Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

L'Oreal Paris Avansert Hårpleie Total Reparasjon 5 Ekstremt Nødhjelp Mask Review - HåR 2023
L'Oreal Paris Avansert Hårpleie Total Reparasjon 5 Ekstremt Nødhjelp Mask Review - HåR 2023
Anonim

L'Oreal Paris Avansert Hårpleie Total Reparasjon 5 Ekstremt Nødhjelp Mask Review

Hei skjønnheter,

Jeg har eksperimentert mye i disse dager med ulike nye hårprodukter, spesielt for å reparere masker, fordi det er det jeg trenger etter straightening, blåser tørking og ofte farger håret mitt. L'Oreal Paris Avansert Hårpleie Total Reparasjon 5 Ekstremt Nødhjelp Mask har vært med stor hjelp. Det er en av de ultimative produktene som gjør at du føler deg bra og håret ditt ser bra ut. Det er en ny lansering, så jeg var litt skeptisk først, men vi kan dele min erfaring med deg.

Image
Image

Produktemballasje:

Produktet kommer i et fint skinnende rør, det er veldig glamorøst med en gylden kropp og en svart hette. Munnen på røret åpner og lukkes med et klikk. En masse informasjon er tilstede på overflaten av røret. Røret er solidt og ganske tungt, men pakken er ikke reisevennlig i motsetning til de andre hårmaskene fra Loreal.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Produktkrav:

Den nye Total Repair Extreme Emergency Recovery Mask er en rik helbredelsesbehandling som reparerer hårfibrene av ekstremt skadet, sensitivt hår som trenger en presserende gjenoppretting. Denne luksuriøse formelen trenger øyeblikkelig inn i fibrene for å forny doble brutte fibre, og forlate deg med friskt utseende hår.

Image
Image

Pris:

6,99 $ for 6,8 gram

Min erfaring med L'Oreal Paris Avansert Hårpleie Total Reparasjon 5 Ekstremt Nødhjelp Mask

Det er en av de beste hårmaskene jeg har prøvd i nyere tid. Å være en absolutt loreal produkt patron jeg har prøvd de fleste av deres hår masker, dette er langt bedre enn resten. Det er egentlig for de som meg som har overdreven behandling av håret deres. Dette produktet er veldig pent duft og dette er en tykk hveteaktig krem, som går litt mot en væskelignende konsistens. Det gjenoppretter all fuktighet og glans som hårskinnen taper ved eksponering for ulike kjemikalier. Dette føles super glatt på håret selv når du har påført det og kan føles mens du vasker håret selv. Det gjør håret mykt og godt å berøre. Dette forårsaker ikke mye oppbygging i hodebunnen, noe som er en forfriskende pause fra sine motstykker. Fremfor alt har det en veldig fin lukt, som dveler.

Image
Image

Fordeler av L'Oreal Paris Avansert Hårpleie Total Reparasjon 5 Ekstremt Nødhjelp Mask

  • effektiv
  • Gjør hva det hevder
  • Rimelig

Ulemper med L'Oreal Paris Avansert Hårpleie Total Reparasjon 5 Ekstremt Nødhjelp Mask

  • Ikke reisevennlig

IMBB Rating:

4.5/5

Produktet er veldig effektivt, spesielt for de med alvorlig skade på grunn av ulike behandlinger, skal jeg definitivt kjøpe det igjen.

L'Oreal Paris Color Riche Le Kohl - Midnatts svart Avon Advanced Techniques Hair Frizz Control Review Estee Lauder Advanced Night Repair Synkronisert Recovery Complex II Estee Lauder Avansert Night Repair Eye Serum Infusion Review 9 hårpleie tips for langt hår for indiske kvinner Hårpleie 4: Tips for tørt hår Loreal Total Repair 5 Hair Masque Review L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Maybelline Color Sensational Moisture Ekstrem leppestift i Bronse Orange Maybelline Color Sensational Moisture Ekstrem leppestift: Burgund Kiehls Midnight Recovery Concentrate Review TRESemme Thermal Recovery Intense Reparasjon og Rehydrering Masque Review

Populært emne