Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

L'Oreal Paris Extraordinaire av Color Riche Liquid Lipcolor - Ruby Opera er en Feisty Festive Red Lip Gloss! - UTSEENDE 2023
L'Oreal Paris Extraordinaire av Color Riche Liquid Lipcolor - Ruby Opera er en Feisty Festive Red Lip Gloss! - UTSEENDE 2023
Anonim

L'Oreal Paris Extraordinaire av Color Riche Liquid Lipcolor-Ruby Opera

Jeg har vært en lojal fan av L'Oreal Skin and Hair Care, men prøvde aldri sminkeprodukter før min venn gav denne leppefargen til meg. Jeg har en viss komfortsone på bestemte ting, og jeg finner det vanskelig til tider å utforske nye ting på grunn av det. Å prøve denne leppestiften var bare den slags situasjon. La oss ikke forsinke mer og begynne gjennomgangen.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Den ultimate raffinement for de mest perfekte leppene noensinne. Color Riche Extraordinaire inneholder fem dyrebare mikrooljer for å skape det perfekte leppesultatet i et luksuriøst komfortabelt trinn: resurfaces og glatter leppene som en balsam, gir fargestimulering av en leppestift, og gir en lakkert 3-d-skinnende effekt av en glans. Den unike applikatoren er myk for å berøre og utformes for den mest nøyaktige applikasjonen på leppene hver gang.

Image
Image

ingredienser: Octyldodecyl Neopentanoat, Trimetylsiloksyfenyl Dimetikon, Hydrogenert Polyisobuten, Hydrogenert Styren / Methylstyren / Indenkopolymer, Hydrogenert Polydecen, Hydrogenert Styren / Butadienkopolymer, Hydrogenert Castorolje Isostearat, Bis-Behenyl / Isostearyl / Fytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleat, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Cetyl Dimethicone, Silikasilylat, Pentylenglykol, Poly C10-30 Alkylakrylat, Kaprylylglykol, Syntetisk Fluorflogopit, Alumina, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-butylhydroksyhydrocinnamat, Kalsium Aluminiumborosilikat, Argania Spinosa Olje / Argania Spinosa Kjernel Olje, Tocopheryl Acetat, Camellia Oleifera Seed Oil, Rosa Canina Fruktolje, Capryl / Capric Triglyserid, Kalsium Natriumborosilikat, Magnesiumsilikat, Silisium, Tinnoksid, Nelumbium Speciosum Ekstrakter / Nelumbium Speciosum Blomst Extract, Parfume / Duft. Kan inneholde: CI 77891 / Titandioxid, Glimmer, CI 45410 / Rød 28 Lake, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, CI 15850 / Red 7, CI 45380 / Red 22 Lake, CI 15985 / Yellow 6 Lake, CI 19140 / Yellow 5 Lake, CI 42090 / Blue 1 Lake, CI 15850 / Red 7 Lake, CI 75470 / Carmine, CI 15850 / Red 6.

Hvordan å bruke: Bruk musen til å søke, og start i midten av overleppen. Arbeid fra midten til ytre kantene av leppene dine, etter kontur av munnen din. Deretter glir du over hele bunnen av leppen.

Pris og antall: $ 9,99 for 0,18 Fl oz (5,5 ml)

Image
Image

emballasje: Lipfargene / -glansene kommer i luksuriøse gullvesker, som ser veldig stilig ut med et lite gjennomsiktig rektangel, hvor man kan se skyggen fra utsiden. Doe-foot applikatoren er tykkere enn glansene jeg har brukt til dato, og er litt vanskelig å bruke. Det er ingen skarp lukt som mange andre glosser har, men det har svakt lukt, noe som ikke kan relateres til noe jeg har brukt tidligere

Tekstur: Glansen er super kremaktig og glatt og veldig hydrerende også.

Image
Image

Min erfaring med L'Oreal Paris Extraordinaire av Color Riche Liquid Lipcolor-Ruby Opera:

Jeg så først disse vakre leppefargene blir vurdert av vår egen nydelige Neetu, hun gjorde full rettferdighet til nyanser, og jeg likte å lese hennes vurderinger. Jeg lurte på om jeg ville kunne rettferdiggjøre denne skyggen, fordi den er så nydelig og festlig rød, jeg prøvde mitt beste, 🙂 hvile du bestemmer deg. Denne spesielle nyansen var begavet til meg av en kjære venn på Thanksgiving, og jeg er glad for at jeg fikk bruke en så vakker glans. Skyggen Ruby Opera er en mørk kirsebærrød med fine shimmer flecks som bare er synlige hvis du prøver å se veldig hardt ut i noens lepper. Han han 😉 Glansen er ikke veldig pigmentert, men det er bra for en glans.

Denne glansen er en av de mykeste og mest skinnende leppefargene jeg har brukt i svært lang tid. De gir så mye glans og fylde til leppene, at det gjør at du ser mye yngre ut enn du egentlig er. 😀

Prisen er så rimelig at det ikke er grunn til å klage, bortsett fra at det overfører mye og holder seg på leppene i bare ca 2-3 timer uten å spise noe. Thu, som har mat, ville redusere glansens oppholdsstyrke og re-application er et annet problem, fordi det etterlater en flekk.
Prisen er så rimelig at det ikke er grunn til å klage, bortsett fra at det overfører mye og holder seg på leppene i bare ca 2-3 timer uten å spise noe. Thu, som har mat, ville redusere glansens oppholdsstyrke og re-application er et annet problem, fordi det etterlater en flekk.

Et annet problem er at det bløder i løpet av minutter etter søknad på hjørnet av leppene mine selv om jeg bare snakker! Nå, hvordan kan jeg slutte å snakke? 😀 En liten concealer eller en leppepenn skal imidlertid løse dette. Neste kommer staven, som er for tykk for å få perfekte linjer. Du må bruke en børste, jeg gjorde det.

Bortsett fra disse mindre feilene, er dette en nesten perfekt glans for alle, og det også til en meget attraktiv pris, med nesten 16 nyanser å velge mellom.

Image
Image
Image
Image

Fordeler av L'Oreal Paris Extraordinaire av Color Riche Liquid Lipcolor-Ruby Opera:

  • Veldig skinnende.
  • Micro shimmers gjør det ser flerdimensjonalt ut.
  • Hydra.
  • Vakker emballasje.
  • God pigmentering for en glans.

Cons av L'Oreal Paris Extraordinaire av Color Riche Liquid Lipcolor-Ruby Opera:

  • Blør.
  • Moderat levetid.
  • Applicator er litt klumpete.
Image
Image
Image
Image

IMBB Rating: 4/5.

Anbefaler jeg L'Oreal Paris Extraordinaire av Color Riche Liquid Lipcolor?

Ja, jeg gjør det, for alle som elsker hverdagens blanke lepper.

Her er et bilde av Mini Haul fra NYX Soft Matte Lip Cream (Antwerpen / Ibiza / Marokko / San Paulo) Gi meg beskjed hvis du vil se en sammenligning mellom nyanser.
Her er et bilde av Mini Haul fra NYX Soft Matte Lip Cream (Antwerpen / Ibiza / Marokko / San Paulo) Gi meg beskjed hvis du vil se en sammenligning mellom nyanser.
Image
Image

L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Gloss - Coral Encore L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color i Molto Mauve L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color-Blushing Harmony L'Oreal Color Riche Lip Gloss i Rich Rose L'Oreal Color Riche Lip Farge - Wisteria Rose L'Oreal Paris Shine Caresse Pearl Sheen Lip Tint - Ruby Streetwear Mega Shine Lip Gloss - 1 Ruby Dazzle Lotus Herbals Seduction Lip Contour Definer Ruby Desire 51 Coloressence Mesmerizing Lip Color - Ruby Rust NYC Smooch Proof 16 HR Lip Stain - Rock On Ruby

Populært emne