? Her deler jeg med deg den første fra den tråden. Siden vi er i høst, valgte jeg en fallskygge fra min favoritt leppestiftformel. Lar se hvordan det utførte.

Image
Image

Produktet:

Farge med kraften til å forandre leppene dine, ditt utseende, din holdning.

INTENSIFISERER Saturates-lepper med høy intensitet, farger i ett slag. Lip-sculpting statement nyanser for alle hudtoner.

SCULPTS Flerfasetterte pigmenter skaper definisjon. Lippene ser vakkert ut, skulpturert, kurvete.

HYDRATER Tidutgitt fuktkompleks hjelper med å fange og tette inn hydrering. Lepper føles kontinuerlig fuktig hele dagen. Super kremaktig, glir på uten problemer, dekker jevnt. Sensuelt myk og glatt, luksuriøst behagelig. Lippestiftkulen er formet for å skape kurvene på leppene dine. Saken føles som luksus i hendene dine. Og med ett klikk, saken lukket.

FORMULA FAKTA Full Dekning 6-timers slitasje

fordeler Den første sculpting leppestift Forvandler leppene dine

Image
Image

Pris:

$ 30 i US / INR 2300 Original Pure Color-linjen er priset til INR1750

emballasje:

Som nevnt i min forrige gjennomgang, har emballasjen for Envy Lipsticks blitt endret fra den vanlige Golden Pure Color-linjen. Envy leppestifter er i en klassisk firkant dyp kongeblå rør med topp og base gylden i farge. Øverst har Estee Lauder gravert på den, så gjør det indre røret.

Lippestikkene kommer i en kongeblå pappeske. Boksen er forseglet i plast - sikrer hygiene og ikke-forurensning.

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Estee Lauder - Pure Farge Envy Sculpting Lipstick - Insolent Plum:

Fargen: Skyggen jeg plukket er den perfekte fallskyggen - Intenst og plummelig. Insolent Plum er en dyp plomme med masse Ooompf. Skyggen virket ligner på MAC Rebel, så jeg klarte det mot MAC Rebel og Estee Lauder Pure Colour Rebel hindbær. På en armprøver ser de ut som om de er veldig forskjellige i tekstur. MAC Rebel er lettere og mangler intensiteten for pigment siden det er en satin finish fra MAC. Rebel hindbær var ganske lik MAC Rebel, men med tillegg av fint gnist som gir det et nytt liv. Insolent plomme er den mest intense av de tre med mye bedre pigmentering og finish. Finalen er fortsatt satin, men den har et lysende lys uten å være altfor glanset eller ha en fin glimmer. Elsker skyggen!

Image
Image

Tekstur - Tekstur er konsistent over linjen - den er lett, kremaktig og glir jevnt på leppene - ingen sløyfe eller trekk. Fargen klemmer leppene, skulpturer dem perfekt, uten å fremheve fine linjer. Det var fuktighetsgivende og veldig behagelig å ha på, noe som gir nesten hele dagen med slitasje.

Image
Image
Image
Image

pigmentering - Lippestiften gir mettet fargepigmentering - 100% fargepost i en sveipe. Elske hvor sinnsykt pigmentert disse er. Du kan helt glemme leppepigmentering eller blemishes med disse på.

Varig kraft: Selskapet påstår 6 timer med full dekning. Lippestiften lever langt over det og fades deretter inn i en nydelig fade. Jeg søkte dette og gjorde fotografiene. Da husket jeg at jeg måtte fullføre lunsj før barna mine kom tilbake fra skolen. Så jeg endte opp med å ha lunsj rett etter å ha satt på dette. Etter lunsj gikk jeg for å bruke nyansen på nytt, og trodde det ville ha forsvunnet med måltidet. Se og se! Det var intakt. Det var ikke nødvendig å ta opp! Forteller deg noe om sin oppholdsstyrke.

Image
Image
Image
Image

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Estee Lauder - Pure Color Envy Sculpting leppestift - Insolent Plum:

1. Vakker nyanse - perfekt for høsten! 2. Sculpts leppene med vanvittig pigmentering. 3. Lett å påføre fra røret. 4. Sett seg ikke inn i de fine linjene i leppene. 5. Farge varer i 6 timer pluss. 6. Føler seg hydratisering. 7. Fargen klemmer leppene pent - ingen fjæring eller blødning - til tross for den sterke fargen. 8. Skjuler lip pigmentering godt. 9. Luxe og stilig følelse på røret og saken!

Cons av Estee Lauder - Pure Color Envy Sculpting leppestift - Insolent Plum:

1. Lett tilgjengelighet i India.

Image
Image

IMBB Rating: 6/5

Det er en bombe i en nyanse! En må prøve hvis du elsker sport mørkere fall nyanser. Det jeg elsker om selskapet er at de krever 6 timers slitasje tid, selv når deres produkt leverer langt mer enn det. I motsetning til noen selskaper som sier 12 timers brukstid for markedsføring, og produktet lever ikke engang opptil halvparten av det!

Estee Lauder Pure Color Levende Shine Lipstick - Poppy Love Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Wildly Pink Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Scarlet Siren Estee Lauder Pure Color Crystal Lipstick - Firelight Estee Lauder Pure Color Lip Gloss-Fuchsia Fantasy Estee Lauder Kissable Lip Shine Venice Kiss Review Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting leppestift dynamisk gjennomgang Estee Lauder Vengeful Red Pure Farge Envy Sculpting Lipstick

Populært emne