Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Prøv e.l.f Eyeliner og Shadow Stick In Shade Røg Svart Og Få Smokey Eyes In A Jiffy! - SMINKE 2023
Prøv e.l.f Eyeliner og Shadow Stick In Shade Røg Svart Og Få Smokey Eyes In A Jiffy! - SMINKE 2023
Anonim

e.l.f Eyeliner og skyggepinne i skygge røyk svart

Ønsker en vakker dag til alle eyeliner og øyenskygge elskere !!!

For noen uker siden, gjennomgikk jeg denne øyenskygge kombinasjonen i skyggen Plomme og lilla og man kan gjette at jeg var fornøyd med resultatene, derfor gikk jeg videre og kjøpte en ny nyanse fra samme rekkevidde. Jeg er gal på Black Smokey Eyes, så Røyk svart skyggen var et mustkjøp for meg.

Dette produktet er så fristende på grunn av sin pris, nyanser og øyenliner-skygge kombinasjon, noe som gjør det til en total stjele.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Oppnå fargeintensitet for øynene dine med vri-opp-letthet. Ingen sletting nødvendig! Skyv på den myke gelens side for å skape en dramatisk definisjon for øynene. De lysreflekterende pigmentene bidrar til å linjen øyet subtilt men intensivt for en fyldigere og mer forbedret effekt. Bruk den glatte glideskyggespisssiden for myk fremheving av farge på øynene, for å utfylle liner for en polert og ferdig utseende. Perfekt for å skape et lett røykfylt øye!

ingredienser:

Image
Image

Pris: $ 3.

My Take On e.l.f Eyeliner Og Shadow Stick In Shade Røg Svart:

Smokey øyne er i trend og har vært så for en stund nå, men de fleste av oss har heller ikke tid til å gjøre det eller ferdighetene til å oppnå det feilfrie medleyet av farger, men det gjorde ikke avskrekke meg fra å forfølge den feilfri smokey øye utseende. Dette produktet er gud sendt - det er billig og sparer mye tid. Bare bland øyeskyggen på lokket med fingertips og røyk ut den svarte eyeliner og voila !!! Du er ferdig!!!

Og denne nyansen vil gå på alle hudtoner, så ingen bekymringer om det passer til en eller ikke. Skyggen er myk, kremaktig og lett å spre på lokket. Man kan blande det med fingrene for å få røket utseende.

Foringen er en mørk svart nyanse og skiller seg ut på sølvgrå bakgrunn. Det er også veldig kremaktig og glider lett. Øyenskyggen som mild glimmer og fôret settes inn i en matt finish.

Image
Image

Pros av e.l.f Eyeliner og Shadow Stick In Shade Røg Svart:

  • Reise vennlig emballasje
  • Nydelige nyanser
  • Lommevennlig
  • God oppholdsstyrke som kan forsterkes med øyeprimer
  • Lett tilgjengelig online eller i butikker

Ulemper av e.l.f Eyeliner og Shadow Stick In Shade Røg Svart:

Man må bruke en primer under for å forhindre at den krøller seg.

Image
Image

Ville jeg tilbakekjøp e.l.f Eyeliner og Shadow Stick i Shade Røg Svart?

Å ja!!! Det er også i flere nyanser å prøve ut.

IMBB Rating: 4.5 / 5.

Image
Image

ELF Essential Vanntett Eyeliner Pen i Sort ELF Cream Eyeliner Black ELF Shine Eraser og Jumbo Eye-Shadow Stick-Little Missing Thing Body Shop 4-Step Smoky Eyes Palette - Sølv Svart Rimmel London Skandal Eyes Shadow Stick 008 Chanting MAC Carbon Black Eyeshadow NYX Single Eyeshadow Black Revlon Luksuriøs Color Smoky Crayon Black Smoke Beste Black Eyeshadows å velge mellom Letteste Black Smokey Eye Tutorial

Populært emne