Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Body Shop Double Ended Blackhead Remover Review - VEKTTAP 2023
Body Shop Double Ended Blackhead Remover Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Body Shop Double Ended Blackhead Remover Review

Jeg har nesten aldri forlatt The Body Shop butikken uten å plukke noe. Alt jeg har prøvd herfra er en perle, og dette verktøyet er ingenting mindre enn det. Til å begynne med, da jeg så dette i butikken, ønsket jeg å plukke den opp umiddelbart. Men siden jeg ikke var sikker på om jeg kunne bruke det bra, gjorde jeg det ikke. Jeg dro hjem og sjekket ut noen nettsteder om hvordan jeg brukte den, hvoretter jeg gikk tilbake til butikken for å kjøpe den. Les videre for å vite hvorfor du kanskje vil eie denne!

Image
Image

Påstander:

En praktisk enhet for å holde porene dine fri for hudormer og flekker.

Hvordan å bruke:

Velg enden som passer best for størrelsen på blackhead eller blemish. Plasser enden rundt midten av blackhead eller blemish og trykk forsiktig ned for å trekke den ut.

Pris: $6

Min erfaring med Body Shop Double Ended Blackhead Remover:

Jeg får ikke blackheads i det hele tatt, men jeg får litt whiteheads på nesen og kinnene. Jeg er ikke en fan av ansiktsbehandlinger på salonger på grunn av altfor mange grunner (salong tanter som opptrer som en hudlege, salong tanter tvinger deg til å kjøpe sine produkter, noen?: P). Jeg liker å ta den enkle ruten, som innebærer rensing, skrubbing, utvinning, masking, fuktighetsgivende og til slutt avslappende! Dette ekstraksjonsverktøyet har en liten og en stor comedone-fjerner, festet i begge ender. Siden den er laget av rustfritt stål, er det ganske solid. Før jeg begynner å trekke ut, legger jeg et varmt, vått håndkle på ansiktet mitt i noen minutter, for å åpne porene og lette hele prosessen. Så fortsetter jeg å bruke den mindre enden av verktøyet for å fjerne alle whiteheads. Det utfører en utmerket jobb, siden jeg alltid er igjen med glatt hud etter at jeg er ferdig bortskjemt meg selv. Jeg har aldri brukt den større enden, siden det ser ut til at jeg kan gjøre skade på huden min hvis jeg bruker for mye press med det. Etter at jeg er ferdig med å bruke den, sørger jeg for å dype den nøye før jeg lagrer den bort. Det eneste jeg ser her er at jeg ikke har en oppbevaringsbeholder for å plassere dette. Jeg plasserer det bare i plastpakken som dette kom inn da jeg kjøpte den. Før du utfører utvinning på egen hånd, foreslår jeg at du ser noen opplæringsprogrammer. Hvis det gjøres uheldig, kan dette skade huden og føre til arrdannelse. Det er et veldig praktisk skjønnhetsverktøy, og jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet.

Image
Image
Image
Image

Pros fra Body Shop Double Ended Blackhead Remover:

 Fjerner effektivt hudormer og whiteheads.  Robust, vil ikke bryte.  Lett å bruke.  billig.  Kan brukes på ubestemt tid.

Ulemper ved Body Shop Double Ended Blackhead Remover:

 Ingen oppbevaringsbeholder levert.  Kan skade huden hvis det brukes for mye trykk.

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg kjøpe eller anbefale Body Shop Double Ended Blackhead Remover?

Ja! Det er et praktisk verktøy som du kan bruke hjemme når du ikke har tid til å gå til en salong. Helt verdt det, vurderer prisen!

Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor hvis noen av dere hadde en sjanse til å prøve dette produktet. Bli velsignet lovlies: *

Tips for Blackhead fjerning Bare Essentials Pimple & Blackhead Remover Needle & Loop Review Vega Black Head Remover Review Kroppsbutikken Satsuma Kroppsmørk og såpeanmeldelse Kroppsbutikken Kakaosmørkroppsmørk Review

Populært emne