Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Kryolan Contour Pencil - Shade 915 er kun bra for spesielle anledninger - VEKTTAP 2023
Kryolan Contour Pencil - Shade 915 er kun bra for spesielle anledninger - VEKTTAP 2023
Anonim

Kryolan Contour Pencil - Shade 915

Hei, deilig!

Jeg har alltid likt intens øye sminke. Jeg går veldig lett med kontur og for det meste foretrekker nåde lepper. 80 prosent av leppestifter og leppepennene i min stash er alle nakenpinks og browns. Men når det kommer til øynene, bærer jeg fargetone komfortabelt, noe som gjør meg til å kjøpe Kryolan Contour Pencil - Shade 915.

Image
Image

detaljer: 17,5 cm.

Beskrivelse: Kryolan Contour Pencil er en myk teksturerte blyant for øye og leppe kontur. Den spesielle formuleringen gjør denne blyanten svært slitesterk og gir en sterk fargeintensitet. For en mykere tekstur, varm spissen av blyanten før påføring.

ingredienser: Hydrogenated Palm Kernel Glycerider, Cera Microcrystalline Wax, Hydrogenated Tallow Acid, Polyetylen, Hydrogenated Palm Glycerides, Dimyristyl Tartrate, Cera Carnauba (Copernicia Cerifera (Carnauba) Voks), Polyglyceryl-Oleat, Tri-C12-13 Alkyl Citrate, Ethylparaben, Sorbinsyre, BHT og kan inneholde: [+/- Titandioxid CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499, Yellow 5 Lake CI 19140, Red 7 Lake CI 15850, Ferric Ferrocyanid CI 77510, Red 28 Lake CI 45410]

Pris: 200 / - INR.

Image
Image

Jeg tar på Kryolan Contour-blyant i skygge 915:

Jeg plukket denne skyggen fordi jeg ikke har noen melkeblå i min stash, og jeg trodde dette var den melkeblåen jeg lette etter. Den ser blå på stubben og på blyanten på slutten, men den gjelder som lavendel på øynene. Under kunstig lys ser det litt blå ut, noe som fikk meg til å lure meg i butikken når jeg sverget det, men det er det ikke. Det er en lett, pen lavendelskygge. Nyanser som dette er en sjeldenhet, så jeg ble ikke skuffet etter å finne ut at dette ikke er det blå jeg lette etter.

Tekstur er veldig kremaktig og det smelter dermed mye. Siden jeg ikke kan ha en skygge som denne hver dag, bruker jeg det av og til, bare når jeg ikke trenger å være med dette for lenge. Det smelter merkbart etter 3 timer, så du bør vite hvor du skal bruke den på. Det er helt vanntett og ikke stikket i øynene.

Det gjelder veldig jevnt og det er anstendig pigmentering i en sveipe. Jeg fant også tekstur for å være litt voksaktig. Personlig er det et avslag fordi det får meg til å stille spørsmål om kvaliteten på produktet, men det reduserer ikke pigmenteringen som blyanten tilbyr. Siden det ikke er en dagligdagse nyanse, og det er lengre enn de fleste blyanter i markedet, tror jeg at dette vil bli hos meg for en stund.

Image
Image

Fordeler med Kryolan Contour Pencil In Shade 915:

  • Veldig kremaktig, glir jevnt.
  • Vannlinje sikker.
  • Anstendig pigmentering.
  • God pris for mengden.
  • Ganske lavendel farge.

Ulemper med Kryolan Contour Pencil In Shade 915:

  • Smelter i løpet av en liten stund.
  • Ikke vare lenge.
  • Voksende tekstur.
Image
Image

Endelig dom: Jeg er helt forelsket i fargen, hovedsakelig fordi ikke mange merker har en nyanse hvor som helst nær dette. Hadde det vært litt langvarig og flekkfast, ville jeg gi det full karakter.

IMBB Rating: 3/5.

Kryolan Contour Pencil i 971 - Hit eller Miss? Kryolan Eye Pencil Bourjois Khol og Contour Eyeliner Pencil - 08 Rose Fantaisiste Bourjois Contour Clubbing Vanntett Eyeliner Pencil - Blå Neon Bourjois Khol og Contour Eye Pencil i Bleu Virtuose Bourjois Khol & Contour Eyeliner Pencil Lotus Hypnotica Eye Contour Definer Chambor Eye Contour Pencil Kohl L'Oreal Paris Contour Khol Eyeliner Pencil 132 Metallisk Grå L'Oreal Contour Khol: Jet Black

Populært emne