Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Violet Vibe Color Show Lipstick Review - SKJøNNHET 2023
Maybelline Violet Vibe Color Show Lipstick Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Maybelline Violet Vibe Color Show Lipstick Review

Hei kjære,

I dag er jeg her med gjennomgang av min fjerde nyanse fra Maybelline Colorshow-serien, og jeg elsker bare disse leppestifter. Selv om jeg foretrekker de glimmerfrie de mer, er dagens skygge også en skinnende, men jeg likte den kremete, smørrende teksten av leppestiftet og de lyse, peppy nyanser av serien. Jeg takker Maybelline mye for å lansere disse flotte leppestifter for oss. La oss se hvor mange stjerner jeg ville gi til denne skyggen.

Image
Image

Produkt detaljer:

Intense Fasjonable Lip Color. Maybelline Color Show Lipstick er en fasjonabel intens leppestift, som kommer i elegante til levende nyanser. Maybelline Color Show Leppestift er svært pigmentert og gir dristige lepper. Den holder seg opptil fire til fem timer. Den kremete tekstur er ikke tung på leppene. Det smøres ikke eller smusses. Det slår seg ikke i kø. Da det er svært fuktighet, trenger du ikke å bære en leppebalm.

Image
Image

Pris:

INR 299

emballasje:

Jeg er bare lei av å skrive denne delen. Kulelegemet er svart og sølv i fargen, det er en farget kant i midten av kroppen og hatten på røret. Den beskriver fargenfamilien som skyggen tilhører, og denne nyansen tilhører lilla / mauve-familien, så Det skinnende bandet er lilla i fargen. Luken lukkes med en klikkelyd og vil ikke bli wobbly med konstant bruk. Samlet sett ser emballasjen seg ganske anstendig for prisen.

Image
Image

Min erfaring med Maybelline Violet Vibe Color Show Leppestift:

Skygge: Violet Vibe er en violett rød farge / dyp magenta, den kan også kalles en vinfarge med ekstremt konsentrert mellomstor lilla og sølvglimmer i den. Selv om skimmeren ikke er grusete, kan den ikke følges på leppene ved påføring, men de er ekstremt konsentrerte og gir dermed en lilla glans til leppestiftet. Jeg vet ikke hvorfor de la til skimmer på den. Fargen er veldig pen og passer til mange hudtoner. Skyggen er ikke egnet for kontorbruk, men den kan brukes til uformelle utflukter.

Image
Image
Image
Image

Tekstur og finish:Lippestiften har en veldig kremaktig, myk og buttery tekstur. Det glir som smør på leppene. Det føles veldig fuktig og lett på leppene uten å føle seg klebrig. Lippestiften overdriver ikke overdrevet flippete lepper, og det går ikke ned i de fine linjene. Prepping lepper vil være en god ide. Selv med den flekkete myke tekstur, bløder fargen litt. Lippestiften gir en kremaktig matt finish på leppene, men på grunn av glitringen har denne skyggen en glansig glans på den. Lippestiften har en søt fruktkake og godteri duft som det ikke er overveldende i det hele tatt.

Image
Image
Image
Image

pigmentering: Skyggen er ypperlig pigmentert; en sveipe legger et jevnt lag av farge på leppene og gir helt ugjennomsiktig dekning, så det er en passende nyanse for pigmenterte lepper.

Image
Image

Oppholdsstyrke: Skyggen varte på meg i 3-4 timer uten å spise eller drikke, den kremete følelsen har en tendens til å vare i 2-2,5 timer, og etter det svimmer den bort jevnt og forlater en sterk flekk bak. Lippestiften vil ligge på leppene jevnt til du spiser noe. Lippestiften overfører veldig enkelt, og det gjør det derfor veldig lett og ujevnt. Så, en touch-up er må etter å ha spist eller drukket noe. Shimmeren stikker på leppene selv etter at leppestiften fades bort, og det er den største conen for meg.

Image
Image
Image
Image

Pros av Maybelline Violet Vibe Color Show Leppestift:

  • Violett Vibe er en veldig fin dyp magenta farge og passer til alle hudtoner og alle aldersgrupper.
  • Tekstur av leppestift er smøraktig glatt og glir lett på leppene.
  • Lippestiften er anstendig pigmentert, en leppestift for pigmenterte lepper.
  • Tatt i betraktning det er en kremaktig leppestift, er oppholdet tilfredsstillende i 3-4 timer.
  • Formlen på leppestiftet er ekstremt hydratiserende og føles behagelig på leppene.
  • Rimelig vurderer kremaktig tekstur og fuktighetsgivende formel.
  • Skimmer eller farge settes ikke i de fine linjene og bløder ikke.

Cons of Maybelline Violet Vibe Color Show Leppestift:

  • Noen av dere foretrekker kanskje ikke glimmer og lilla glans.
  • Å være en kremaktig leppestift, overfører det mye til kopper og briller.
  • Glitteren er igjen på leppene etter at leppestiften fades bort.

Vil jeg anbefale Maybelline Violet Vibe Color Show Leppestift?

Ja, hvis du kan ignorere shimmeren, kan du virkelig gå for denne dristige magenta skyggen, det er virkelig en fin farge og passer for hver hudtone, unge jenter og modne damer kan også enkelt bære denne skyggen.

IMBB Rating:

4.4/5

Maybelline Color Show leppestift i Cream Caramel For karamelliserte lepper! Maybelline ColorShow leppestift i oransje ikon Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion Maybelline ColorShow Leppestift Rød Diva Maybelline Colorshow Leppestift i skyggen 111 Midnattsrosa Maybelline Colorshow leppestift - 309 karamell vaniljesaus Maybelline Colorshow leppestift - Cherry Crush Street Wear Color Rich Lipstick Violet Cream Revlon Super Lustrous Lipstick - Va Va Violet L'Oreal Endless Lipstick: Violet Attitude Clinique Long Last Lipstick - Violet Berry

Populært emne