Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Missha Super Aqua Cell Forny Snail Sleeping Mask: Snegler er hemmeligheten til myk, glatt hud! - KROPP 2023
Missha Super Aqua Cell Forny Snail Sleeping Mask: Snegler er hemmeligheten til myk, glatt hud! - KROPP 2023
Anonim

Missha Super Aqua Cell Forny Snail Sleeping Mask

Hei damer!!!

I dag skal jeg vurdere et produkt som jeg for øyeblikket er besatt av, som er Missha Super Aqua Cell Forny Snail Sleeping Mask. Hva!? Snegl?? Ja, du leser det riktig. Denne sovemasken inneholder snegl. Nei, ikke levende sneglen eller den døde. Den inneholder snail slime ekstrakt. Tro meg, snegler er det neste store i skjønnhetsbransjen. Det har vært ganske populært i Korea fra et par år nå, og det skaper allerede bølger i det vestlige markedet. Det er et spa i Tokyo som har en ansiktsbehandling med levende snegler! Nesten alle koreanske merkevarer tilbyr slakeprodukter. De har snegle kremer, snegleserier, snegle bb kremer, snegle hånd kremer, snail rensemidler etc.

Ifølge en vitenskapelig forskning utgitt av tidsskriftet "Skin Pharmacology and Physiology" i 2008, beskytter væskestoffet som lander snegler seg, mot frie radikaler, miljøforurensning og UV-stråling. Dessuten lider sneglene aldri av hudinfeksjoner. Forskere har konkludert med at dette stoffet kan hjelpe mange menneskelige hudsykdommer. Hudpleieprodukter som inneholder snail slime ekstrakt vil bidra til å unngå overflødig eller unormal arr, til og med akne arr.

Missha har sine egne snegl gårder. De mate sine snegler med rød ginseng, og samlingen av sneglsekresjon er en svært tidsprosess. Det tar 6 timer å samle ett gram snegelslime. Vennligst vær ikke slått av når du ser ordet snegelslime, bare 100% filtrert snegelslime brukes i kosmetikk. Ingen snegler blir skadet i denne prosessen.

Det tar en hel artikkel å snakke om snegler. Så det er bedre å bytte tilbake til anmeldelsen nå.

Image
Image

Krav: Super Aqua Cell Renew Snail Series forhindrer skader på huden og styrker hudbarrieren for å minimere hudirritasjon med nyskapende formel av fullverdig Snail Slime Extract.

Missha Super Aqua Snail Line har en toner, fuktighetskrem, krem og sovemaske. Personlig elsker jeg å bruke sovende masker. Så jeg valgte dette fra deres hudpleie linje.

Pris: $ 23 for 110 ml.

ingredienser:

Image
Image

Få viktige ingredienser:

Chamaecyparis Obtusa Vann: Dette er et godt hudkondensasjonsmiddel og kurerer også mindre irritasjoner.

Adansonia Digitata Seed Extract: Ofte referert til som Baobab tree som vokser i Afrika. Disse trærne har tykke bukser. De lagrer vann i koffertene for å overleve tørke. De kan leve opp til tusen år. Baobab-frøolje er rik på vitaminer som A, E og K. Denne oljen fungerer som en utmerket fuktighetskrem, beskytter huden mot høye og lave temperaturer og fremmer sårheling. Det har anti-inflammatoriske egenskaper på grunn av omega fettsyrene tilstede i den.

Min erfaring med Missha Super Aqua Cell Forny Snail Sleeping Mask:

I Korea-verdenen, sovmaske eller sovepakke er kremer du bør bruke før du går og legger deg om natten og skal vaske om morgenen. Denne snegle sovemasken kommer i sølv og gullfarget tube med en skruehett. Dysen på røret er veldig smal, slik at du kan styre mengden krem som kommer ut av røret.

Kremet er i hvit farge og har en tykk tekstur. Den har en behagelig blomsterduft. Jeg bruker omtrent fire forskjellige typer snegleprodukter fra forskjellige merker, men dette er en av de beste luktende sneglsproduktene jeg har brukt til nå.
Kremet er i hvit farge og har en tykk tekstur. Den har en behagelig blomsterduft. Jeg bruker omtrent fire forskjellige typer snegleprodukter fra forskjellige merker, men dette er en av de beste luktende sneglsproduktene jeg har brukt til nå.

Til tross for den kraftige konsistensen av krem, blir den spredt og absorberer lett inn i huden uten å føle seg klebrig. Jeg er en sidesviller og dette produktet har ikke smurt puden min når jeg våknet opp. Og jeg la merke til at ansiktet mitt er fuktig uten tørre flak om morgenen. Da jeg vasket ansiktet mitt med vann om morgenen, følte ansiktet mitt så mykt og glatt. Dette er det eneste produktet jeg har funnet synlige resultater, i bare en bruk. Og jeg kan fortelle at dette kommer til å være et stiftprodukt i min hudpleierutine.

Image
Image

Pros av Missha Super Aqua Cell Forny Snail Sleeping Mask:

  • Gode ingredienser.
  • Gjør huden behagelig og myk i bare en bruk.
  • Absorberer raskt inn i huden.
  • Fin duft.
  • Hygienisk emballasje.
  • Fri fra kunstige farger, parabener og mineralolje
  • Mot dyreforsøk.

Cons av Missha Super Aqua Cell Forny Snail Sleeping Mask:

Ingen for meg.

Image
Image

IMBB Rating: 5/5.

Ville jeg tilbakekjøpe Missha Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask?

Ja, jeg vil.

Ville jeg anbefale Missha Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask?

Ja, jenter. Bruk denne sovemasken og takk Snail herre hver morgen.

Image
Image

Håper min anmeldelse hjelper. Hold deg glad og vakker. Missha M Perfect Cover BB Cream Missha Signatur Complexion Koordinerende BB Cream SPF 43 Skjønnhetsfordeler med sneglslime 10 Wierd Beauty Behandlinger fra hele verden Purederm Snail Age Regenerating Multi-Step Treatment 3D Mask Vivel Cell Renew Fortify + Reparer Body Lotion Living Proof Cell Renewing Hand & Body Moisturizer The Face Shop Raspberry Roots Sleeping Mask Laneige Water Sleeping Pack Ex Baviphat Apple AC Therapy Sleeping Pack

Populært emne