Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

8 effektive måter å fjerne permanent tatovering - SMINKE 2023
8 effektive måter å fjerne permanent tatovering - SMINKE 2023
Anonim

Hei alle sammen,

I dag er jeg tilbake med et annet emne, og det handler om hvordan man fjerner en permanent tatovering. Tattoo har vært den nyeste mote i markedet, og hver og en av oss elsker å bli blekket. Imidlertid har hver fantasi en negativ effekt, og det gjør tatoveringen. En dårlig tatovering eller en feil tatovering på kroppsdelene kan få deg til å føle seg deprimert hele tiden. Den verste delen om tatoveringen er, det er vondt når det gjelder fjerning. Og annet enn dette problemet, er prosessen involvert i fjerning av en tatovering altfor dyr og tar mye tid.

Hvis du virkelig vil bli kvitt din permanente tatovering, er det flere måter å kvitte seg med.
Hvis du virkelig vil bli kvitt din permanente tatovering, er det flere måter å kvitte seg med.

1. Wrecking Balm:

Å bruke en ødeleggende balsam er en av de effektive løsningene for å fjerne permanent tatovering. Wrecking tattoo er et revolusjonerende produkt som er spesielt introdusert for å fjerne permanent type tatoveringer. Balsam bidrar til å bryte ned tatoverings pigment, men det er et stort negativt punkt å vurdere, det tar mye tid å behandle tatoveringen helt. Wrecking balsam påvirker tatoveringen sakte og kanskje du kan se resultatene først etter 6 måneders vanlig søknad.

Image
Image

2. Plastikkirurgi:

En av de populære og gamle metodene for å kvitte seg med en tatovering er ved å gjennomgå en plastikkirurgi. Dette har vært den raskeste måten å fjerne tatoveringen på, og det er billigere enn de andre behandlingene. Når du velger plastikkirurgi for tatovering fjerning, er et annet hudark graftet på din fortryllende tatovering. Imidlertid er kostnaden for plastikkirurgi avhengig av design og størrelse av tatoveringen som starter fra 10.000 og går opp til mer enn 1 lakh Rupees.

Image
Image

3. Laser Behandling:

En av de mest populære og viste teknikker for å fjerne permanent tatovering, bruker laserbehandlingen. Laserbehandlinger er ganske dyre, og det er også vondt. Men en positiv faktor å vurdere om denne prosessen er at resultatene er ganske tilfredsstillende. Når laseren er angitt på tatoveringen, hjelper det sakte med å bryte ned pigmentet. Imidlertid avhenger resultatene og varigheten av tatovering fjerning av størrelsen og utformingen av tatoveringen.

Image
Image

4. Saltskrubbe:

Ved hjelp av saltskrubbe kan det være lett å fjerne permanent tatovering. Ved hjelp av saltskrubbe involverer eksfoliering som bidrar til å fjerne tatoveringspigmentering på huden. Men dette er en sakte prosess hvor resultatene kun kan ses etter 6 måneder eller 1 år. Du bør skrubbe så mange ganger du vil, og sørg for at du ikke ender opp med å skade huden din.

Image
Image

5. Aloe Vera Gel for fjerning:

Ta en skje aloe vera gel og bland med Paederia Tomentosa og vitamin E (kun 2 kapsler). Nå bland dem sammen og gjør en tykk lim. Påfør denne limen på ønsket område og arbeid på tatoveringen i noen tid til E-vitamin blir absorbert av huden. Skyll av med varmt vann senere. Gjenta denne prosedyren flere ganger om dagen for å kvitte seg med tatoveringen på huden.

Image
Image

6. Bruk av sitron og salt:

Bruke sitron kan også bidra til å fade permanent tatovering på huden, takket være sin sure natur. Ta en sitron og klem ut juiceen. Nå tilsett 100g salt og bland riktig. Påfør denne blandingen på tatoveringen og masser den i 10-15 minutter. Når du er ferdig, vask av området med lunkent vann.

Image
Image

7. Profade Tattoo fjerning Cream:

Det finnes flere typer tatovering fjerning kremer tilgjengelig i markedet, og hvis du er ute etter det samme, er Profade Tattoo Removal Cream en ideell. Bruke Profade Tattoo Removal Cream kan bidra til å fade tatoveringen og hevder å fjerne den helt etter 7-9 måneder. Det er tre typer kremer involvert i dette settet hvor den første hjelper til å dumpe huden din, den andre bryter pigmentet av blekk på huden, mens den tredje hjelper med å fjerne den helt.

8. Bare sitron:

Bruk av sitron kan også bidra til å fungere godt på tatoveringen. På grunn av sure egenskaper som finnes i sitron, kan du bruke det hver dag til å bli kvitt tatoveringen helt. Bland noen C-vitamin tabletter med sitron og gni det hver dag på tatoveringen. Fortsett å gni tatoveringen til huden tørker og blir vanskelig.

Image
Image

8 mest effektive medisiner som øker hårveksten 8 enkle og effektive tips for å takle depresjon 8 Skjønnhet kjøper som har oppnådd kultstatusen Himalaya Herbals Tan Removal Orange Peel-Off Mask Aroma Magic Tan Fjerner Milk Pack Dos and Don'ts av øye makeup fjerning Ting du må vite om permanent sminke! Alt du trenger å vite om øyenbryn tatovering Permanent Lip Liner Tattoo Trend

Populært emne