Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Aura Cacia Tamanu Oil Review - KROPP 2023
Aura Cacia Tamanu Oil Review - KROPP 2023
Anonim

Aura Cacia Tamanu Oil Review

Jeg oppdaget Tamanu olje da jeg lette etter naturlige måter å produsere kollagen, for å forynge huden og spesielt helbrede forårsaket på grunn av akne. Den vanlige måten å behandle arr på er ved bruk av retinoid, dermabrasion, fraksjonal laser osv. Jeg har noen pitted arr, som jeg syntes å bruke et ublu beløp, ikke virker levedyktig. Les videre for å finne ut hvordan Tamanu olje kom til min redning!

Image
Image

Påstander:

Aura Cacia 100% ren organisk tamanu olje er bærekraftig hentet fra nøtter av tamanu-treet. Smaragdgrønn tamanuolje fremmer sunn hud. Tamanu olje inneholder et tett utvalg av kraftige antioksidant essensielle fettsyrer og er uunnværlig for å fremme hudens livskraft.

Veibeskrivelse: Bruk som kropps- eller hudpleieolje, et nærende hår og hodebunnsmassasje eller for å myke og nærme tørr hud. Nyt fordelene med Aura Cacia essensielle oljer ved å legge 1-2 dråper essensiell olje til hver pumpe av tamanu i håndflaten.

Ren, jomfru tamanuolje kan skille eller danne lag når den står stille eller hvis den er utsatt for kalde temperaturer. Plasser den forseglede flasken i varmt vann og varme til 115 grader Fahrenheit, og så rist flasken. Ikke mikrobølgeovn. Oppbevares på et kjølig, tørt sted.

Foreslåtte bruksområder: Bruk som kropps- eller hudpleieolje, et nærende hår og hodebunnsmassasje eller for å myke og nærme tørr hud.

Produktnotater: Den duftende, nøtede aromaen av tamanuolje har blitt brukt som hudpleieolje og nærende hårfjerning i århundrer av sørlige Stillehavet innfødte.

Pris og antall: $ 15.99 for 1 fl. Oz.

Hovedinnhold: Organisk Tamanu (CalophyllumInophyllum) Frøolje

Image
Image

Min erfaring med Aura Cacia Tamanu Oil:

Jeg begynte å bruke dette, i tillegg til Rosehip Oil, for omtrent seks måneder siden da jeg hadde en akutt episode med akne. Heldigvis var de ikke den cystiske typen, men de var vedvarende og ville etterlate seg merker og arr igjen. Siden jeg er en troende på naturlige måter å behandle noen sykdom, gjorde jeg mye forskning før jeg fant dette og bestemte meg for å gi det et skudd.

Den grønnfargede oljen kommer i en praktisk pumpeflaske og har en tydelig nikkel lukt. Jeg var ikke en fan av lukten, men jeg har blitt mye mer komfortabel med det nå. Det er tykt og fettete, ganske i strid med Rosehip-oljen. Jeg begynte å massere en pumpe av denne blandet med en pumpe av Rosehip olje, hver kveld før jeg sov. Jeg gjorde det veldig jevnlig i en måned, hvor jeg la merke til at jeg ikke fikk nye pimples, men de gamle, sammen med merker og arr, syntes fortsatt å forbli. I de følgende månedene var jeg ikke regelmessig med regimet, men jeg var konsistent. Jeg ble også mye mer klar over hva jeg satte i kroppen min og begynte å bli litt mer helse bevisst. Min hud endret seg gradvis. Om kvelden ville jeg sette dette, jeg ville våkne med et ansikt som var så mykt, næret og glødende. Til slutt, bortsett fra bare en eller to svært små kviser, ble huden min tydeligere, men jeg hadde fortsatt mørke merker og noen arr. Jeg skjønte ikke hvor gøy dette var før jeg ble tvunget til å bruke dette regelmessig med Rosehip-oljen (jeg sprang ut av nattkremet mitt). I løpet av 3 uker har merkene blitt helt borte, og størrelsen på arrene har vist seg å redusere. Jeg kan ikke gi hele kreditt til Tamanu-olje ved å hjelpe meg å helbrede huden min, men jeg kan heller ikke regne ut det heller. Jeg skal fortsette å bruke denne og Rosehip-oljen til jeg finner noe annet å slå det! Dette er magi med mange fordeler, hvorav de fleste har blitt uthevet i mitt forrige innlegg. Av og til elsker jeg å bruke det på tipsene til håret mitt som et serum.

Hvis du ønsker å begynne å bruke dette, må du definitivt gi det litt tid. De fleste av proffene er akkurat som Aura Cacia Rosehip-oljen. Det tok meg rundt seks måneder før jeg kunne bekrefte dette en HG! Siden prosessen er så gradvis, er det vanskelig å finne ut i begynnelsen om det går til og med. Men tålmodighet er nøkkelen her mine venner 😀
Hvis du ønsker å begynne å bruke dette, må du definitivt gi det litt tid. De fleste av proffene er akkurat som Aura Cacia Rosehip-oljen. Det tok meg rundt seks måneder før jeg kunne bekrefte dette en HG! Siden prosessen er så gradvis, er det vanskelig å finne ut i begynnelsen om det går til og med. Men tålmodighet er nøkkelen her mine venner 😀

Pros av Aura Cacia Tamanu Oil:

 Gjør huden myk, smidig og glødende.  Hjelper med å forhindre dannelse av ny akne.  Bidrar til å redusere akne merkene gradvis.  Bidrar til å redusere pitted acne arr gradvis.  Fuktighetsgivende.  Kan brukes som natteserum.  Kan brukes som hårserum.

Ulemper med Aura Cacia Tamanu Olje:

 Tilgjengelighet.  For noen kan lukt irritere.  Litt fettete, men skinnet forsvinner etter en tid.

IMBB Rating:

5/5

Ville jeg kjøpe eller anbefale Aura CaciaTamanu Oil?

Absolutt ja! Hvis dette ikke er magisk, vet jeg ikke hva som er: p Dette er ikke bare ment for akne utsatt hud, men også for alle som ønsker å holde huden så ungdommelig, uten å gå under kniven! Damer, her er en total keeper!

Snoe Beauty Hair Heroes med Intense Argan Oil Marokkansk oljebehandling

Populært emne