Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Er MUA Single Eyeshadow, Shade 22 Pearl Finish Bra som de andre? - MOTE 2023
Er MUA Single Eyeshadow, Shade 22 Pearl Finish Bra som de andre? - MOTE 2023
Anonim

MUA Single Eyeshadow, Shade 22 Pearl Finish Review

Hei vakre damer,

I dag skal jeg skrive om en ny nyanse fra MUAs eneste øyenskygger. Skyggen jeg har i dag er skygge nr. 22, og den er fra perlesamlingen. Jeg har 2 enkle skygger fra MUA, den ene er matt og denne er i perlefinish. Jeg personlig liker å ha en slags sparkly eller pearly skygger på dekslene mine, jeg føler at de umiddelbart gjør dekslene lyse og så tok jeg denne farge. Skygge nr. 22 er en perle støvete rosa skygge som kan brukes i dagtid, eller kan til og med gnie opp om natten. 🙂

Image
Image

Pris:

INR 615 for 2 g

emballasje:

Som andre MUA single shadows kommer dette også i en rund pott med et gjennomsiktig deksel. Emballasjen er robust nok til å beskytte skyggen mens du reiser.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Enkle øyenskygger som er superhøye pigmenterte, glatte og enkle å påføre, er må-ha-elementet fra MUA. De er barga-licious prisen på bare £ 1 hver og de kommer i 34 fantastiske nyanser fra brights til naturlige farger. Lag et dramatisk utseende med tre eller fire i ett blikk, eller bare sveip det ene over øyet for å vaske farge. Omg, vi elsker bare disse øyeskyggene! Du kan til og med bruke noen av dem som blushers! Utseendet du kan skape er uendelig … fortsett, samle dem alle sammen!

Image
Image

Min erfaring med MUA Single Eyeshadow, Shade 22 Pearl Finish

Farge og pigmentering: Som jeg allerede nevnte, er Shade No. 22 en perle støvete rosa skygge som er helt fri for shimmers. Fargen er pent pigmentert, 2 kuler av fargen er tilstrekkelig til å gi deksene en vakker rosa glans. Fargen ser best ut med en hvit base farge under, noe som gjør fargen pop enda mer. Det er en farge som kan brukes til å få et daglig utseende, eller for å få de perfekte Barbie-øynene.

Image
Image

Texture: Fargen er ekstremt glatt å bruke og er ikke kalkaktig i det hele tatt. Det er super lett å blande og går bra med andre skygger av samme merkevare og til og med med skygger av andre merker. Men når den brukes med feil type børste, gir fargen mye nedfall, og den beste måten å bruke fargen på er å klappe fargen på dekslene. Bo Power: Fargen har en anstendig oppholdskraft; Det kan holde seg lett opptil 3 timer uten fading, og det begynner å falme litt. Når det påføres over en hvit base, ser fargene ut på lokket i lengre tid. Fargen forblir uten krølling selv etter timer, noe som egentlig er et pluss for meg som jeg har oljede lokk, noe som gjør min skyggekryss.

Image
Image

Pros av MUA Single Eyeshadow, Shade 22 Pearl Finish

  • Vakker perle skygge
  • Ingen shimmers
  • Lett å blande
  • Pent pigmentert
  • Ikke krittete
  • Anstendig oppholdskraft, kan holde opptil 3 timer uten fading
  • Ingen krølling, selv etter brukstid

Ulemper med MUA Single Eyeshadow, Shade 22 Pearl Finish

  • Dyrt, spesielt i India
  • Fallout, hvis en skikkelig børste ikke brukes
  • Inneholder parabener

Ville jeg tilbakekjøpe MUA Single Eyeshadow, Shade 22 Pearl Finish?

Sikker, men ikke denne fargen, kan være en annen farge fra perlefinishen, det også hvis jeg får det på litt rabatt

Vil jeg anbefale MUA Single Eyeshadow, Shade 22 Pearl Finish?

Ja! Men bare hvis du får det på rabatt

IMBB Rating:

3.5/5

MUA Pearl Eyeshadow in Shade 7 MUA Pearl Eyeshadow - Shade 15 Review MUA Pearl Eyeshadow - Shade 15 Review MUA Pearl Eye Shadow in Shade 28 Coloressence Pearl Finish Eyeshadow Tuskon Gold Inglot Pearl Eyeshadow in shade # 421 Anmeldelse Colorbar Single Eyeshadow-Star Violet Inglot 423 Pearl Eyeshadow Review Coloressence Pearl Finish Eyeshadow ES-5 Torquish Blue Inglot Pearl Eyeshadow in Shade # 407 https://makeupandbeauty.com/inglot-pearl-eyeshadow-419-review/ 4 Colorbar Single Eyeshadow Review

Populært emne