Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Gloss D'Armani Pink Lip Gloss Review, fargeprøver - HåR 2023
Gloss D'Armani Pink Lip Gloss Review, fargeprøver - HåR 2023
Anonim

Gloss D'Armani Pink Lip Gloss

Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg for deg Gloss d'Armani Lip Gloss i skygge Pink 515

Om produktet:

Mer enn bare glans … konsentrert high-definition fargesmelting, komfort og varig hold. Giorgio Armani er inspirert av ikoner av kinoen og introduserer glamour med Gloss d'Armani. Gloss d'Armanis fleksible fløyelsapplikator legger til volum og definerer konturer øyeblikkelig og enkelt, med en sakkyndig berøring. Color-Fil Shine-teknologien har en gjennomsiktig base som fanger pigmenter og perlemorpartikler for en hydrert, silkeslen glans uten klistrethet. Komfortabel, rask farge er som en annen hud som forblir sant i åtte timer uten å falme eller migrere.

Image
Image

Pris:

$30

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Gloss D'Armani Pink Lip Gloss:

Dette er en veldig unik glans og fikk meg til å bli forelsket i den forekomsten jeg så den. Mine ord vil ikke gjøre det rettferdighet, men jeg vil prøve mitt beste for å beskrive det for deg, og du kan alltid se de vedlagte bildene hvor dette produktet vises i all sin herlighet.

emballasje:

Ganske enkelt ingen fuzz emballasje! Det er ikke så luksuriøst som noen av de andre high end-merkene, men det er ganske praktisk. Gjennomsiktig rør og en veldig liten presis stav gjør oppbevaring og applikasjon veldig enkelt.

Image
Image

Tekstur og oppholdsstyrke:

Denne glansen er ganske tykk og er ikke lett på leppene. Du føler deg definitivt på leppene, men det er behagelig å ha på og tykkelsen gir det en god oppholdsstyrke. Det føles ikke klissete i det hele tatt. Oppholdsstyrke er en god 4-5 timer og høy glans forblir frisk hele veien. Når det svimmer, lar det seg massevis av glimmerpartikler bak.

Skygge:

Dette er ikke enda en lyserøde glans. Den har en veldig unik blåttbasert glans som gir leppene et helt unikt utseende og trekker inn folk til å spørre "Hva har du på leppene dine". Jeg har sett mange apotek merkevarer også gjør leppe produkt med denne nesten fluorescens twist til det, og jeg tror at denne spesielle nyanse i måten det fanger lyset gjør leppene dine ser ut poutier og fullere og gir den en 3D-dimensjon.

Når det gjelder fargepenger, er det veldig rent. Gir liten eller ingen farge og kun skumring. Pigmenterte lepper kan ikke nyte dette på egenhånd. Dette er best brukt som en leppestift-topper, som er hvordan jeg har det i fargene.

Image
Image

Parfyme:

Den har en behagelig mild duft som fades innen en halv time med på seg. Overallt er jeg veldig imponert over dette produktet. Det er sikkert den mest unike og verdifulle leglansen i min store samling av glosser. Jeg vil anbefale dette.

Pros av Gloss D'Armani Pink Lip Gloss:

• Enkelt, praktisk rør. • Tynn, presis fotfot applikator gir optimal kontroll. • God oppholdsstyrke. • Blåbasert glimmer ser veldig unikt ut. • Hyggelig duft.. Shimmers er ikke gritty.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Cons av Gloss D'Armani Pink Lip Gloss:

• Dette er en tykkere følelsesglans, men det føles behagelig så jeg er ikke veldig plaget av det. • Liten eller ingen fargeutbetaling.

Image
Image

IMBB Rating 4.5/5

Giorgio Armani Rouge d'Armani leppestift - Rouge 402 Giorgio Armani Lip Maestro - # 401 tibetansk oransje Giorgio Armani Acqua Di Gio Menns Deodrant Spray Lakme Lip Gloss 8 Pink Lip Gloss Photos, stikkord Kryolan Lip Gloss - Pinot Noir Bobbi Brown Shimmer Lip Gloss - Rose Sugar # 3 Beste Røde Lip Gloss tilgjengelig i India Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss - Red Shine Calvin Klein Ultimate Edge Lip Gloss - Fuchsia

Populært emne