Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Prøv Revayur Insta Shine Non-Sticky Hair Oil For Touchably Soft og Silky Hair! - VEKTTAP 2023
Prøv Revayur Insta Shine Non-Sticky Hair Oil For Touchably Soft og Silky Hair! - VEKTTAP 2023
Anonim

Revayur Insta Shine Non-Sticky Hair Oil

Hei flotte damer,

Jeg ble nylig surfet på internett og oppdaget et 2-i-1-produkt som sannsynligvis ingen må være oppmerksom på. Dette produktet tilhører merket 'Revayur'. Det virker på to måter: for det første som et serum for å tåle frizz når noen få dråper blir brukt. For det andre, som en perfekt hårolje som gir super skinnende og mykt hår etter bruk, når det brukes i stor mengde. La oss se hvordan denne serum-cum-oljen virket for meg.

Image
Image

Pris: Rs 105 for 100 ml.

Produktbeskrivelse Av Revayur:

 • En lett og ikke fettete, la på behandling av øyeblikkelig glans.
 • Forsterket med næring av Almond & Jojoba olje for å styrke håret.
 • Støtter hår styling, forbedrer håndterbarheten og bidrar til å kontrollere flyveveier og krusete hår.
 • Det genoppliver øyeblikkelig tørt, krøllete, krøllete, bølgete, kjedelige og skadede hår.
 • En rask og umiddelbar løsning for å gjøre håret strålende, mykt og satent.

Hvordan å bruke: Ta noen dråper på håndflaten, påfør håndkleetørket hår, fra rot til spiss for å gi et øyeblikk skinn på håret ditt.

Image
Image

Min erfaring med Revayur Insta Shine Non-Sticky Hair Oil:

Denne oljen var en av mine tilfeldige kjøp fra en nettbutikk. Det jeg fant ut var at det hevdet å være et serum; men resultatene av å bruke det over natten som en olje var også gode. Denne oljen kommer i en gjennomsiktig, svingete flaske, noe som gjør at vi spiser oss gjennom mengden som brukes opp. Den har en flip cap, slik at oljen ikke spilder ut.

Du kan ta så mye kvantitet som du trenger. Tekstur er lett og føles ikke tung når den påføres. Tekstur er for vannaktig, men perfekt som en olje. Jeg brukte 3-4 dråper som de instruerte, men på en måte gjorde det håret klebrig og ga det et fet utseende. Men det gode poenget var at det helt tømte bort mine frie endestykker og tørrhet fra håret. Da jeg rørte på håret mitt, føltes det veldig mykt og silkeaktig. Så jeg begynte å bruke den som en olje. Jeg bruker den en time før du vasker håret mitt eller holder det over natten. Neste dag når jeg tar et hodebad, ser håret mitt mykt, skinnende og blendende ut.

Denne oljen har en god duft som er den beste delen av det. Duften er som bare blomstrede friske solsikker. Det er veldig attraktivt for nesen, men det kan også være overstyrt til noen. Duften av oljen dveler på en stund og også etter vask, hvis sjampo og balsam er en mild luktende.

Samlet sett føler jeg at det er en fin olje som gjør håret ditt til å se sunt og skinnende, hver gang du bruker det. men bare midlertidig. Det hjelper ikke med hårvekst eller styrke, men gir bare midlertidige fordeler!

Image
Image

Pros av Revayur Insta Shine Non-Sticky Hair Oil:

 • Et svært rimelig produkt
 • Fungerer som en serum cum olje for hår
 • Emballasjen er reisevennlig og lekker ikke
 • Den har en vakker og forfriskende duft av friske solsikker
 • Det helmer fullstendig tørrhet og frizz
 • Det gjør håret ekstremt mykt og silkeaktig når du bruker det
 • Gets vasket av i gang, i tilfelle du bruker den som en olje

Ulemper med Revayur Insta Shine Non-Sticky Hair Oil:

 • Det virker ikke som et serum for håret mitt fordi håret mitt er veldig tynt
 • Et gjennomsnittsprodukt; Vi har bedre oljer og serumer der ute
Image
Image

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Revayur Insta Shine Non Sticky Hair Oil?

Umm ikke egentlig! Det er fordi håret mitt er veldig tynt, og denne oljen virker ikke som et serum på mitt halte hår. Det ser faktisk ut som jeg har oljet håret mitt. Det gjorde en ganske god jobb som en olje; men ja jeg har min hjemmelagde olje som fungerer langt bedre.

IMBB Rating: 3.2 / 5.

Konklusjon: Dette vil fungere bra for taming frizzy hår. Men dette vil bare fungere for folk med hår som hadde god volum. Folk med tynt hår bør unngå det fordi det faktisk vil gjøre det ser fet ut!

Maricos hår og omsorg, ikke klebrig hårolje Bajaj mandel dråper ikke klebrig hår olje med vitamin E Parachute Advanced Aftershower Non-klebrig Cream Anti flass Parachute Advansed Aftershower Non-sticky Cream Streax Perfect Shine Hair Serum L'occitane Reparere Shine Hair Mask for tørt og skadet hår Hår og pleie Silke n Shine Best Hair Serums Tilgjengelig i India Revayur Crack Healing Cream RevAyur Acti Moist Body Care Cream L'oreal Professionnel Shine Perfekt Serum Liss Ultime The Body Shop Kokosolje Shine

Populært emne