Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

L'Oreal Revitalift Laser Forny Avansert Anti-Aging Day Cream Review - HåR 2023
L'Oreal Revitalift Laser Forny Avansert Anti-Aging Day Cream Review - HåR 2023
Anonim

L'Oreal Revitalift Laser Forny Avansert Anti-Aging Day Cream Review

Du vet jeg er ikke mye av en hudpleieomtaler person - sminke er så mye lettere å gjøre. Men siden de siste 6 månedene har jeg fokusert på å forbedre kvaliteten på huden min - spesielt ansikt. Ingen mengde sminke kan sminke (ordspill beregnet) for god hud. Så, fremover, vil jeg gjennomgå noen av hudpleie jeg har prøvd i det siste året eller så og hvordan det gikk for meg.

Image
Image

Produktdetaljer (fra nettsiden):

Smoooth på fuktighetskrem for å reumpe rynker, re-fast hud og forfine hudtekstur. Laser Renew gir intenst handling og mål rynker, hudfasthet og hudtekstur. Avansert foryngende omsorg for synlige resultater. Bevist effektivitet.

GJENNOMBLIKKER: Rynker virker redusert, plumpet med fuktighet. RE-FIRMS: Hud føles fastere. REFINER: huden ser jevnere ut.

Image
Image

Testet ved hjelp av dermatologistiske kliniske poeng: Crows føtter -27% * Lejonens rynke -24% *

* gjennomsnittlig forbedring.

Image
Image

Pris:

Jeg kjenner ikke den individuelle prisen fordi jeg plukket en hel pak dagkrem + Serum + øyekrem fra Bangkok Duty Free for ca 1980 Baht. Produktet kommer i en 50 ml krukke emballasje.

emballasje:

Kremet kommer i en tung glassburk med et plastinnlegg og et plastlokk i pistol-metallfarge, noe som gir et metallutseende. Det så uber kult og stilig. Vekten gjør det ikke for reisevennlig. En flyselskaps tur og gunmetal detaljering kunne ikke motstå press og kom peeling av. Ikke så kult å se nå, eh? Men bunnlinjen er, fungerer produktet, la oss finne ut.

Image
Image

Min erfaring med L'Oreal Revitalift Laser Forny Avansert Anti-Aging Day Cream:

Mitt problem med mål hud kremer er at jeg blir veldig spent på å kjøpe produktene, men når det gjelder å bruke dem, blir jeg veldig pessimistisk tenkning - "hva kan en krem faktisk gjøre?" Men dette gjør at jeg også kan bli hyggelig overrasket da ting fungerer. Så, la oss finne ut om jeg ble hyggelig overrasket over dette eller ikke.

Kremet er middels vekt - ikke for tynt og ikke for tykt. Den sprer seg lett og blir lett absorbert i huden min. Jeg har oljeaktig / kombinasjonshud og denne krem satt ikke på hudens overflate, det ble lett absorbert. Det gir ikke en silisium-ish-følelse. I stedet føles huden hydrert og sunn. Det er ingen glans i seg selv, men det gir ikke en matt finish heller, det er bare vanlig hud.

Jeg har brukt det siden de siste 3 månedene, så lenge en krukke vil vare deg fordi jeg er igjen med 2-3 dagers produkt nå. Selv om produktemballasje ikke er veldig reisevennlig, har jeg reist med den.
Jeg har brukt det siden de siste 3 månedene, så lenge en krukke vil vare deg fordi jeg er igjen med 2-3 dagers produkt nå. Selv om produktemballasje ikke er veldig reisevennlig, har jeg reist med den.

Hvilken hudtype passer den til? Jeg tror det er en av de kremer som passer til alle hudtyper. Det har vist seg bra for huden min. Tatt i betraktning tekstur og følelse av det, tror jeg det vil være tilstrekkelig fuktighetsgivende for tørr hud tonet gals også.

Når det gjelder effektivitet, virket produktet virkelig for meg. Det gjorde huden føles kraftigere og mer strålende. De fine linjene virket redusert, men ikke helt borte, men seriøst kan man ikke forvente en krem for å fjerne alle linjer. Den mest betydningsfulle og merkbare forandringen for meg var at min hudtone var jevnt ut og ansiktet dukket opp lysere. Jeg hadde litt mørke flekker i hekene på kinnene mine, som virket lettere og synlig lysere. Vær oppmerksom på at denne endringen skjedde etter minst 4 uker med fortsatt bruk. Så ikke forvent at mirakler skal skje over natten eller innen 1-2 uker.

Jeg brukte denne krem religiøst to ganger om dagen - morgen og kveld. Produktkartongen nevner det som en dagkrem. Men vurderer at det ikke viste SPF, jeg brukte det også om natten. Hvis det markedsføres som en dagkrem, ser jeg dette som en ulempe, for ikke å ha noen SPF.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av L'Oreal Revitalift Laser Forny Avansert Anti-Aging Day Cream:

  • Spredes lett og blir absorbert.
  • Kan brukes som dag og natt krem.
  • Reduserer fine linjer.
  • Re-plumper hudoverflaten.
  • Lyser hudtonen.
  • Skyller ut hudtonen.

Ulemper med L'Oreal Revitalift Laser Forny Avansert Anti-Aging Day Cream:

  • For en dagkrem, har ikke SPF.
  • Jeg ønsker at emballasjen var mer reisevennlig.

IMBB Rating:

4.8 / 5 produkt.

L'Oreal fremmer produktet som noe som tilsvarer laserbehandling av huden. Mens jeg har tvil om dette kravet, virker produktet vakkert på hvor mye en krem faktisk kan gjøre en forskjell. Jeg er ganske sannsynlig å tilbakekjøp den. Vær oppmerksom på at dette ikke er LOrealRevitalift Laser X3-kremet lansert i India. Jeg plukket dette produktet fra Thailand.

L'Oreal Revitalift Anti-Wrinkle og Firming Day Cream L'Oreal Revitalift Laser X3 Renere Anti-Aging Serum L'Oreal Revitalift Serum Inside Liquid Foundation L'Oreal Revitalift Foryngende Cleansing Rich Makeup Fjerning av melk L'Oreal Revitalift Laser X3 Renere Anti-Aging Serum L'Oreal White Perfect Laser Turn-around Overnatting L'Oreal Paris Hvit Perfekt Laser Whitening Cream MaxFactor Age Renew Foundation Rimmel Fukt forny leppestift - Coral Garden 20 beste anti-aldring kremer tilgjengelig i India Prevera Advanced Anti-Aging Complex Olay Total Effects Anti Aging Cream (Moisturizer) Olay Natural White Fairness Day Cream Za True White Day Cream SPF 20 PA ++ Kroppsbutikken Natrulift Firming Day Cream

Populært emne