Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Kroppsbutikken Frostet Tranebær Kroppspolsk Gets Full Marks - VEKTTAP 2023
Kroppsbutikken Frostet Tranebær Kroppspolsk Gets Full Marks - VEKTTAP 2023
Anonim

Kroppsbutikken Frostet Tranebær Kroppspolsk

Hei skjønnheter,

Det ser ut til meg en måned med produkter fra The Body Shop på IMBB. Så mye at det lokket meg til å plukke opp produkter fra linjen verdt å dele. Jeg har prøvd jordbærlegemet polsk tidligere, men bestemte meg for å gi sin nye juleutgave The Body Shop Frosted Cranberry Body Polish en prøve. Med denne chill i luften en skrubbe kan rive av din naturlige fuktighet sammen med de døde cellene, så jeg foretrekker kroppspolishing, spesielt om vinteren da de er milde, men mye effektive for å gi deg den glatte finishen du vil ha på huden din. Hvem vil ikke ha en julestråle dette feriesesong?

Image
Image
Image
Image

Pris:

6,75 US FL OZ for $ 20

produktbeskrivelse:

Buff unna vinterblåen med den pulserende duften av Frosted Cranberry. Denne eksfolierende kroppen polerer forsiktig bort døde hudceller for å la huden føles myk og glatt. Inneholder toppnote tranebærfrøolje fra Canada, som nærende og fuktighetsgivende behandler for huden.

Exfolierer forsiktig Blader huden myk og glatt Seasonal Frosted Cranberry duft Beriket med Community Fair Trade Honey

Image
Image

emballasje:

Kroppspolitikken kommer i et rør som er ugjennomsiktig på toppen, men blir gjennomsiktig når du kommer ned mot munnen. Produktet er en vakker dyp rød som gjør det enda mer egnet til juleferien som den tilhører. Hetten er sølv og lukker med et klikk. Røret er ganske tungt og tungvint, det ville ikke være et veldig godt valg å bære mens du reiser, som det kan spyle over.

Image
Image

Min erfaring med kroppshandelen Frostret Tranebær Kroppspolsk:

Jeg har alltid vært en stor fan av produkter fra The Body Shop, og dette er ikke noe unntak. Jeg elsket det øyeblikket jeg presset litt på håndflaten min. Du kan bokstavelig talt se frøene og småpartikler fra en tranebær selv. Det så ut som en glasert fossil, i viskøs form. Den røde gelen er veldig kompakt og litt går lang vei. Produktet lukter deilig, og du vil kanskje bare spise det hvis du er en fruktelsker. Det er ganske tungt, med en gel som konsistens og danner fin skum når du prøver å vaske den av. Kroppspolitikken har vært en slår med meg. Det gir huden din et øyeblikk skinn, og la det føles friskt og smidig. Jeg kan si at jeg har prøvd nesten all kroppspolishing fra dette området, dette er min favoritt. Tranebærfrøene gir den milde skrubbeffekten og honning i det nærer huden din som ingenting annet ville. Duften som er fristende, kan imidlertid ikke vare lenge, men effekten det har på huden din, gjør det sikkert. Det forlater imidlertid en lett parfyme bakover. Dette produktet er et must hvis du vil ha skinnende hud denne vinteren og til tider trenger jeg ikke engang å tømme det med noe lotion som sådan.

Image
Image

Pros Of The Body Shop Frostet Cranberry Body Polish:

  • Alt..
  • Effektivt nærer
  • Leaves en subtil duft
  • Importerer glød

Ulemper av kroppshandelen Frostet tranebær Kroppspolsk:

  • Ingenting som sådan
  • Lukten kan være for sterk for noen

IMBB Rating:

5/5

Dette produktet er et must om vinteren hvis du er villig til å omfavne den fruktige aromaen som dette kroppen polerer bringer frem … fyll opp arsenet ditt til lagerene varer.

Kroppsbutikken Kakaosmørkropp Kroppsmørk Kroppshandelen Shea Kroppsmørk Kroppen Butikk Moringa Kroppsmørk Kroppshandelen Olive Body Butter The Body Shop Early Harvest Raspberry Body Butter Body Shop Honeymania Body Butter Kroppsbutikken Coconut Body Butter Bath & Body Works-Mad om deg Diamond Body Polish for duftende glødende hud! Kropps Shop Vanilje Bliss Kroppspolsk Kroppen Butikk Cranberry Joy Body Polish Såpe og Glory Flake Away Body Polish Frisk frukt Kroppspolering hjemme

Populært emne