Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Kroppsbutikken Indian Night Jasmine Body Butter Review - HåR 2023
Kroppsbutikken Indian Night Jasmine Body Butter Review - HåR 2023
Anonim

Kroppsbutikken Indian Night Jasmine Body Butter Review

Jeg har blitt fanget i den svarte fredagen, og cybermagasinet avtaler dypt i, til tross for at jeg har et par ubrukte kroppskrem, bestilte jeg fortsatt flere ting fra The Body Shop, da de kjørte awesomely lukrative rabatter. Det har vært en gang da jeg har brukt noen The Body Shop-produkt og ble lokket av alle flere varianter som er tilgjengelige online. Ordren ble sendt raskt og jeg fikk gratis frakt og en gratis gave også … super spent. Denne anmeldelsen er en kroppssmør, fra "Indian Night Jasmine" -området.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Unnslippe til India med Nat Jasmine. En fuktighetsgivende kroppssmør infundert med Indian Night Jasmine. Denne forførende blanding av blomster- og orientalske accords ble inspirert av en måneskinnet natt i en Mughal-hage.

Orientalsk duft Blader huden føles mykere og glattere Buttery tekstur Lag med Indian Night Jasmine produkter for å bygge duften

Alle våre produkter er laget av Community Fair Trade-ingredienser, så vi håper du vil nyte dette og noen av våre andre Body Butter-produkter. Leverer fuktighet på hele dagen til huden, inneholder våre områder en rekke forskjellige ingredienser, dufter og teksturer som passer alle preferanser.
Alle våre produkter er laget av Community Fair Trade-ingredienser, så vi håper du vil nyte dette og noen av våre andre Body Butter-produkter. Leverer fuktighet på hele dagen til huden, inneholder våre områder en rekke forskjellige ingredienser, dufter og teksturer som passer alle preferanser.

Pris og antall:

$ 20 for 200 ml. (fikk 50% rabatt: D)

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

emballasje:

Kroppen smør kommer i et vanlig TBS kar med en vakker grafikk av Taj Mahal og månen, med Jasmine blomster i hjørnet.

Hvordan å bruke:

Massasje i huden. Vær sjenerøs! Det fungerer enda bedre rett etter et bad eller en dusj.

Image
Image

Min erfaring med kroppshandelen Indisk natt Jasmine Kroppsmørk:

Jeg er en veldig smørperson fordi jeg har veldig tørr hud som blir nesten flakket om vinteren. Første gang jeg brukte kroppssmør visste jeg hva jeg manglet i livet fordi det er den eneste typen fuktighetskrem som kan imøtekomme mine behov. Når det gjelder kroppspleie, er jeg ikke lojal mot noe merke i lang tid; I det øyeblikket et produkt får min oppmerksomhet, får jeg det! Men jeg gjør det ikke med min ansiktshudpleie, da jeg er litt redd for å prøve nye produkter på grunn av sensitiv hud og selvfølgelig på grunn av frykten for breakouts.

Jeg hadde bestilt ganske mange body butters og håndkremer fra The Body Shop nettsted under 50% cyber Monday salg sammen med gratis frakt (kan kvinner motstå et tilbud som det!).

Nå kommer det til produktet, det er veldig lett og absorberes godt i huden min, det holder hendene og bena fuktig til neste dag. Da jeg bestilte "Night Jasmine", var jeg skeptisk til at det kan lukte som Moringa kroppsmørket som jeg tidligere hadde brukt. Siden det var for sterk på lukt aspektet, men dette var mye forskjellig og mild. Jeg vil si en mer raffinert versjon av Morninga. Jeg setter pris på The Body Shop for samfunnets rettferdige råvarer og grusomhet.

Image
Image

Pros av Kroppsbutikken Indisk kveld Jasmine Kroppsmørk:

  • Mild, forgiftende lukt.
  • Lett.
  • Absorberer raskt.
  • Ikke klebrig.
  • Grusomhet fri.
  • Støtter rettferdig handel.

Ulemper med kroppshandelen Indisk natt Jasmine Kroppsmørk:

  • Ikke alle ingrediensene er naturlige.
  • Dyr uten rabatt.

IMBB-vurdering:

5/5

Anbefaler jeg The Body Shop Indian Night Jasmine Body Butter?

Ja anbefales for de som elsker luksuriøs fuktighet med mild hvit blomstlig lukt.

Kroppsbutikken Indian Night Jasmine Body Lotion Review Kroppsbutikken Indian Night Jasmine Eau De Toilette Review Kroppsbutikken Indian Night Jasmine Fragrance Mist Review Kroppsbutikken Moringa Milk Body Lotion Review Kroppsbutikken Indian Night Jasmine Fragrance Mist Review Fabindia Almond og Coconut Body Butter Review Kroppshandelen Shea Body Butter Review Kroppsbutikken Kakaosmørkroppsmørk Review Kroppsbutikken Moringa Body Butter Review Kropps Shop Olive Body Butter Review Victoria's Secret Sheer Love Deep Softening Body Butter Review

Populært emne