Hei, skjønnheter! På dager når du bare ikke har lyst til å gå på treningsstudioet, kan søte og stilige aktive klær fungere som den trengte trenden for å komme deg i gang. Spesielt med treningsutstyr blir mer og mer fasjonabelt, er det vanskelig å motstå å være det kull-verdige treningsøyet candy. Så her er en kompilering av super søt og trendy aktiv slitasje for å komme i gang.

Væske leggings

Disse har grepet noen reell oppmerksomhet. De kan være paret med avlinger, topper eller til og med en sportsbøtte hvis du tør.

Galaxy leggings

De bringer den øyeblikkelige look-at-me-faktoren til noe antrekk hvis det bæres på den riktige måten. Hold resten av antrekket enkelt for å unngå faux pas.

Strappy sports bra

Sportsbras kommer i forskjellige stiler og mønstre. For å legge til et glimt av glam, gå for en strappy.

Ombre leggings

Hvis du elsker ombre mote, så vil du definitivt elske dette. Du kan gå et skritt videre med ombre leggings som har et snev av neon. Pass på at du ikke overdriver antrekket.

Ermeløs hettegenser

Denne er perfekt for vårsommer. Det gir deg akkurat den rette mengden varme og du ser fortsatt elegant ut.

Pastellfarger

Pastellfarger skrik våren. Hvis du legger til pastellfarger i antrekkene dine, vil du legge til den 'oomph'-faktoren en hvilken som helst dag.

Gå Matchy matchende

Jeg kan ikke understreke kulheten til matchende klær når det er gjort den riktige måten.

Pop farge sko

Hvis du planlegger å gå i svart-hvitt med antrekket, kan du legge til en farge med det med skoene dine! Hvert merke tilbyr noen fantastiske, men du kan også velge dupes.

Sidecut muskel tank og shorts

Vis riktig mengde hud med en sideskjærende muskel tee eller tank. Du kan leke med farger og utskrifter mens du viser ut den trykte sportsbaren.

Paneled leggings

På dager når du ikke føler deg som iført shorts, kan du velge å legge inn paneler i leggingen.

Fermented Hudpleie - Den nyeste koreanske hudpleie-trenden 7 triks for å finne et perfekt stykke klær hver gang Super stilig trenings klær Stil opp din treningsdrakt 10 tips for alle som er redd for å gyme Hårpleie for Gym Goers Alt om ansikt Gym Tips hver nybegynner trenger å vite før du treffer treningsstudioet

Bildekilde: 2, 3

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: