Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder Compact For En Radiant, No-Makeup Look - KROPP 2023
Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder Compact For En Radiant, No-Makeup Look - KROPP 2023
Anonim

Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder Compact

Selv om jeg ikke var en veldig høylysperson, da min venn tilbød seg å gi meg denne Powder Compact, som hun fikk som en gave med en av hennes kosmetikkordre, kunne jeg ikke nekte det, og siden det var fra Laura Mercier, det var enda mer attraktivt for meg! Jeg hadde store forhåpninger fra dette produktet som det er min første Laura Mercier … vennligst les videre for å finne ut hvordan det gikk.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Når mote og skjønnhetsinnsidere ble bedt om å nevne en av de mest talentfulle sminkeartistene i dag, var det Laura Mercier uten å nøle. Mercier er kjent for sitt varemerke 'Flawless Face', og hennes sminkelinje som gjør at du kan oppnå ditt fulle skjønnhetspotensial, en verdenskjent maler-omvendt kunstner.

Image
Image

Hva det er: Et ultralett baket ansiktspulver som gir naturlig farge med myk matt utstråling.

Hva det gjør: Våkn opp huden, og gi naturlig farge med strålende, sunn glød for et feilfritt, ingen sminkeutseende. Den rene, byggbare dekning lar deg tilpasse gløden din, mens den moderne, flerdimensjonale mattefinishen gir et snev av myk lysstyrke. Bronse nyanser gir en nøytral varme i varierende intensiteter. Den ultra-lette formelen føles vektløs på huden og påføres jevnt og blander uten problemer. Den glatte, silkeblå, fløyete tekstur føles behagelig, mens den slitesterke formelen varer opptil åtte timer og forblir fargesiktig uten oksidasjon for jevn slitasje. Hver flis er håndblandet med en unik design.

Image
Image

Hva annet du trenger å vite: E-vitamin er en kraftig antioksidant som bidrar til å beskytte huden mot effektene av frie radikaler. Jojoba olje er fuktighetsgivende og hjelper myke huden. Sfæriske pulver gir økt komfort og bøyelighet. Denne ikke-støvete, ikke-tørrende formelen er dermatologistestet, duftfri og passer for alle hudtyper, selv sensitive.

ingredienser: Mica (Ci 77019), Talc, Nylon-12, Dimetikon, Isopropylpalmitat, Polysorbat 20, Akrylamid / Natriumakryloyldimetyltauratkopolymer, Magnesium Aluminiumsilikat, Octyldodecyl Stearoylstearat, Cetearyl Etylheksanoat, Isoheksadekan, Kaprylyglykol, Sorbitanstearat, Natriumdehydroacetat, Fenoksyetanol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje, Tocopherylacetat, Polysorbat 80, Hexylenglykol, Lauroyllysin, Sorbitanoleat, Tinnoksid, Kalsiumnatriumborosilikat, Syntetisk Fluorflogopit, Kalsium Aluminiumborosilikat, Silika. Kan inneholde (+/-): Ci 77891 (Titandioxid), Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 (Iron Oxides).

Image
Image

emballasje: Høylyset kommer i en brunaktig svart kompakt beholder, som de fleste kompakte pulverene gjør og har skyggenavnet og andre detaljer nederst.

Tekstur: Highlighter er veldig finmalt og ser ikke ut til å være skandaløst selv om dagen reflekterer lys og gir en sunn glød til min kjedelige og aldrende hud.

Pris og antall: $ 38 for 0,26 oz @ Sephora.

Hvordan å bruke: Foreslått bruk - Bruk vinklet kinnfargebørste, trykk lett på kuppellyset som dekker alle kanter på børsten. Trykk av overflødig produkt. Bruk avsmalende hode av penselen, søk over de høye punktene i ansiktet: kinnben, nesesenteret, Cupidens bue og toppen av pannen.

Image
Image

Min erfaring med Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder Compact:

Jeg har alltid følt at highlighters og bronzers ikke utfyller våre indiske hudfarger, så kanskje på grunn av at de fleste av de ledende merkene er vekk unna å slippe dem i India. Jeg har brukt Inglot Luminous Fluid som ligner på Benefit 'Moonbeam', men jeg kommer ikke ut for det så ofte.

Da min venn fortalte meg at hun hadde bestilt mange produkter og hun fikk et par gaver ved kjøp, var dette produktet en blant dem. Hun sa at det ikke er noe for henne, siden det aldri ville bli brukt og bli kastet bort, og så kom jeg til hennes redning.

Den bakte kraften er veldig finmalet og luminescerende uten å være OTT. Jeg var litt opptatt av å se at mange produkter klamret seg på hetten, men jeg antar at det kan ha blitt forårsaket under transitt. Jeg har brukt dette på mine høye punkter i ansiktet, i tillegg til en pennelyser og det virker utrolig uten problemer, gir en silkeaktig glød til huden.
Den bakte kraften er veldig finmalet og luminescerende uten å være OTT. Jeg var litt opptatt av å se at mange produkter klamret seg på hetten, men jeg antar at det kan ha blitt forårsaket under transitt. Jeg har brukt dette på mine høye punkter i ansiktet, i tillegg til en pennelyser og det virker utrolig uten problemer, gir en silkeaktig glød til huden.

Slitetiden varierer fra 4-5 timer og fader jevnt, men går bort med kremaktig rengjøringsmiddel. Det er ingen lukt til det, og det er bra for følsomme neser. Jeg har skyggen # 1 og jeg kan se på Sephora nettsted at det er totalt 4 nyanser av det og det er veldig bra for alle hudfarger. Så langt liker jeg det og bruker det ofte. Jeg bruker RT-ekspert-ansiktsbørsten til å påføre dette, og det blander på ingen tid å gi en sunn glød til huden min, siden det er så fint uten noe skummel skimmer, det ser aldri høyt ut … Jeg elsker det.

Image
Image

Fordeler med Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder Compact:

  • Gir en sunn glød til huden.
  • Veldig fint frøet.
  • Look er veldig naturlig på huden.
  • Kan brukes som en benbenlampe eller midt på lokkbelysningen.
  • Har lagt til vitamin E og jojobaolje.
  • Flott for alle hudtyper.
  • Det er 4 nyanser å velge mellom.

Cons av Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder Compact:

  • Dyrt.
  • Boksen blir rotete med pulver inni (noen tips er velkomne)
Image
Image

IMBB Rating: 4/5.

Anbefaler jeg Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder Compact?

Ja, det er et godt produkt å se bra ut med naturlig sminke samt fester og kvelder.

Image
Image
Image
Image

Laura Mercier Secret Brightening Powder Lotus Herbals Pure Radiance Matt Glow Daily Foundation SPF 20 Lotus Herbals Pure Radiance Natural Compact SPF 15 Lakme Radiance Compact Lakme Perfect Radiance Day Cream Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Day Creme Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Compact Lakme Absolutt Bakte Blushes-Day Sheer, Day Blushes Kroppsbutikken baket til å blusseste koraller, petalprøver, bilder Milani Baked Blush - 03 Berry Amore Leger Formel Våt / Tørr Øyeskygge - Bakt Havremel

Populært emne