Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Perry Ellis F Eau De Parfum Review - MOTE 2023
Perry Ellis F Eau De Parfum Review - MOTE 2023
Anonim

Perry Ellis F Eau De Parfum Review

Hola,

Så jeg gikk for litt shopping og fant Perry Ellis F i skjønnhetsproduktergangen. Nå har jeg hørt mye om Perry Ellis klær, sko og tilbehør. Men så aldri duften. Jeg ønsket å prøve det, så jeg sprayet det på hånden min og gikk og handlet med andre ting. Og jeg fortsatte å lukte hånden min igjen og igjen. Så jeg gikk tilbake og fikk det.

Image
Image

Produkt detaljer:

Audreyisk og lekfull, Perry Ellis F er en duft som fanger ungdommenes saftige enkelhet og sender deg inn i et blomstret bliss. For kvinnen som omfatter de tilfeldige øyeblikkene av moro som er spredt gjennom hele hennes eksistens, gir massepremie det perfekte scenen for å vise frem sin medfødte og gjennomgripende evne til å være lykkelig. Hun er verken naiv eller listig; hun er den perfekte balansen mellom sanselig feminin og uskyldig barnlignende. Denne Eau de Parfum fra Perry Ellis fremhever hennes individualitet.

Den pikante duften åpner til den pulserende blomstermotoren av lilje, eføy og rose. Hjertet notater flyter på accordia av gardenia og rosa peon, mens de sakte, men sikkert slår seg inn i en tørr ned, skapt av faglig blandede overenskomster av beroligende sandeltre, krydret kanel og pulverformet moskus. Fanget i en høy flacon med rosa aksenter som støper den skumle rosa essensen i godt, er duften signaturen til en kvinne som vet hvordan å forstyrre seg. La gå av hemmelser, leve i øyeblikket og finn den herlige moro som er stuvet i hjertet av dyprevene med Perry Ellis F.

Duft Merknader:

Base Notes-Sandeltre, Kanel, Musk Heart Notes-Gardenia, Pink Peony Top Notes-Lily, Ivy, Rose

Pris:

3700 INR

Min erfaring med Perry Perry Ellis F Eau De Parfum:

Så som jeg nevnte tidligere, trakk denne parfymen meg tilbake for å kjøpe den. Jeg gjør det alltid med parfymer, sprøyter det på hånden min og forlater butikken for å se om jeg virkelig liker duften, er det ikke hvorfor de har testere i utgangspunktet. 😀 Så da jeg fikk denne babyen hjemme, var jeg så spent på å ha dette. Jeg åpnet flasken og pss, jeg sprayet den på meg selv. Men vent, det lukte ikke som det gjorde i butikken! Jeg var veldig skuffet over dette og prøvde å finne ut om og hvordan jeg kunne returnere det. Jeg gikk rundt med å gjøre mine daglige gjøremål og da jeg kom tilbake til rommet mitt, kunne jeg lukte det, den samme duften jeg hadde på håndleddet mitt i butikken. Og så innså jeg at jeg måtte være tålmodig med det. De endelige notatene som holder med parfymen er de som fikk meg tilbake til parfymen. Rose og Ivy duften er det jeg lukter mest i denne parfymen. Også igjen, min kjærlighet til moskus dufter. Jeg leser Musk nevnt, men notatene er veldig milde i parfymen. Alt i alt er det en veldig floral lukt, som er som opprinnelsen til alle parfymer og dufter, ikke sant?

 Flasken er litt annerledes. Det er en klar glassflaske med en hette og sprøyten er laget av metall som også danner randen som deler flasken fra lokket. Det er annerledes fordi flasken er litt buet på baksiden og hatten også vipper bakover for å danne en konkav konveks (avhenger hvor du ser på den fra) glassflasken. Den er laget av veldig lår klart glass, men jeg tror ikke jeg ville risikere å ta det med meg i vesken min.
Flasken er litt annerledes. Det er en klar glassflaske med en hette og sprøyten er laget av metall som også danner randen som deler flasken fra lokket. Det er annerledes fordi flasken er litt buet på baksiden og hatten også vipper bakover for å danne en konkav konveks (avhenger hvor du ser på den fra) glassflasken. Den er laget av veldig lår klart glass, men jeg tror ikke jeg ville risikere å ta det med meg i vesken min.

Duften varer i ca 3-4 timer. Jeg foretrekker vanligvis å ha det på når jeg går ut på en restaurant til middag, og jeg kan lett luke duften på håndleddet neste morgen.

Image
Image

Pros av Perry Ellis F Eau De Parfum:

• Elsker flasken • Mild duft er den beste • varer lenge nok • Ikke veldig dyrt

Ulemper ved Perry Ellis F Eau De Parfum:

• Lukter ikke så bra når du først sprayer det, så du må vente på det magiske. 😉 • Emballasje er ikke reisevennlig • Flekker klær • Kan irritere huden din (Det passet ikke min venns hud, hennes hud ble rød og hun må skrubbe den av)

IMBB Rating:

4/5

Ville jeg kjøpe Perry Ellis F Eau De Parfum igjen?

Kanskje ikke, fordi jeg ikke er veldig tålmodig med parfymer. Men hvis jeg blir vant til å lukte det, så kan jeg det.

Se deg i mitt neste innlegg. 😀

Ren DKNY Eau De Parfum Review Roberto Cavalli Eau de Parfum gjennomgang Burberry London Eau de Parfum Review Cartier Baiser Vole EDP For Alle Blomster Duo Lovers Chanel Chance EDP vs Miss Dior EDP Guerlain Shalimar EDP Review Chanel Coco Noir EDP er for dine følsomme vinterkvelder Taylor Swift Wonderstruck EDP Review Hvordan velge riktig parfyme Favorittperfymer av Bollywood-skuespillerinner 10 beste parfymer for kvinner Typer parfyme: Parfyme, Colognes, Dufter og dufter

Populært emne