Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Prøv Lakme 9 til 5 Crease-Less Creme Lipstick i Wine Order For A Pretty Pink Pout - SKJøNNHET 2023
Prøv Lakme 9 til 5 Crease-Less Creme Lipstick i Wine Order For A Pretty Pink Pout - SKJøNNHET 2023
Anonim

Lakme 9 til 5 Crease-Less Creme Lipstick i vinbestilling

Hei IMBBians,

Som jeg hadde nevnt i mine tidligere innlegg, kjøpte jeg to nyanser i Lakme 9 til 5 Crease-Less Crème Lipsticks, og dette er min andre nyanse fra serien. Jeg elsker begge disse nyansene mye, men dette er min favoritt. Jeg proppet noen få nyanser fra dette området og likte nyanser Mauve Spot and Salmon State; Jeg planlegger nå å kjøpe dem snart. 🙂 For nå, la oss fortsette med anmeldelsen.

Image
Image

Produkt detaljer: Gjør en upåklagelig innvirkning med et enkelt slag i selvtillit! Ny Lakme 9 til 5 Crease-less leppestift har 20 arbeidsklar nyanser som ikke bare er langvarige, men også helt krøllefri! Den ultrakremete teksturen glir jevnt og skjuler linjer i ett slag. SPF 15, vitamin E, olivenolje og jojobaolje holder leppene næret og sunne hele dagen lang.

Nøkkelegenskaper: 100% crease dekning i en enkelt slag, Ultra Creamy Texture, Easy glide, Leverer hi-farge utbetaling, Langvarig, Hver dag kontoret er viktig, SPF 15 beskyttelse, inneholder vitamin E, Olivenolje og Jojoba olje.

Image
Image

Pris: INR 450 for 3,6 ml.

Holdbarhet: 24 måneder.

emballasje: Lippestiften kommer i en skinnende rose gull metallisk kropp, og den er trygt pakket i en samme farget ytre boks. Luken lukkes tett og emballasjen er ganske solid. Det er ikke noe "skygge-detekterende" område i emballasjen, hvis du har mange av dem (som jeg er sikker på at de fleste av dere gjør), må du sjekke bunnen av leppestiftet, hvor skyggenavnet er nevnt.

Image
Image

Jeg tar på Lakme 9 til 5 Crease-Less Creme Lipstick i Wine Order:

Skygge: Vinbestilling er en veldig fin glimmerfri vinfarge, med noen rosa undertoner til den, noe som gjør at fargen vises enda mer pen og bærbar for hver dag. Skyggen er slik at den passer alle hudfarger og vil lyse opp hudfarge. Du kan bruke den til kontorer samt fester og uformelle utflukter.

Image
Image

Tekstur, pigmentering og finish: Tekstilens tekstur er veldig kremaktig og glir som en drøm på lepper. Formelen er veldig fuktighetsgivende og behagelig. Lippestiften hevder å være "kreppløs" og det lever opp til dette kravet, da det skjuler leppelinjer beundringsverdig i en enkelt sveipe.

Pigmenteringen av denne skyggen er bare fantastisk; Det gir en fullstendig ugjennomtrengelig dekning på bare 1 sveipe. Lippestiften blir ikke kakeaktig med lagring, bløder ikke og går ikke i fine linjer. Fargen understreker ikke tørre, flakete lepper, men det er alltid bedre å exfoliere leppene dine før du bruker noen leppefarger, spesielt om vinteren. Utsiden av leppestiftet ser i utgangspunktet kremaktig ut, men etter 1,5-2 timer setter den seg i en kremaktig matt finish.

Image
Image

Oppholdsstyrke: Skyggen varte på meg i 3,5 timer uten å spise eller drikke, leppestiftet vil ikke overleve noen måltider og vil også overføre mye til overflater. Skyggen flekker når kremaktig glans av leppestift fades. Med måltider og drikke, farges også flekken ujevnt. Så dette leppestiften er definitivt ikke så langvarig som selskapet hevder, men jeg føler personlig at den varige kraften er god nok til en fuktig kremaktig leppestift som denne.

Image
Image

Pros fra Lakme 9 til 5 Crease-Less Creme Lipstick i Wine Order:

 • En veldig fin vinskygge med litt rosa hint på det, ikke veldig mørkt eller prangende farge.
 • Denne skyggen passer hver hudtone og vil straks lyse opp ansiktet.
 • Tekstur er veldig kremaktig og glatt; leppestift glir på lepper uten å dra.
 • Det gjør virkelig en god jobb å gjemme leppefeil og innskudd selv farge på lepper.
 • Skyggen er superpigmentert og går ugjennomsiktig i bare en sveipe.
 • Den endelige finishen er et sted mellom krem og matte, ikke veldig altfor blank, heller ikke helt pulverformet matte.
 • Formelen av leppestiften er veldig fuktig og behagelig på leppene.
 • Apt for tørre og alvorlig pigmenterte lepper.
 • Fargen legger seg heller ikke i bøter, og det bløder heller ikke.
 • Tatt i betraktning det en kremaktig leppestift, er oppholdskraften tilfredsstillende.

Cons av Lakme 9 til 5 Crease-Less Creme Lipstick i Wine Order:

 • Overfører mye til overflater.
 • Den varige kraften kunne ha bedre. Overlever ikke selv små snacks. Vil trenge en touch-up etter å ha spist noe.
Image
Image

Anbefaler jeg / kjøper Lakme 9 til 5 Crease-Less Creme Lipstick i Wine Order?

Dette er en leppefarge som alle kvinner skal ha! Det er en nydelig glimmerfri vinskygge og en kremaktig matt ferdig leppestift. Bare se på fargene og se for dere selv! Dette er en must-have skygge for meg og derfor ville jeg definitivt kjøpe dette igjen.

IMBB Rating: 4.8 / 5.

Image
Image

Lakme 9 til 5 Crease-less Creme Lipstick Latte Rules Lakme 9 til 5 Crease-less Creme Lip Color - Roseline Kan Lakme 9 til 5 Crease-Less Rose Alert Creme Lipstick Gi deg Pink Rosy Lips? Lakme 9 til 5 Crease-less Lipstick - Fuschia Field Lakme 9 til 5 Crease-less Lip Balm i Rose Affair Lakme Crease-less Creme Lip Color - Flammende funksjon Faces Canada Fuktig Rich Leppestift: Rosa Vin Maybelline Superstay 14 timer Lipstick-Wine og Forever Faces Canada Go Chic Lipsticks Wild Orchid 218 og Port Wine 413 Maybelline ColorShow leppestift 210 Wine Festival

Populært emne