Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Coloressence Vanntett Eye Liner Pencil I Mørk Blå: Fall In Love With This Perfect Midnight Metallic Blue! - HUDPLEIE 2023
Coloressence Vanntett Eye Liner Pencil I Mørk Blå: Fall In Love With This Perfect Midnight Metallic Blue! - HUDPLEIE 2023
Anonim

Coloressence Vanntett Eye Liner Pencil In Dark Blue

Hei jenter,

I dag vurderer jeg en Dark Blue Eye Liner-blyant fra Coloressence. 2014 kommer nesten til slutt, det er trist at året har gått så fort! I fjor denne gangen ble jeg koblet til IMBB, og leser alle dine flotte anmeldelser. Det var i februar i år at jeg skrev mitt første innlegg på IMBB, dvs. hvordan å gjøre ansiktsbehandling hjemme, siden da har jeg hatt nytte av å skrive vurderinger. Uansett, jeg kjøpte denne øye blyanten tenker på å ha det på nyttårsaften, jeg vet at det er for tidlig å bestemme, men da, hvorfor ikke! La oss komme til anmeldelsen!

Image
Image

Pris: 225 INR.

Produktbeskrivelse og ingredienser:

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Coloressence Vanntett Eye Liner Pencil In Dark Blue:

emballasje: Alle disse øyelyspennene kommer i lignende emballasje av papp og plast, med en jente som stirrer på deg. En ting jeg la merke til om denne jentens øyne er, uansett hvilken vinkel du ser på henne, det ser ut til at hun stirrer på deg? Nei, egentlig!

Kommer tilbake kommer linerpenningen med en fin stor skjærer, et pluss for meg, fordi jeg pleier å miste de små. Trelegemet av blyanten er i samme farge som produktet, slik at det blir mye lettere å finne det. Plasthetten passer perfekt. Samlet reisevennlig, elegant og kompakt emballasje.

Image
Image

Farge & pigmentering: Kan vi bare tilbringe et øyeblikk for å beundre fargen på denne øye blyanten? Helt forelsket i metallisk blå farge. Det er som Midnight Blue, men enda bedre på grunn av metallfinishen. Helt elsker det! En sveipe overfører ikke nok farge, men tre swipes gir den vakre mørkblå metallic farge. Pigmenteringen er veldig byggbar som du kan se på bildet.

Tekstur: Tekstur er ikke kremaktig, men den glir veldig jevnt. Tipset er fint og sterkt. Det smuldrer ikke eller smelter når du søker. Det slår heller ikke eller dra. Jeg skulle ønske det var bare litt kremere, men ikke noe imot. Jeg liker måten den er. Det trenger omtrent 30 sekunder å stille inn, etter at det er vanntett og flekkfast.

Oppholdsstyrke: Disse blyanter har en fantastisk oppholdsstyrke på mer enn 5 timer. Det smelter ikke i det hele tatt etter innstillingen. Det vaskes ikke lett med såpe og vann. Det fades etter 6 timer, men det er helt greit.

Image
Image

Pros av Coloressence Vanntett Eye Liner Pencil In Dark Blue:

 • Fargen!!! Elsker det.
 • rimelig
 • Vanntett
 • Langvarig
 • Flammesikker
 • Blyant er slank, reisevennlig og ser bra ut
 • Byggbar pigmentering
 • Inneholder ricinusolje og bivoks
 • Lett tilgjengelig online og i skjønnhetsbutikker
 • Sharpener gitt

Cons of Coloressence Vanntett Eye Liner Pencil In Dark Blue:

 • Plastdekselet på kroppen er tøft å fjerne
 • Tekstur kan ha vært litt mer kremaktig
Image
Image

IMBB Rating: 5/5.(Jeg kommer ikke til å kutte poeng for tekstur fordi det glir jevnt likevel)

Endelig dom: Definitivt en må kjøpe. Fargen er bare perfekt midnatt metallisk blå, byggbar, vanntett, flekkbestandig, langvarig etc etc. Du bør definitivt kjøpe dette! Du kan bruke den som en øyenskygge for smokey eye eller kan bruke det på egenhånd, det vil se så bra ut!

Image
Image

Coloressence Pearl Effect Eyeshadow Pencil i elektrisk blå Coloressence Pearl Eyeliner i Royal Blue Coloressence Premium Shades Eye Pencil - Mørkegrønn Bourjois Contour Clubbing Vanntett Eyeliner Pencil - Blå Neon Lakme Glide On Eye Color - Påfuglgrønn Prøv Coloressence Water Proof Eye Liner blyant i Påfuglblå For En Stolt Påfugl Look! Revlon Eyeliner Pencil Aqua Blue Revlon Colorstay One Stroke Definerer Eyeliner Blooming Blue Chambor Eye Tattoo Liner - ET 02 Navy Blue Gjøre opp for evig Aqua Eyes Vanntett Eye Liner Pencil 7L Turkis og 3L Iridescent Navy Blue

Populært emne