Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Forest Essentials Bengal Tuberose Bath and Shower Oil lukter så bra! - VEKTTAP 2023
Forest Essentials Bengal Tuberose Bath and Shower Oil lukter så bra! - VEKTTAP 2023
Anonim

Forest Essentials Bengal Tuberose Bath and Shower Oil lukter så bra!

Image
Image

Påstander: Forest Essentials Bad og dusjolje Bengal Tuberose har unike hudkondisjoneringsegenskaper med økologisk søt mandelolje fra søte mandler som er mest næringsrik, gir lys og dyp fuktighet. Aprikos Olje nærer, myker og forbedrer hudens elastisitet. Solsikkeolje er rik på vitamin A, D og E. Vitamin E beskytter huden mot UV-stråler og forurensning, er et antioksidant og naturlig konserveringsmiddel. Gokharu gjør huden smidig og rehydrert. Deodaru revitaliserer tørr og kjedelig hud. Avokadoolje er rik på vitaminer som A, D, E, mineraler og flere essensielle fettsyrer. Det gir næring og anses å være en av de beste smøremidler for hudpleie. Det er også rik på Sterolins (plant steroider) og utløser produksjonen av, utmerket for å stramme og toning huden. Tuberose, som Jasmine, har en heftig blomsterduft. I ayurvedisk medisin holdes Tuberose Attar høyt for ikke bare den utsøkte duften, men også dens beroligende og beroligende egenskaper.

Produksjon av produktet:

En blanding av lett vannløselige oljer blandet i henhold til en ayurvedisk formulering som skal brukes i badet eller den våte huden etter rensing.

Pris: Rs 1475 for 200 ml flaske.

Veibeskrivelse og Ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Forest Essentials Bengal Tuberose Bath og dusjolje

  • Jeg har tørr hud som bare blir tørrere ettersom været blir kaldere. Så jeg går alltid for kroppsoljer om vinteren. Og jeg elsker unøyaktig badet og dusjen oljer utgjør Forest Essentials. Jeg fortsetter å rotere mellom forskjellige dufter.
  • Ingrediensene er alltid så imponerende med både Kama og Forest Essentials produkter. Almondolje, solsikkeolje, avokadoolje, aprikosolje er noen av hovedoljene i denne dusjoljen.
  • Det er en veldig lett olje som sprer seg jevnt på huden.
  • Det er ikke klissete i det hele tatt.
  • Det blir absorbert i løpet av sekunder, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å smøre klærne dine. Jeg vil fortsatt foreslå at du unngår å bruke den hvis du har på seg noe satin eller silkeaktig på en bestemt dag. Bare vær forsiktig.
  • det fuktet den tørre huden og forhindrer tørrhet hele dagen lang.
  • Det lukter så bra. Den har en fin blomsterduft til den, og det går en stund. Faktisk nå har dette blitt min favoritt duft fra FE.
  • Kommer i en enkel og effektiv emballasje.
  • Den er 100% naturlig og fri for noen Parabener, Petroleum, GMO, Sulfater, Formaldehyd, PEGS, Kunstig farge, Syntetisk duft og dyreforsøk.

Totalt elsker jeg absolutt bad og dusjoljer fra Forest Essentials, og denne spesielle duften har blitt min nye favoritt nå. Bare luk det før du kjøper fordi dufter er veldig personlige. 🙂

Vurdering: 5/5

Image
Image
Image
Image

Har du brukt Forest Essentials bad og dusjoljer? 🙂

Forest Essentials Bengal Tuberose Ultra Rich Body Lotion Review Forest Essentials Bengal Tuberose Hair Cleanser Review Forest Essentials Cold Pressed Body Massasje Olje Madurai Jasmine og Mogra Review Forest Essentials Bath and Shower Oil Review Forest Essentials Madurai Jasmine og Mogra Bath and Shower Oil Review

Populært emne