Essence Mono Eyeshadow på Copper Island

Hei kjære,

Etter å ha kjøpt noen enkelt eyeshades fra MUA, prøver jeg Essence Mono Eyeshadows nå. Og jeg elsker dem helt, mer enn MUA-ene! Disse skyggene kommer til bare halvparten av prisen på MUA. La oss nå gå rett til anmeldelsen.

Produkt detaljer: Elektrifiserte øyne ... de populære øyenskygge i mono sikrer fargehøydepunkter på øyelokkene dine og er sikker på å gi alle jentene den ekstra spesielle kontakten.

Pris: INR 199 for 2,5 g.

emballasje: Disse søte øyeskyggen kommer i en mini størrelse rund beholder; Hele beholderen er helt gjennomsiktig og skyggen sitter i en stålpanne inni den. Luken lukkes med en klikkelyd og sikrer at den er tett lukket. De store skrifttyper av merkenavnet legger virkelig til emballasjen. Samlet begrunner emballasjen prisen og er enkel, søt og solid.

Jeg tar på Essence Mono Eyeshadow på Kobberøya:

Skygge: Kobberøya er en elegant skumrende skarpe Copperish-Gold. Fargen har akkurat den rette mengden varm tone til den og er ikke veldig metallisk. Skyggen er egnet for hverdagsbruk, til kontorer og høgskoler, da det er en veldig fin nøytral varm farge og en passende nyanse for kjølige vintre.

Textur, pigmentering og finish: Øyenskyggenes struktur er glatt og lett fløyelsaktig. Selv om det ikke er super kremaktig, er det likevel lett å blande. Det gjelder lett på øynene med en pensel eller fingre. Tekstur er slik at børsten kan velge fargen enkelt og kan påføres i enkelt sveipe for god fargeintensitet. Skyggen er anstendig pigmentert, en fei av skyggen vil gi full farge på øynene, og den er veldig byggbar. Det er ingen kollasje eller økning av øyeskyggen på øynene, og det faller ikke ut under påføring. Skyggenes finish er verken ekstremt metallisk, skinnende eller matt. Det har bare den riktige mengden fløyelsaktig berøring til den.

Oppholdsstyrke: Skyggene varer godt med eller uten en primer, jeg tester generelt øyeskygger uten primer og brukstid for denne nyansen uten primer var opptil 5 til 6 timer lett uten fading eller krølling. Det begynte å falte sakte etter 5 timer. Det vil sikkert vare lenger med en primer under.

Pros av Essence Mono Eyeshadow i Copper Island:

  • Fin gylden coppery nyanse, som ikke er for metallisk eller ekstremt skinnende.
  • Passer for hver hudtone, fargen har akkurat den rette mengden varme til den, noe som gjør den til en svært slitesterk nyanse for hver dag.
  • Tekstur er jevn, fløyelsaktig og lett blandbar.
  • Rimelig pris.
  • Pigmentering av skyggen er god å bygge, men fargebetaling i en enkelt sveipe er god.
  • Det kan lett hentes med børster og forhindrer også faller ut.
  • Bredt utvalg av nyanser, alt fra nøytral til fargerik.
  • Oppholdsstyrke er flott i 5 + timer, det er også uten primer.

Cons of Essence Mono Øyenskygge i Copper Island:

  • Noen kan finne emballasjen for spinkel, men jeg har det bra med det.
  • Som nevnt i ingredienslisten inneholder skyggene parabener.

Vil jeg anbefale Essence Mono Eyeshadow på Copper Island?

Ja, jeg tror alle dere skal velge et par av disse enkeltskyggene. Skyggene er verdt et forsøk. De er så rimelige og lett tilgjengelig online. Du vil plukke dette sikkert hvis du er et kontor eller et college som går som meg.

Vil jeg kjøpe Essence Mono Eyeshadow på kobberøya?

Skyggene er et røverkjøp, og jeg vil sikkert kjøpe de andre nyanser også. Og for en subtile, nøytrale coppery-nyanse, vil jeg virkelig velge denne.

IMBB Rating: 4.8 / 5.

Anmeldelser kommer opp for nyanser - Ja Eye Can, Happy Hour og Absolutt Natur!

Essence Mono Eyeshadow i Olive Garden vil passe hver indisk kvinne som ønsker å gå grønn denne vinteren! Essence Mono Eyeshadow - Metropolitan Essence Mono Øyenskygge: Greyhound (64) Essence Mono Eyeshadow i Starlight 03 NYX Single Eyeshadow i kobber Revlon Colorstay Shadow Links Øyenskygge i kobber Revlon Illuminance Creme Shadow - Copper Coast Maybelline Diamond Glow av Eyestudio 01 Copper Brown Diana of London Shimmer Berør Øyenskygge - Copper Shimmer Kobber Eye Makeup Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: