Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Filosofi Miracle Worker Overnight for Miracles! - SKJøNNHET 2023
Filosofi Miracle Worker Overnight for Miracles! - SKJøNNHET 2023
Anonim

Filosofi Miracle Worker Overnight

Hiya jenter !!

Hvordan har du det? Nyt vintrene? Her med regnet har Dehraduns vintersesong kommet i full kraft! Forventer litt snø også i Mussoorie. Så nå siden GOSF-galskapen er nesten over: P, kan jeg endelig skrive en anmeldelse med litt ro i sinnet. OK så i dag vurderer jeg et produkt som jeg fikk ved en feil! Ja en feil ved et internasjonalt nettsted, da jeg hadde bestilt et annet produkt fra filosofien, men fikk dette i stedet, og så langt elsker jeg den feilen

Image
Image

Om filosofien Miracle Worker Overnight:

Mirakuløse morgen begynner om natten. Mirakelarbeider over natten tilbakestill, anti-rynke fuktighetskrem fungerer i perfekt harmoni med nighttime foryngelse sykluser for å hjelpe synlig nullstille alderen på huden din. Den har et unikt tilbakestillende kompleks og sjeldne marine alger-ekstrakt for å hjelpe målpredende proteiner, mens kraftige peptider og neste generasjons vitamin c hjelper til med å støtte naturlig kollagen.

* i de øvre lagene av epidermis.

Pris: $68

Qt: 60 ml

Image
Image

Min erfaring med filosofi Miracle Worker Overnight:

Dette er første gang jeg bruker et filosofiprodukt. Etter å ha lest alle rave vurderinger av Miracle Worker-serien, og de høye påstandene fra selskapet, hadde jeg høye forventninger. Jeg har denne ekstremt tørre huden i Winters (som blir tørkombi på sommeren). Min FE Date og Litchi-krem var i ferd med å være over, men jeg ville ikke kjøpe den igjen, da det ikke ga meg nok fuktighet nå når temperaturen virkelig har gått ned. Så jeg tok sjansen ved å investere i Filosofi Miracle Worker Overnight, og jeg kan ikke fortelle deg hvor glad jeg er.

Image
Image

Denne off-white krem med en fløyelsaktig soufflé tekstur (veldig mye som FE en, hvis du har brukt den) kommer i enkel svart krukke, som ser ganske tiltalende ut. Den leveres med en lett å åpne tetning (jeg har ikke tatt den helt av, da jeg skal reise mye denne måneden). Kommer tilbake til tekstur, selv om det føles ganske lett, er det en kraftig fuktighetskrem! Med FE-en måtte jeg bruke en olje eller et serum under, men denne jeg bare slenger på et rent ansikt. Den absorberer seg som magi, uten oljemasse følger. Hud er klumpete og friske. Jeg mener jeg er overrasket over hvordan det er så utrolig fuktighetsgivende, men gjør ikke huden min oljeaktig, eller kanskje er huden min så tørst på slutten av dagen! Den kan skryte av marine alger som er en naturlig fuktighetskrem som forbedrer hudens barrierefunksjon og hjelper det med å beholde vann. Nå blir denne krem markedsført som en kraftig anti-aging krem, med noen unike alders-tilbakestillingskompleks, neste generasjons vitamin C og ganske omfattende ingrediensliste. Nå er C-vitamin et svært ustabilt middel og oksiderer raskt når det kommer i kontakt med luft, noe som gjør den ineffektiv. Men de nye genetiske C-vitaminderivatene er mer stabile og kraftige kollagen syntese boostere. Jeg har ikke rynker for den saks skyld, men ja jeg har solspots og jeg hater dem! C-vitamin regnes for å være et hudlysemiddel som surt i naturen, det har en eksfolierende effekt som langsomt fjerner døde celler.

Image
Image

Jeg vet ikke om noe annet løfte eller krav, men denne kremen exfolierer huden din. Tro meg! Årsaken er at jeg må gjøre denne ukentlige huden eksfoliering, spesielt av nesen min! Jeg kan fortsatt hoppe over ansiktet mitt, men nese … nei jeg kan ikke som jeg har denne blackhead-gruven på nesen min. Jeg har prøvd alt, fra high-end produkter til dadi maan k nuskhe, men ingenting fungerer! Men nå, selv etter 8 dager, er det ikke mye merkbarheter som de tidligere pleide å være.

 Og enda en ting, for første gang noen gang i ekteskapets historie, spurte mannen min: "Har du fått en ansiktsbehandling? Din hud ser så polert og fast? "😀 Han visste ikke om kremet! Så nå, jeg tror fast på mirakler!
Og enda en ting, for første gang noen gang i ekteskapets historie, spurte mannen min: "Har du fått en ansiktsbehandling? Din hud ser så polert og fast? "😀 Han visste ikke om kremet! Så nå, jeg tror fast på mirakler!
Image
Image

Hva jeg elsket om filosofi Miracle Worker Overnight:

  • Meget fuktighetsgivende, men ikke fet, gir en sunn følelse til huden, perfekt for ekstremt tørr hud.
  • Har en eksfolierende effekt, gjør huden veldig støtfri.
  • Har noen virkelig gode ingredienser (les listen en gang!); Det er den beste anti-aldrende nattkrem du kan ha hvis du har parket hud.
  • Åh! Jeg glemte duften 😛 Den har en tangy-fruktig deilig lukt 😀

Hva elsket ikke mye om filosofi Miracle Worker Overnight:

  • Heftig pris!
  • Gruven (en pumpe er alltid bedre).
  • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4.7/5

Ville jeg kjøpe Philosophy Miracle Worker Overnight?

Definitivt, anbefaler!

Filosofi Håper i en krukke SPF 30 Oljefri fuktighetskrem Filosofi Renhet Made Simple Deep Clean Mask Filosofi Bare slipp meg sminkefjerner Filosofi Renhet Made Simple Cleanser Filosofi Renhet Made Simple Facial Cleansing Cloths Filosofi Pure Grace Shampoo Bath and Shower Gel Filosofi Håper i en stick fuktighetsgivende leppebalm Slik får du ungdommelige hender Økologisk Surge Overnight Sensation Night Cream Garnier Skin Naturals Light Overnight Fairness Cream Damens Age Miracle Overnight Repair Dream Night Cream Jergens Overnight Repair Lotion

Populært emne