Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Hvordan unngå kamper med partneren din - KROPP 2023
Hvordan unngå kamper med partneren din - KROPP 2023
Anonim

Image
Image

Hvordan unngå kamper med partneren din

Dette innlegget kom ut tumbling fra innsiden av meg. Nei, Rati og jeg hadde ikke en kamp i dag. Men jeg så på en film som ser et oppvarmet styreromsdrama og relaterer det til ekteskap og alt. Og jeg begynte å drøfte om mitt ekteskap og virksomhet, om mine kamper med Rati og min forretningspartner, og så videre. Og disse punktene kommer fra min personlige erfaring, og alle mine "hvor er sokkene mine?", Og "Jeg har rett" "Du har galt" slags dager. Så her er mine topp 10 tips for å unngå kamper med partneren din.

1. Ikke bær din feil stemning rundt: Hvis du har problemer med forretninger eller kontorer, problemer med slektninger, problemer med hushjelp, irriterende følelser med husholdningsarbeid, bærer det ikke rundt hele dagen. Ikke fortsett å svare på alle dine partnerproblemer i et sultende humør, vær stille og sulking og ikke snakke, eller grøt eller skrik på små problemer hjemme. Du inviterer en utbrudd fra partneren din. Hvis du er i en dårlig stemning på grunn av noe spytte det ut til din partner. La partneren din vite det.

2. Lær å senke stemmen din: Dette er en utrolig vane å danne mens du løser eller unngår kampene. Mange ganger blir våre stemmer uvitende vokst opp og vår partner føler seg truet eller fornærmet av vår "skrikende". Skje med meg hele tiden; stemmen min blir reist automatisk når jeg er i et argument selv om jeg ikke er sint eller prøver å skremme. Men jeg har lært å senke det umiddelbart når jeg legger merke til det, eller min partner peker det ut. Dette er et viktig verktøy for å løse kampene - alltid hold stemmen din til et normalt nivå.

3. Vær verdifull partnerens ansvar og del dem: Vi har en tendens til å tenke på vårt eget ansvar og føler seg lurt at vi er overarbeidet eller overbelastet. Kanskje din partner deler de samme følelsene. Hvis partneren din ikke sitter ledig hele dagen, må han / hun være engasjert i noe. Ta vare på partnerens arbeid og verdsette dem. Ikke bare det, gå videre og del din partners ansvar hvis du kan. Kan krydre ekteskapet ditt.

4. Ikke kutt tid på romantikk, kjærlighet eller kjønn: Lol, husk den hyggelige koselige, varme og lykkelige følelsen om morgenen etter at du hadde en god natt? Og du og din partner gir deg griner til hverandre hele dagen? Ingen kamper den dagen eh? Ikke gå glipp av klemmer, kyss, blomster, gaver, samvær og sex i ekteskapet ditt. Det binder deg sammen. Bekymret med kontorpolitikk? For trøtt arbeid? Ikke i humør? Squash det ut og nå ut for din partner.

5. Hør, tenk, forstå og bare snakk: Mark Twain sa en gang. "" Mange tror at de tenker når de faktisk omarrangerer sine fordommer. "Så når partneren din setter sitt poeng over, blast ikke bare blindt et motpunkt på tvers. Ikke bare argumentere fordi du må argumentere. Først lytt, så tenk og forstå partneren din poeng, og bare da uttrykke dine synspunkter på den. Å ta en pause for å lytte kan gjøre at du forstår partnerns poeng bedre.

Image
Image

6. Respekter partnerenes ego: Vel, du har stolthet og partneren din har et ego. Vi forstår helt. Hold partnerens ego i tankene alt sammen. Ikke sett partneren din foran andre, eller ta det gøy eller rop. Vær snill mot vennens venner, slektninger eller kolleger.

7. Velg dine ord forsiktig: Ord er ditt viktigste kommunikasjonsverktøy med partneren din. Velg dem nøye. Ikke si "Du er ikke romantisk i det hele tatt." Si "Jeg ville føle meg fint hvis du bringer meg blomster." Ord som ikke gjør vondt, skaper ikke rift. Ikke bare det, bruk ikke ord som partneren din vil misforstå. Ellers kan det hende du synes at du argumenterte for noe annet, og at partneren din fant noen ord av din offensiv og plutselig bekjemper de to om noe annet. Total forvirring. Og du vil ta mer tid til å løse kampen din nå. Også folk som er gode med ord, er spesielt opptatt av tonen, tenor og valg av ord i andres stemme. Ikke bare det, vær ærlig mens du snakker med partneren din.

8. Lær å si Beklager: Vel, i varmen i øyeblikket, ville du absolutt glemme alt jeg sa, ikke sant? Vel, beklager så snart du kan. Manao din partner. Hvorfor skal dere begge holde deg i to separate hjørner av ditt hjem? Si unnskyld, diskutere det, manao din partner og få det over og ferdig med.

9. Hold din humor: Hvis du kan bringe humor i løpet av kampene dine for å avdekke spenningen, synes ingenting om det. Du har mestret kunsten å løse konflikter. Ikke bare det, hvis du skal si noe kaustisk eller chastizing til partneren din, si det bedre med humor. Begynn med å tenke på hvordan du kan si det med sarkasme, så tone det litt ned og lage en vits om det. Hold det morsomt og hold det kult.

10. Løs kampene ved ikke å gå ut: Vel, dette er en regel som jeg har fulgt underbevisst i mange år - når jeg er i argument eller en kamp med noen, går jeg ikke ut ved å knekke døren eller koble fra telefonen i sinne. Jeg ser det gjennom enden. Jeg vil fortsette å diskutere og argumentere til jeg løser det. Jeg liker ikke å strekke slagsmål unødvendig.Hvis jeg går ut, kutter argumentet i midten, la jeg det uløst. Og noen ganger er det aldri løst, og fortsetter å ligge inne. Så min ting er - vær sint, hold deg og fortsett å kjempe til noen går ut av pusten. 🙂

Populært emne