Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Bath and Body Works Sea Island Bomull Fine Fragrance Mist Review - SKJøNNHET 2023
Bath and Body Works Sea Island Bomull Fine Fragrance Mist Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Bad og Kroppsarbeid Sea Island Cotton Fine Fragrance Mist

Hei vakre mennesker!

Det var en begivenhetsrik uke for meg. Jeg nevnte i mitt forrige innlegg at jeg var opptatt med å hjelpe vennene mine med å handle for deres tur til India. Vi kjøpte tonn og tonn ting til venner og familie, det var så mye moro, men det var veldig tungt på lommen også. I går gjorde jeg en lang tur til Houston for å se dem av, unødvendig å si jeg fikk veldig følelsesmessig som de vil alle være borte i 40 dager, og jeg vil være her alene av meg selv, men jeg antar jeg kan gjøre det bra med en liten stund alene.

Image
Image

Fortsett, her er en gjennomgang av Bath and Body Works duft, jeg mottok som gave fra en av mine nære venner. Denne varianten er ikke ny og har vært der en stund, men nå har den blitt litt sterk og emballasjen har blitt gjort mer attraktiv og reisevennlig.

Produktbeskrivelse:

En skarp, ren duft inspirert av ren hvit bomull som flyter i frisk havsluft.

Hva det hevder:

Avslappet sprut eller lett spritz din favoritt duft, uansett vil du bli forelsket ved første tåke! Vår nøye utformede flaske og sofistikert pumpe gir god dekning mens konditionering aloe-tåke nærer huden for den letteste og mest forfriskende måten å duft!

Pris:

$ 14 for 236 ml

Jeg tar på bad og kroppsarbeid Sea Island Cotton Fine Fragrance Mist:

Først og fremst elsker jeg å gå til Bath and Body Works Store fordi butikken er alltid pyntet så smakfullt at det bokstavelig talt legger deg til å komme inn og kjøpe noe. Spesielt i høytiden, ser butikken ut som julemannens juleverksted. Det er også alltid en søt SA for å hjelpe deg. De er veldig tålmodige og gjør at du prøver mange dufter fra hverandre til du finner det du søker.

Jeg pleier å gå for friske, naturlige og milde dufter. Den typen som ikke er for heady, men som gjør at deres tilstedeværelse føltes. Etter å ha prøvd noen, velger jeg denne og min venn (som ga det til meg som en gave) med stor godkjenning av det. Jeg sprayer det lett på klærne og nakken for å oppnå ønsket intensitet. Imidlertid forsvinner det dessverre til et punkt der jeg bokstavelig talt må grave mine lyktige sanser for å lukte det på klærne mine. Men det forblir fortsatt på klærne mine, men definitivt holder meg ikke en hel dag. På den lysere siden er duften veldig frisk og får meg til å føle at jeg er på en strand, puster inn frisk, naturlig luft og er veldig tiltalende.

Image
Image

Fordeler med bad og kroppsarbeid Sea Island Cotton Fine Fragrance Mist:

• Robust og pen emballasje. • Stabil spritm mekanisme. • Veldig fin frisk duft. • Ikke veldig dyrt spesielt hvis det er kjøpt i feriesesongen. • Lett tilgjengelig online eller i butikkene.

Image
Image

Ulemper med bad og kroppsarbeid Sea Island Cotton Fine Fragrance Mist:

• Fader seg bort til slutt.

Ville jeg tilbakekjøpe Bath og Body Works Sea Island Cotton Fine Fragrance Mist?

Nei, spesielt for hva det koster. Jeg ville se etter andre merker som har langvarige dufter

IMBB-vurdering:

3/5

Forest Essentials Body Mist i Rose and Cardamom Kroppsbutikken Marokkansk Rose Body Mist Kroppsbutikken Moringa Body Mist Bad og kroppsverk Beautiful Day Fine Fragrance Mist Bad og kroppsarbeid Sensuell Amber Fine Fragrance Mist Bad og kroppsarbeid Twilight Woods Fine Fragrance Mist Bath & Body Works Cool Kokos Surf Fine Fragrance Mist

Populært emne