Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Prøv Essence Quattro Eyeshadow i Chic-ify For En Chic Neutral Smokey Eye Look - KROPP 2023
Prøv Essence Quattro Eyeshadow i Chic-ify For En Chic Neutral Smokey Eye Look - KROPP 2023
Anonim

Essence Quattro Eyeshadow i Chic-ify

Hei alle sammen,

Jeg har nylig kjøpt noen Essence-produkter for første gang, og jeg nyter virkelig kjøpene mine. Denne er det første produktet jeg kjøpte fra Essence, men var ikke i stand til å gjennomgå det til nå. Jeg har også kjøpt en ny nyanse av denne quad som jeg vil vurdere i nær fremtid. La oss fortsette med anmeldelsen.

Image
Image

Pris: INR 349 for 5 g.

emballasje: Emballasjen ser jevnt og annerledes ut, de overlappende sirkler og halvkretsene der øyeskyggene er plassert ser ganske attraktive ut. Hele kroppen av øyeskyggen er laget av gjennomsiktig fibermateriale, og de store skriftene på hatten legger virkelig til den elegante emballasjen. Det lukkes tett med et klikk. Det er ingen ekstra applikator som følger med den, og jeg bruker min Vega øyenskygge børster å bruke den. Over emballasjen er pen og solid.

Image
Image

Jeg tar på Essence Quattro Eyeshadow i Chic-ify:

Skygge: Jeg har nummerert nyanser for leserens brukervennlighet. Så den første nyansen i quad er en matt ferskenfarge, som egentlig er en grunnskygge, ikke for mye bruk, annet enn å skape en jevn hudtone. Fungerer som mattende pulver eller base for de andre farger.

Den andre er en halvmatt grå grå svart nyanse. Det har noen fine shimmers og satiny touch til den. Tredje er igjen en halvmatt brunaktig taupefarge, perfekt for et nøytralt øyeutseende. Den fjerde er en satin sølvfargen; Det er rent en sølvfarget, ikke som pakket shimmers slag. Det er perfekt å bli brukt i øynets indre hjørner for å lyse opp dem, men kan ikke brukes på pannebenet som høylys, da det er veldig pigmentert. Alle nyanser er egnet for hver hudtone og perfekt for å skape en røykaktig øyeutseende.

Image
Image

Tekstur og finish: Den matte ferskenskyggen er en pulveraktig matte og tekstur er ganske myk og jevn. Det er ikke for kalkaktig heller ikke det er super kremaktig, men jevnt nok til å bli blandet enkelt. Det er ingen overflødig nedfall under påføringen.

Alle skyggene gjelder jevnt med en øyenskygge børste eller til og med med fingrene, da de lett kan blandes. De andre 2 nyanser er semi matte, de har en perlekjør på dem og tekstur er også veldig satin og glatt. Tre av dem gir matt finish på øynene, mens sølvet er en metallisk farge, har en glans eller glans på den. Samlet, teksturvis, skyggene er en vinner for meg.

Image
Image

pigmentering: Alle nyanser i quad er tilstrekkelig pigmentert, bortsett fra fersken en, som er en ekstrem nøytral farge, vises ikke bra. Selv om fargebetalingen er god i en sveipe, kamuflerer den med indiske hudtoner.

Oppholdsstyrke: Jeg var ikke veldig imponert over den levende kraften i disse skyggene. Fargene, unntatt basen en, varte på meg i 3 -3,5 timer, uten grunnbase. Jeg er sikker på at det ville vare lenger med en god primer under.

Image
Image

Pros av Essence Quattro Eyeshadow i Chic-ify:

  • Fint, nøytralt, men røykfylte øynefarger, alt i en quad. Du kan bruke en enkelt farge eller alle sammen for å få forskjellige utseende.
  • Emballasje er fint og girly.
  • Tekstur er veldig glatt og myk.
  • Alle farger er lett blandbare.
  • Det er ikke for dyrt.
  • Pigmentering og fargebetaling er veldig bra for alle nyanser.
  • Oppholdsstyrke er ganske bra i 3,5 timer uten primer.
  • Ingen faller ut under søknad.

Ulemper med Essence Quattro Eyeshadow i Chic-ify:

Ingen.

Image
Image

Vil jeg anbefale Essence Quattro Eyeshadow i Chic-ify?

Fargene i quad er svært vanlige, du kan finne disse fargene i nesten alle paletter. Derfor vil jeg anbefale denne Eye Shadow quad til alle de som er nye til verden av Eye makeup. Dette er en god palett å begynne med og en apt for å lage en Smokey, men likevel nøytralt øyeutseende. Og det beste er at det ikke vil skade lommen.

IMBB Rating: 4.7 / 5.

Ser deg til neste gang; Hold deg oppdatert på flere Essence Eyeshadow anmeldelser!
Ser deg til neste gang; Hold deg oppdatert på flere Essence Eyeshadow anmeldelser!

Essence Quattro Eyeshadow i 05 å dø for Essence Eyeshadow Palette - Alt om nakenhet Essence Eye Shadow Palette - Alt om soloppgang 03 Essence Eyeshadows: 01 Chill Out, 02 Dance All Night Essence Mono Eyeshadow - Blockbuster Essence Mono Eye shadow 45 Tilbake til Khaki Essence Sun Club Glamour to Go Øyenskygge - 02 Long Beach Essence I Love Stage Eyeshadow Base Nøytral Smokey Eye Tutorial med en vri Enkel 3-minutters Neutral Eye Makeup Tutorial

Populært emne